Σελίδες

Thessaloniki video tour

5/6/17

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 5 - 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.. 6951106266




Κριός 21/3-20/4

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη ανατροπές και γεγονότα που δεν τα περίμενες. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου σκέψη για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε ό,τι προκύψει. Πρόσεξε συζητήσεις και επικοινωνίες που θα έχεις με πρόσωπα στο άμεσο περιβάλλον σου καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν μικροεντάσεις. Απόλαυσε το χρόνο σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μείνε σε αυτό. Αν υπάρχουν θέματα του παρελθόντος που χρειάζονται διευθέτηση μην το κάνεις ακόμη. Κράτα την ηρεμία σου και άσε τα για λίγο στην άκρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το ερωτικό συναίσθημα θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα και σε συνδυασμό με την υπερβολή που θα σε διακατέχει στην εκδήλωση του συναισθήματός σου, υπάρχει περίπτωση να φέρεις σε άβολη θέση τον σύντροφό σου. Συνεπώς, καλό θα ήταν να διαχειριστείς λίγο την υπερβολή σου προς όφελος της σχέσης σου. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα αυτή την περίοδο. Ναι μεν δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι, από την άλλη όμως, «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Κάνε και εσύ τις κινήσεις σου, εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και μαγνήτισε την προσοχή με τη συμπεριφορά σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου επηρεάζονται από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυματισμοί αλλαγών και ανακατατάξεων. Επικαλέσου τον επαγγελματισμό σου και την ικανότητά σου να μάχεσαι με στρατηγική. Κράτα ωστόσο, τους τόνους χαμηλά και μην πανικοβάλλεσαι. Μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου και την θέση σου με όσα εφόδια διαθέτεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσον αφορά τα έξοδά σου, συγκράτησέ τα και δείξε φειδώ.
Συμβουλή … Αν αντιμετωπίζετε μπλοκάρισμα στο επάγγελμα σας, τότε μπορείτε να ενημερωθείτε γιατί είναι κάτι που διορθώνεται … κάνοντας πρόβλεψη !!!
Τυχεροί αριθμοί… 3,14,22,52

Ταύρος 21/4-20/5

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις θέματα που έρχονται από το παρελθόν, αρκεί βέβαια και εσύ να επικεντρωθείς στις προτεραιότητές σου και να θέσεις πρόγραμμα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα απαιτώντας και αποτελεσματικότητα! Η τακτική αυτή θα σε κάνει πιο ψύχραιμο και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις σε πιθανά εμπόδια που προκύψουν. Φαίνεται, επίσης, πως σε απασχολούν οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες τα οποία πρωτοστατούν σε επικοινωνίες και επαφές που κάνεις με τα άτομα του πολύ στενού σου κύκλου ίσως ακόμη και με την οικογένειά σου. Εξελίξεις ίσως έρθουν για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η περίοδος αυτή στην αισθηματική σου ζωή σου σε ωφελεί. Η ερωτική διάθεση κυριαρχεί και μάλιστα αυτή είναι μια καλή βάση για να συζητήσεις με τον σύντροφό σου προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Άφησε να σε παρασύρει το συναίσθημα και μην σκέφτεσαι τι έπεται στο μέλλον. Απόλαυσε τις στιγμές και η τύχη είναι με το μέρος σου. Εάν πάλι πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει. Φαίνεται πως ένα πρόσωπο από το στενό, φιλικό περιβάλλον έρχεται να σου πάρει τα μυαλά και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η περίοδος αυτή απαιτεί στασιμότητα και συντηρητική συμπεριφορά. Μην μπαίνεις σε διαδικασία αλλαγών και αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον της εργασίας σου. Γεγονότα που θα συμβούν είναι ανάξια προσοχής λόγω του προσωρινού χαρακτήρα τους. Στα οικονομικά, έρχονται στην επιφάνεια κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το κλίμα δεν βοηθάει αυτή τη στιγμή.
Συμβουλή … Αν παρατηρείς ότι υπάρχουν φασαρίες στον χώρο σου πρέπει να ενημερωθείς κάνοντας μια πρόβλεψη για να βρεθεί η λύση..
