Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/6/17

Απαλλάξου από σημάδια και μαύρα στίγματα στα πόδια


Ανέξοδα και φυσικά!

Ξεκινάμε με τα δεδομένα: Τα σημάδια και τα μαύρα στίγματα – όπου κι αν βρίσκονται στο κορμί μας- είναι ενοχλητικά! Εκτός από το πρόσωπό, η δεύτερη SOS περιοχή που τα εντοπίζουμε είναι τα πόδια μας, πόσο μάλλον αυτή την εποχή, που οι φούστες, τα σορτσάκια και τα κοντά φορέματα έχουν την τιμητική τους! Τι κάνουμε; Πώς τα αντιμετωπίζουμε όλα αυτά;


 Η φύση αγαπητή μου, έχει προνοήσει για τα πάντα ακόμη και γι αυτό το ζήτημα και εμείς σου παρουσιάζουμε 3 τέλειους super φυσικούς τρόπους για να λύσεις πιο άμεσα, φυσικά και ανέξοδα τα μπιουτοπροβλήματά σου!
-Βούτυρο κακάο:

Εκτός από τις ραγάδες, το βούτυρο κακάο δρα αποτελεσματικά κατά των ουλών ή των αντιαισθητικών ανάγλυφων γραμμών στο σώμα μας, ενυδατώνοντας και λειαίνοντας κατά κάποιο τρόπο τις εξωτερικές και μεσαίες στοιβάδες της επιδερμίδας μας.Κι όλα αυτά χάρη στην βιταμίνη Ε, που δρα ευεργετικά για την επιδερμίδα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις αγνό βούτυρο κακάο ή να επιλέξεις προϊόντα που είναι κύριο συστατικό. Απλά εφαρμόζεις το μείγμα στις πληγές και κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Στο τέλος ξεπλένεις με χλιαρό νερό. Για πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα εφάρμοσε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα!

-Αλόη:
Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, η αλόη συμβάλλει στη μείωση των ερεθισμών του δέρματος, απομακρύνοντας παράλληλα τα νεκρά κύτταρα πάνω από τις πληγές. Επίσης καταστέλλει το πρήξιμο, βοηθά στην επιδιόρθωση κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος και στην παραγαγωγή νέων. Εφάρμοσε απευθείας το gel ή κάποια αλοιφή με αλόη σε τακτική βάση πάνω στην προβληματική περιοχή και θα δεις σύντομα αποτελέσματα.
-Λεμόνι:

Αποτελεσματικό είναι και το λεμόνι τόσο όσο αφορά την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και φυσικά την απομάκρυνση των σκουρόχρωμων σημαδιών και κηλίδων στα πόδια. Δρα ως φυσικό λευκαντικό που θα σου χαρίσει μία ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις χυμό λεμονιού στις ενοχλητικές δυσχρωμίες και να το άφησε το για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιάρό νερό, ενώ στο τέλος ενυδάτωσε πολύ καλά την περιοχή,προκειμένου να αποφύγεις την ξηροδερμία.
(Queen)