Σελίδες

Thessaloniki video tour

2/6/17

5 σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε θέλει...




Η απόλυτη δύναμη σε έναν άντρα είναι να μπορεί να καταλαβαίνει αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

Τί προκαλεί τις γυναίκες; Τί αρέσει στις γυναίκες; Δύσκολες προβλέψεις, οι οποίες όμως είναι σημαντικές για κάθε άντρα που θέλει να πλησιάσει μια γυναίκα, ή που θέλει να καταλάβει πώς τον αντιμετωπίζει μια γυναίκα. Σας βοηθάμε στο να καταλάβετε εάν μια γυναίκα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί σας, επισημαίνοντας 5 σημάδια που μαρτυρούν τη σε ξουα λι κή επιθυμία της για εσάς.

Σε κοιτάζει συνέχεια

Εάν κρατάει το βλέμμα της επάνω σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει από εσάς. Ίσως να νομίζετε ότι είναι ένα απλό κοίταγμα, αλλά προσοχή: Εάν σας κοιτάζει επίμονα είναι ένα καλό σημάδι. Όταν τα βλέμματά σας συναντιούνται, συνεχίστε να την κοιτάτε. Έτσι ανεβάζετε την ένταση.

Βλέπεις τη σε ξ ουα λι κή επιθυμία

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μαρτυρήσει την πρόθεσή της. Εάν σας πλησιάζει συνεχώς, δεν διστάζει να σας ακουμπάει και νοιώθετε μια ένταση όταν είστε κοντά, τότε θα πρέπει σύντομα να ετοιμαστείτε για δράση.

Σε προσεγγίζει και ξεκινάει συζήτηση

Εάν η γυναίκα είναι αυτή που σας πιάνει κουβέντα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεχίσει ώστε να παραμένει μαζί σας, τότε υπάρχει πιθανότητα να σας βλέπει σαν θήραμα. Είστε σε καλό δρόμο.

Σε φλερτάρει με κινήσεις

Εάν σας κοιτάει και φτιάχνει τα μαλλιά της, δαγκώνει τα χείλια της, κουνάει τα πόδια της ή καθώς κάθεται τα σηκώνει λίγο ψηλότερα από όσο θα περιμένατε, αυτό σημαίνει ότι σας προτρέπει να περάσετε άμεσα σε αντεπίθεση.

Σε έχει αποπλανήσει

Εάν σας έχει ελέγχει με τις κινήσεις της, σας έχει περιορίσει και σας έχει αναγκάσει να ασχολείστε μόνο με αυτήν, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα. Απλά αφήστε την να ολοκληρώσει το έργο της.

Είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσετε τις κινήσεις μιας γυναίκας. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους, αρκεί να ξέρετε πού να εστιάσετε την προσοχή σας. Παρατηρήστε τις σωστές λεπτομέρειες και αντιληφθείτε τί πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και σε μια γυναίκα. Καλή επιτυχία.