Τυχεροί αριθμοί… 8,11,36,54
Δίδυμοι 21/5-21/6
Η περίοδος αυτή απαιτεί από εσένα, σύνεση, συγκέντρωση και άψογο προγραμματισμό. Με τα όπλα αυτά θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που εμφανίζονται από την αρχή, κιόλας, της εβδομάδας. Όπως καταλαβαίνεις, η λογική θα πρέπει να είναι, επίσης, σύμμαχος και εξέτασε σχολαστικά τα δεδομένα προτού αποφασίσεις. Παράλληλα, θα νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και σε άλλους τομείς, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους. Όσον αφορά στα επαγγελματικά κάνε ό,τι μπορείς για να εξασφαλίσεις και να εδραιώσεις τη θέση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα αυτή δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αφήσεις το συναίσθημά σου να σε ταξιδέψει παρέα με το σύντροφό σου. Θα περάσεις όμορφα και θα απολαύσεις την ηρεμία με τον άνθρωπό σου. Η διάθεσή σου είναι καλή και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τα πράγματα θετικά και να βοηθήσεις το ταίρι σου να εξωτερικεύσει το συναίσθημά του. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, η περίοδος προσφέρεται για νέες αναζητήσεις και νέους έρωτες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό σημείο και δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις καταστάσεις ώστε να κλείσεις συμφωνίες που εκκρεμούν από το παρελθόν. Κάνε χρήση της λογικής σου και δείξε μεθοδικότητα αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για την καριέρα σου. Οι οικονομικές συμφωνίες επίσης, δεν χρειάζονται πίεση. Οι χρηματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές, αλλά μην απελπίζεσαι. Διαχειρίσου τις με καθαρό μυαλό.
Συμβουλή … Μην αφήνεις τα εμπόδια και τις αναποδιές να μπλοκάρουν την ζωή σου. Όλα διορθώνονται πολύ εύκολα με την ‘’ Απαλλαγή αρνητικής ενέργειας, άνοιγμα τύχης ‘’ Ενημερώσου !!!
Τυχεροί αριθμοί… 10,22,38,46
Καρκίνος 22/6-22/7

Ενέργειες και αποφάσεις του παρελθόντος σε επισκέπτονται για να σε βάλουν σε μια εσωτερική αναζήτηση και να σε κάνουν να σκεφτείς αν τελικά κινήθηκες σωστά. Στην περίπτωση αυτή, λοιπόν, μην αφήσεις τις ενοχικές σου τάσεις να σε κυριεύσουν και να σε αναστατώσουν. Ξέρεις ότι οι αποφάσεις σου ήταν ζυγισμένες και υπολογισμένες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση τα δεδομένα που υπήρχαν την τρέχουσα περίοδο. Παράλληλα, το κοινωνικό σου πρόσωπο επωφελείται και το απολαμβάνεις. Ωστόσο, μην υπεραναλύεις τα πράγματα και μην παίρνεις αποφάσεις που αποσκοπούν σε αλλαγές. Σωματική κούραση αναμένεται να σε καταβάλλει λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς σου, αλλά κάνε ό,τι μπορείς για να ανακτάς δυνάμεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η περίοδος αυτή σε κάνει να σκεφτείς τη σχέση σου και τα συναισθήματά σου. Νιώθεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου βρίσκεστε σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Μην προχωρήσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου, καθώς οι ημέρες αυτές δεν σε βοηθούν. Στρέψου καλύτερα εσωτερικά και σκέψου τι θες. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, επανεξέτασε τα θέλω σου και άλλαξε λίγο τη ματιά σου, γιατί φαίνεται πως θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σε αυτό που αναζητάς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μιας και οι συνθήκες ευνοούν τη δουλειά σου και της δίνουν ανοδική πορεία, επωφελήσου από την κατάσταση και άσε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς αντιδραστικές κινήσεις. Χειρίσου τον εκνευρισμό σου από μικρο-πράγματα που δεν πάνε ακριβώς όπως περιμένεις γιατί αυτός σε οδηγεί σε ανούσιες και μη αποτελεσματικές ενέργειες. Κινήσου με προγραμματισμό και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και θα δεις ότι στο τέλος θα περάσεις και αυτόν τον σκόπελο χωρίς απώλειες. Ό,τι αφορά στα οικονομικά, διευθέτησε το συντομότερο δυνατόν τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις πολλά έξοδα.
