Σελίδες

Thessaloniki video tour

3/6/17

Πότε θα γίνει η βάπτιση του μικρού Φοίβου;




Δέκα μηνών είναι πια ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού και φαίνεται οτι έφτασε η ώρα πια για να πάρει επίσημα το όνομά του.

Και... 

 
 
 
 
 
 
λέμε επίσημα, εννοώντας την βάπτισή του, γιατί όλοι γνωρίζουν το όνομά του αφού οι ευτυχισμένοι γονείς το αποκάλυψαν από τις πρώτες κιόλας μέρες που τον κράτησαν στη αγκαλιά τους.

Ο Φοίβος Βουτσάς, ήδη γυρίζει στον ήχο του ονόματός του και η αρχική σκέψη των γονιών του ήταν η βάπτισή του να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία, γύρω στα τρία του χρόνια, για να την καταλάβει και ο ίδιος και να είναι όλη η διαδικασία πιο ευκολη για όλους τους. Όμως σε αυτούς τους δέκα μήνες η ξετραλαμένη μαμά Αλίκη μιλώντας με άλλες μαμάδες κατέληξε στο συμπέρασμα πως και για το παιδί αλλά και για τους γονείς καλύτερα να γίνει η βάπτιση σε πιο μικρή ηλικία.



Έτσι πήρε την απόφασή της, πάντα φυσικά σε συννενόηση με τον σύζυγό της και ο Φοίβος θα βαπτιστεί κάποια στιγμή εντός του καλοκαιριού που έρχεται. Οι ακριβείς λεπτομέρειες, δηλαδή ημερομηνία και εκκλησία δεν έχουν ακόμα καθοριστεί αλλά η απόφαση έχει παρθεί, όπως μας είπαν οι ίδιοι και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η γλυκιά μαμά να ξεκινήσει τα τρεξίματα για την οργάνωση του μυστηρίου. Με το καλό!

















ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr