Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/6/17

«Μυστηριώδης» επενδυτής νοικιάζει το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Τραμπ



Διαθέσιμο προς ενοικίαση θα είναι τις επόμενες ημέρες το σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ένας «μυστηριώδης» επενδυτής αγόρασε το σπίτι σε πλειστηριασμό πριν από... 

 
 
 
 
την ορκωμοσία του νέου Προέδρου τον Ιανουάριο, έναντι 2,14 εκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε το σπίτι μένει άδειο, προκαλώντας μάλιστα και παράπονα από τους γείτονες, για τη βλάστηση στον κήπο που έχει μεγαλώσει πολύ.

Τώρα ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να ενοικιάσει την εντυπωσιακή κατοικία στην περιοχή Jamaica Estates και σύμφωνα με πληροφορίες από το μεσίτη που έχει αναλάβει τη διαδικασία, θα ζητήσει περίπου 3.500-4.000 δολάρια.


Η ταυτότητα του ιδιοκτήτη παραμένει άγνωστη με το μεσίτη που συνεργάζεται να αρνείται να δώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το ακίνητο έχει αγοραστεί από εταιρεία με την επωνυμία Trump Birth House και ότι η αγορά έγινε ως επένδυση.

Το σπίτι με τις πέντε κρεβατοκάμαρες έχει χτιστεί από τον πατέρα του προέδρου των ΗΠΑ, Φρεντ Τραμπ το 1940. Η διεύθυνση του σπιτιού υπάρχει και στο πιστοποιητικό γέννησης του Ντόναλντ Τραμπ. Η οικογένεια του έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε χρόνων.