Συμβουλή … Αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση … Πάρε την ζωή στα χέρια σου και μπορεί πολύ καλά να σε βοηθήσει το λαδάκι της τύχης και να σου ανοίξει πόρτες κλειστές μέχρι σήμερα !!!
Τυχεροί αριθμοί… 12,25,50,33
Λέων 23/7-23/8
Η εβδομάδα αυτή έρχεται με διάθεση να σε προκαλέσει και να σε αναστατώσει. Θα υπάρξουν άτομα που με την ανταγωνιστική τους διάθεση θα σε κάνουν να νιώσεις εκδικητικός και ετοιμοπόλεμος. Μην υποκύψεις στην πρόκλησή τους και άσε τις διαμάχες κατά μέρος, καθώς αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου μπορεί να χάσεις πράγματα για τα οποία πάσχιζες καιρό τώρα. Δεν είναι κρίμα μια στιγμή αδυναμίας να τα καταστρέψει όλα; Διατήρησε ηρεμία και απόσταση από συγκρούσεις, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα βγεις κερδισμένος. Επικεντρώσου στη δουλειά σου και επένδυσε το χρόνο σου εκεί. Η περίοδος το απαιτεί. Οι συνεργασίες δεν φαίνεται να έχουν την τύχη με το μέρος τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό με τον ερωτισμό να κυριαρχεί. Ευχάριστα και αναπάντεχα γεγονότα αναμένονται. Ο σύντροφός σου θα σε παρασύρει με το πάθος του και το ρομαντισμό του. Απόλαυσέ το… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ωραίες στιγμές με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να τις ζήσετε ή αν θέλετε να επιμείνετε στη μοναξιά σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε στίβο μάχης. Οι συνάδελφοι σε ανταγωνίζονται και μάλιστα κινούμενοι παρασκηνιακά, βάλλοντας εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε η απάντησή σου σε όλα αυτά να είναι η δουλειά σου και όχι οι λεκτικές διαμάχες, αφού δεν φαίνεται να σε ωφελούν. Τα οικονομικά σου απαιτούν σοβαρότητα και οι υποχρεώσεις σου χρήζουν άμεσης διευθέτησης το συντομότερο δυνατό. Εύνοια αναμένεται σε υποθέσεις σου που αφορούν νομικά θέματα ή γραφειοκρατίας.
Συμβουλή … Επειδή σαν λιοντάρια είστε όμορφοι άνθρωποι πολλές φορές σας ματιάζουν άσχημα και υποφέρετε … Σε αυτές τις περιπτώσεις που ένα απλό ξεμάτιασμα δεν βοηθά τότε υπάρχει το λαδάκι της Βασκανίας που σας προστατεύει πραγματικά … Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε το…
Τυχεροί αριθμοί… 10,31,44,26
Παρθένος 24/8-22/9
Η εβδομάδα αυτή εύκολα μπορεί να σε παρασύρει δίνοντάς σου την αίσθηση του υπερ-ήρωα. Νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ο καλύτερος, ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις άψογα στη δουλειά, στο σπίτι, στις υποχρεώσεις σου. Μη γελιέσαι όμως. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι. Επομένως, κρατήσου προσγειωμένος στην πραγματικότητα προκειμένου να επωφεληθείς, διαφορετικά δε σου εγγυάται κανείς για τις απώλειες. Γενικότερα, απέφυγε κάθε υπερβολή για να έχεις τη συνείδησή σου ήρεμη στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μια εβδομάδα αισθηματικής γαλήνης και απόλαυσης. Απολαμβάνεις τη συντροφικότητα και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου, να επιλύσεις προβλήματα και να εξελίξετε τη σχέση σας μέσα σε ένα πλαίσιο διαλόγου και σεβασμού. Ίσως το τέλος της εβδομάδας σου δώσει τη δυνατότητα μιας μικρής εξόρμησης προκειμένου να απολαύσει ο ένας τον άλλον υπό το φως των κεριών. Αν είσαι μόνος μη μένεις άπραγος. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και σου δίνεται η δυνατότητα να συναντήσεις τον έρωτα. Ξεκίνα κιόλας να καταστρώνεις τα σχέδιά σου!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φορτωμένο πρόγραμμα και έντονοι ρυθμοί σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Σίγουρα μπορείς να ανταπεξέλθεις, όμως καταλαβαίνεις ότι ο προγραμματισμός θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί και να πελαγώνεις. Τα οικονομικά σου εξελίσσονται θετικά, αλλά θα υπάρξουν πολλές ανάγκες που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς τα έσοδά σου. Είναι καιρός να δείξεις αυτοέλεγχο στην καταναλωτική τάση που σε διακατέχει και να μειώσεις τα πολλά έξοδα.
