Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/6/17

Το... ελιξίριο νεότητας και ομορφιάς;


Ένα ερώτημα που απασχολεί τη γυναίκα κάθε ηλικίας: είμαι όμορφη; Φαίνεται λαμπερή και υγιής η επιδερμίδα μου;
Και τι δεν κάνεις καθημερινά για να το πετύχεις! Ώρες ατέλειωτες στον καθρέφτη, κρέμες, μακιγιάζ, μανικιούρ, κομμωτήρια, Ινστιτούτα Αισθητικής… Και φυσικά άγχος και αγωνία… Αλλά και πολλά έξοδα!

Από την άλλη, ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους γρήγορους ρυθμούς, τα φορτωμένα προγράμματα και την πίεση του χρόνου δε σου επιτρέπει πάντα να φροντίζεις τον εαυτό σου, όπως εσύ θες αλλά και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Τα παραπάνω μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην υγεία τόσο του σώματός σου όσο και του δέρματός σου…
Δε χρειάζεται ωστόσο να «τρελαίνεσαι»! Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο απλά, πιο γρήγορα και εντέλει πιο οικονομικά!
Μπορείς με ένα και μόνο προϊόν να δώσεις μια για πάντα μια λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το συμπλήρωμα διατροφής της Lanes Beauty Ade είναι ο ιδανικός σύμμαχός σου αν θες να είσαι και να δείχνεις πάντα όμορφη και υγιής.

Χάρη στη σύνθεσή του, συνδυάζει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά όπως κυστίνη, μεθειονίνη, MSM, βιταμίνες και μέταλλα, δρα ενάντια στην καταπόνηση της υγείας δέρματος, μαλλιών και νυχιών, ενάντια στην εμφάνιση ξηροδερμίας, φλεγμονών, ελεύθερων ριζών και τριχόπτωσης ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών σου.
Η τιμή του στα 10,90 ευρώ το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Το Beauty Ade αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης  σειράς «Ade» της Lanes. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη σειρά με 8 προιόντα σε προσιτές τιμές, που το καθένα εστιάζει και  ενεργεί δραστικά και συντελεί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ήπιων παθήσεων ιδιαίτερα συχνών στην σύγχρονη καθημερινότητα. Αναλυτικά, τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς είναι: FlexAde & FlexAde Xtra (για υγιείς και δυνατές αρθρώσεις), ProbioAde (για το εντερικό σύστημα), NightAde (για καλό ύπνο), BeautyAde (για ομορφιά), OsteoAde (για γερά κόκαλα), CystiAde (για το ουροποιητικό σύστημα), CardAde (για καρδιαγγειακές παθήσεις).