Συμβουλή … Επειδή κάποιοι από εσάς νιώθετε την κακοτυχία και αδικία πρέπει να δείτε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Και αυτό επιτυγχάνεται με το ‘’ άνοιγμα και αλλαγή τύχης ‘’ Ενημερωθείτε και μην αφήνετε την ζωή σας έτσι .
Τυχεροί αριθμοί… 7,15,24,38
Ζυγός 23/9-22/10
Η εβδομάδα αυτή τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να δοκιμάσει τις αντοχές και τα νεύρα σου. Θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και για αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου και τη λογική σου. Βγάλε τη ζυγαριά σου και αναζήτησε την ισορροπία. Οι ημέρες αυτές δεν ενδείκνυνται για αποφάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Λόγω της έντασης που υπάρχει δεν είσαι σε θέση να σκεφτείς σωστά και να αποφασίσεις σηκώνοντας το βάρος των συνεπειών που θα βιώσεις στο μέλλον. Ακόμη και στο οικογενειακό ή εργασιακό σου περιβάλλον πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να ξέρεις ακριβώς τι θες και πως να το εκφράζεις για να πείσεις τους άλλους για τη γνώμη σου. Ο περίγυρός σου σε κοιτάει με σκεπτικισμό και απαιτεί από εσένα παραπάνω από ό,τι συνήθως.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εκεί βιώνεις τον καλοκαιρινό ρομαντισμό, όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου και κάνεις ό,τι μπορείς για να νιώθει υπέροχα δίπλα σου. Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες για να απολαύσετε τις ρομαντικές σας στιγμές που αναθερμαίνουν το κλίμα της σχέσης. Αν πάλι η μοναξιά σου είναι ο σύντροφός σου μην ανησυχείς καθόλου. Το τέλος της εβδομάδας θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις ελκυστικούς ανθρώπους που θα σε μαγνητίσουν και θα σου δημιουργήσουν μοναδικά συναισθήματα
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εβδομάδα φέρνει έντονη δραστηριότητα και απαιτήσεις στη δουλειά σου. Όμως, η ενεργητικότητά σου σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις και να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου. Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά φρόντισε να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν και μην της αναβάλεις για το μέλλον. Τώρα πρέπει να επιλυθούν. Παράλληλα μην μπεις στη διαδικασία να λάβεις ρίσκα και να προχωρήσεις με οικονομικές συναλλαγές.
Συμβουλή … Επειδή είστε χαρισματικά άτομα όντως έχετε πολύ ζήλεια και φθόνο από τον περίγυρο σας. Αυτό όμως διορθώνεται σχετικά εύκολα. Ενημερωθείτε κάνοντας ένα ραντεβού με την μελλοντολόγο Βαλεντίνη Βασιλειάδου!!!
Τυχεροί αριθμοί… 8,17,36,57
Σκορπιός 23/10-22/11
Η εβδομάδα αυτή θα αναστατώσει τον εσωτερικό σου κόσμο και καθετί που συμβαίνει γύρω σου θα σε επηρεάζει. Θα σου δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να φτάσεις στο σημείο να μην τις ανέχεσαι. Από αυτό θα επηρεαστούν και οι προσωπικές σου σχέσεις μιας και θα θέλεις να εκφράζεις μονίμως τα παράπονά σου. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει κάποιες προστριβές. Όμως, πάλι στο χέρι σου είναι να το αντιμετωπίσεις μιας και ξέρεις να κινηθείς έξυπνα και να γυρίσεις τις εντυπώσεις προς όφελός σου. Γενικότερα, προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις, απλά μείνε συντηρητικός και σε χαμηλούς τόνους μέχρι να περάσουν αυτές οι ημέρες. Έτσι θα αποφύγεις να πληγώσεις και αγαπημένα σου πρόσωπα που άθελά σου επηρεάζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αναστάτωση του εσωτερικού σου κόσμου σε κάνουν να βλέπεις καχύποπτα ακόμη και τον σύντροφό σου, καθώς θα βλέπεις από άλλη οπτική τη συμπεριφορά του. Την περίοδο αυτή θα έχεις την τάση να διαστρεβλώνεις την εικόνα και για αυτό καλό είναι να είσαι πρώτα απόλυτα σίγουρος προτού εκφράσεις τους προβληματισμούς σου. Καλό θα ήταν βέβαια, να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα. Δεν ανήκει στις δυνατότητές σου αυτή την περίοδο. Αν πάλι είσαι μόνος και θέλεις να βρεις συντροφιά, επιστράτευσε τη μυστική σου γοητεία και κινήσου όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις προβληματισμούς για τα επαγγελματικά σου που απαιτούν λύση; Είναι περίοδος που μπορείς να τα ξεπεράσεις καθώς ο δυναμισμός σου σε βοηθάει. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις αναπάντεχες που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δένουν τα χέρια,, όμως με μεθοδικότητα και αργά βήματα θα καταφέρεις στο τέλος να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Η κοινωνική σου ζωή σε παρασύρει σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και μάλλον σπατάλες θεωρούνται. Ας είσαι φειδωλός λοιπόν, για να κρατήσεις την ισορροπία.
Συμβουλή … Γενικά είστε τυχεροί άνθρωποι… Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι τα ερωτικά σας… Και σε αυτόν τον τομέα βοηθά πολύ το ερωτικό λαδάκι όπου έχετε ερωτική προσέλκυση γενική η ειδικά για ένα συγκεκριμένο άνθρωπο.. Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο της Βαλεντίνης !!
Τυχεροί αριθμοί… 6,25,21,74 Τοξότης 23/11-21/12
Η εβδομάδα αυτή, σε επηρεάζει και σε αναγκάζει να εκτονώσεις όσα κρατάς μέσα σου που σε πνίγουν. Τα καταπιεσμένα συναισθήματα αναζητούν σημείο διαφυγής με αποτέλεσμα να μην είσαι πάντα δίκαιος στα λόγια σου και ειδικά με πρόσωπα που δεν ευθύνονται για την πίεση σου. Δείξε προσοχή σε αυτό. Επίσης, άνοιξε τα μάτια σου και άδραξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Ανακατατάξεις και αλλαγές επωφελούνται γεγονός που θα σε κάνει να δεις πολλά πρόσωπα γύρω σου από άλλη γωνία και θα αναρωτηθείς αν πράγματι πρέπει να τους έχεις κοντά σου. Μην κινηθείς απερίσκεπτα και παρασυρόμενος από το θυμό σου. Μην πεις λόγια που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Να ξέρεις ότι κάθε ξέσπασμά σου μπορεί να έχει μοιραία αποτελέσματα και μη αναστρέψιμες συνέπειες. Άρα, λοιπόν, πυροδότησε τη βόμβα μόνο αν νομίζεις ότι αφ’ ενός αξίζει και αφ’ ετέρου μπορείς να σηκώσεις το βάρος των συνεπειών της.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου αναζητά τα φώτα και απαιτεί το ρόλο του πρωταγωνιστή. Προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν ζητούν λύση εδώ και τώρα. Μην τα υποτιμήσεις ή τα αφήσεις κατά μέρος καθώς θα γιγαντωθούν και θα δημιουργήσουν νέα. Οι αδέσμευτοι εκφραστείτε! Ήρθε η ώρα να βγάλετε από μέσα σας αυτό που θέλατε καιρό να πείτε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν χρειάζεται να το έχετε στο μυαλό σας μόνο. Εκφραστείτε! Εκπλήξεις σας περιμένουν και μάλλον θα καταλάβετε τι σημαίνει «ο τολμών νικά»!
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Βαθιά εισπνοή, ηρεμία και καθαρή σκέψη είναι απαραίτητα για τα οικονομικά σου. Βλέπεις ότι τα πας μια χαρά και η εξέλιξη στη δουλειά σου είναι καλή. Όμως, η περίοδος κρύβει την παραπλάνηση και εύκολα μπορείς να μπερδευτείς. Δείξε σύνεση. Μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να στρέφεται στους συνεργάτες σου εξαιτίας καθυστερήσεων που υπάρχουν. Δείχνεις ανησυχία και προβληματισμό για τα οικονομικά σου μιας και τα έξοδά σου συνεχίζουν να απαιτούν χρήματα. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε το δανεισμό για να αποφύγεις τα προβλήματα. Συμβουλή … Επειδή βρίσκεσαι σε επαγγελματικό άνοιγμα, για να έχεις την μέγιστη επιτυχία σε ότι κάνεις χρειάζεσαι ένα ‘’ Επαγγελματικό άνοιγμα ‘’ και φυλακτό προστασίας για την δουλειά σου.. Ενημερώσου σχετικά από την κα. Βαλεντίνη Βασιλειάδου
Τυχεροί αριθμοί… 11,26,38,45

Αιγόκερως 22/12-19/1
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια το κοινωνικό σου πρόσωπο. Σου αρέσει να γνωρίζεις ανθρώπους και να έρχεσαι πιο κοντά με αυτούς, συμμετέχεις σε ομάδες και γενικότερα δεν χάνεις ευκαιρία να συναναστραφείς με ανθρώπους. Σε ένα θέμα που αφορά την οικογένειά σου καλείσαι να δώσεις λύση και τα καταφέρνεις άψογα με το κλίμα να είναι υπέρ σου. Ωστόσο, σε αμηχανία και προβληματισμό σε φέρνει ένα εμπόδιο που δημιουργείται στο χώρο της εργασίας σου και σε αποσυντονίζει. Είναι αμφίβολο μέσα αν θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου διανύουν μια περίοδο ευτυχίας με ένα υπόβαθρο ερωτισμού και ρομαντισμού. Απόλαυσε την κοινή σου ζωή και γέμισε τις μπαταρίες σου μιας και θα σου δοθούν ευκαιρίες χαλάρωσης και ηρεμίας. Αν δεν ανήκεις στο κλαμπ των δεσμευμένων, μην πτοείσαι. Κινήσου και βγες από το καβούκι σου. Οι φίλοι σου σε περιμένουν να διασκεδάσετε και να χαρείτε με την καρδιά σας. Προσοχή, όμως, ο έρωτας καραδοκεί. Δεν θα αργήσει να κάνει την παρουσία του αισθητή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά! Οι ημέρες απαιτούν πιστή αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια που θα προκύψουν σε συνδυασμό με τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο αρμοδιοτήτων. Μην αμφιβάλεις ότι θα δικαιωθείς στο τέλος. Ωστόσο, μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού πριν καν το καταλάβεις. Τέλος, φρόντισε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου ή γραφειοκρατικά. Είναι καλή περίοδος να τα διευθετήσεις.
Συμβουλή … Έχεις πολύ άγχος και νεύρα, σχεδόν αδικαιολόγητα και ξεσπάς στους δικούς σου. Αυτό πρέπει να σταματήσει… Πρέπει να απαλλαγείς από τον άγχος που θα σου δημιουργήσει ακόμη και προβλήματα υγείας… Ενημερώσου από την Βαλεντίνη πως θα το καταφέρεις …
Τυχεροί αριθμοί… 20,33,41,63
Υδροχόος 20/1-19/2
Το κλίμα μάλλον δεν είναι με το μέρος σου. Φαίνεται να δέχεσαι προκλήσεις από τον περίγυρό σου και να υπάρχουν αναταραχές. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να πάρεις βαθιά ανάσα και να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Μην κινηθείς κατά μέτωπο χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρέπει να επιβεβαιώσεις τις διαθέσεις των άλλων γιατί εύκολα μπερδεύεσαι την περίοδο αυτή. Γενικότερα, μην αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Το τέλος της εβδομάδας σε ανταμείβει και σε κάνει πιο κοινωνικό, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις να ενταχθεί άμεσα στον φιλικό σου κύκλο και να σου φτιάξει το κέφι συνεπαίρνοντάς σε στους δικούς τους ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ήρθε η ώρα να ακούσεις το ταίρι σου στα αλήθεια. Ο σύντροφός σου διαρκώς σου μιλάει για τα ίδια και τα ίδια προβλήματα. Μην κλείνεις τα αυτιά σου άλλο, γιατί δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα μείνεις μόνος. Δώσε χρόνο στη σχέση σου και προσέγγισε τον άνθρωπό σου. Κάνε προσπάθεια να τον κατανοήσεις. Αν η μοναξιά σου πέφτει πλέον βαριά, η εβδομάδα αυτή δίνει έδαφος για φλερτ, νέες γνωριμίες και υπόσχεται εξελίξεις στο μέλλον.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι ρυθμοί στη δουλειά σου αναμένονται πιεστικοί και απίστευτα γρήγοροι. Τα εργασιακά θέματα που κυριαρχούν σε βάζουν σε σκέψεις, γεγονός που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα μιας και αδυνατείς να δεις ρεαλιστικά τι θέλουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Δοκίμασε να μιλήσεις μαζί τους και σε συναδελφικό κλίμα ξεκαθάρισε τις προθέσεις τους. Στα οικονομικά, μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που εδώ και καιρό εκκρεμούσαν για να καθησυχάσεις και τις εσωτερικές σου ανησυχίες.
Συμβουλή … Επειδή τελευταία τα πράγματα δεν σας πάνε πολύ καλά να φροντίσετε να αλλάξετε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση … Μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη και να δείτε τις υποθέσεις σας και να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας.
Τυχεροί αριθμοί… 15,40,56,28
Ιχθείς 20/2-20/3
Η εβδομάδα είναι πολύ ενθαρρυντική για εσένα και μάλιστα απολαμβάνεις τους καρπούς τον κόπων σου. Το τελευταίο διάστημα έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια προκειμένου να εξελιχθείς. Το ίδιο σκηνικό υπάρχει και στη δουλειά σου καθώς με την στήριξη του εργασιακού περιβάλλοντος κάνεις βήματα προόδου με αποτελεσματικότητα και σταθερότητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ίσως έρθεις αντιμέτωπος με μικρά διλλήματα ή εμπόδια. Μην απογοητευτείς, γιατί είναι εντελώς παροδικά. Δες τα ως ευκαιρία να ξανασκεφτείς τι θέλεις και που θες να φτάσεις και αν χρειαστεί να τροποποιήσεις τη στρατηγική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο και μάλιστα οι ημέρες αυτές σου δίνουν τη δυνατότητα να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με μια διάθεση κατανόησης. Αυτό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και έρχονται από το παρελθόν. Έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμος και χαλαρός στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος, φαίνεται πως κάποιο άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον έχει τη διάθεση να σε προσεγγίσει και να σε γνωρίσει καλύτερα. Αν νιώθεις ότι αξίζει, δώσε του μια ευκαιρία να δεις τα κίνητρά του. Ίσως έχει μέλλον η υπόθεση αυτή.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το κλίμα στην εργασία σου είναι λίγο απαιτητικό και όχι τόσο ομαλό όσο θα ήθελες. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις επιστράτευσε την ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να κρίνεις με δικαιοσύνη. Προγραμμάτισε το χρόνο σου, κάνε τη στοχοθέτησή σου και μείνε πιστός σε αυτά, μιας και είναι ο μόνος δρόμος να αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα και τις δυσκολίες. Έτσι θα καταφέρεις να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις και οι ανώτεροί σου μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Ό,τι αφορά στα οικονομικά σου η σταθερότητα είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Μην αναμένεις ιδιαίτερες μεταβολές.
Συμβουλή … Σαν ζώδια του νερού έχετε απίστευτες επιρροές από παντού. Θετικές και αρνητικές . Αυτό που χρειάζεστε είναι μια πολύ δυνατή προστασία για όλα όσα έχετε κερδίσει με τόσο κόπο στην ζωή σας !!! Η Βαλεντίνη έχει την λύση για τον κάθε άνθρωπο !!!
Τυχεροί αριθμοί… 2,13,36,40,