Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/6/17

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 15/06 Πεμπτη


Κριός
Γενικά zwdia: Θα αντιληφθείτε ότι το μυαλό σας είναι κοφτερό σήμερα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι. Θα έχετε πειθαρχία και αυτό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευθείτε μια ημέρα όπως η σημερινή. Να θυμάστε ότι αν είστε ανοιχτοί στους άλλους και ευαίσθητοι θα κερδίσετε πολύ. Χρησιμοποιήστε την δύναμή σας για να δημιουργήσετε ευτυχία για τον εαυτό σας αλλά χωρίς να πληγώνετε τους άλλους.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Υπάρχει πείσμα στην ημέρα που μπορεί να σας δυσκολεύει την πρόοδο. Μπορεί να συναντάτε αντίσταση που αργά σας εξαντλεί. Φροντίστε να μην πέσετε στην παγίδα και να μην αισθάνεστε ενοχές. Αυτό το συναίσθημα σας ενοχλεί. Αν οι άλλοι είναι αρνητικοί ή παράλογοι απλά απομακρυνθείτε από την κατάσταση και βρείτε άλλη καλύτερη.
Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που λειτουργούν υπέρ σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε. Θα δείτε ότι η αίσθηση του καθήκοντος και η ικανότητά σας να σχεδιάζεται αποδίδει πολύ θετικά. Θα ανακαλύψετε ότι μπορεί να ολοκληρώσετε πολλά σήμερα. Σκεφθείτε πριν δράσετε και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να ανασυγκροτηθείτε αν χρειάζεται.

Καρκίνος
Γενικά zwdia: Θα υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες όμως δεν θα είναι τόσο συχνές αν χαλαρώσετε και συγκεντρωθείτε. Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα μόνοι σας. Μην έχετε την απόλυτη ανάγκη της αποδοχής των άλλων για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που θέλετε. Το μυαλό σας σας ωθεί να πάρετε πρωτοβουλίες σήμερα όποτε κάντε το. Απλά φροντίστε να μην είστε βιαστικοί. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν σκεφθείτε πριν δράσετε
Λέων
Γενικά zwdia: Τα πράγματα που απαιτούν περιορισμό και πειθαρχία από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιθέσεις στον κόσμο σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι το μυαλό σας είναι καθαρό και αισθάνεστε συγχρονισμένοι με τους γύρω σας. Ξέρετε τους συμμάχους σας και τους φροντίζετε. Υπενθυμίστε στους άλλους τι σημαίνουν για εσάς. Η πιο σημαντική πλευρά της ζωής σας είναι οι φίλοι σας και η οικογένειά σας οπότε δώστε τους όλη σας την αγάπη.Παρθένος
Γενικά zwdia: Η εσωτερική σας φλόγα μπορεί να περιορίζεται λίγο από την πραγματικότητα σήμερα. Δώστε στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Έχουν καλύτερη οπτική από ότι νομίζετε. Μπορεί να πάρετε καλές απαντήσεις από κάποια άτομα που εμπιστεύεστε σήμερα. Ίσως είναι δύσκολο για εσάς να ξεκαθαρίσετε την αλήθεια σε αυτή την κατάσταση μιας και είστε αναμεμειγμένοι. Σκεφθείτε μια άλλη οπτική.
Ζυγός
Γενικά zwdia: Ο προσεκτικός σχεδιασμός από την πλευρά σας αρχίζει να αποδίδει αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην απομονωθείτε από τους άλλους στην αναζήτησή σας για το καλύτερο. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε πόσο σκληρά είναι τα λόγια σας και πόσο επηρεάζουν τους γύρω σας. Επικεντρωθείτε στις πράξεις σας. Ο δισταγμός μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο μιας κατάστασης. Να ξέρετε τα όριά σας και μην το παρακάνετε.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Λίγα κομμάτια από έναν ξένο πολιτισμό είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα για να ενισχύσετε την κατάσταση. Μπορεί να μην αισθάνεστε καλά συνδεδεμένοι με το περιβάλλον σας τώρα. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι να προχωρήσετε και να εξερευνήσετε την ελευθερία σας. Ξεκινήστε σιγά και προχωρήστε. Βγείτε από την ρουτίνα και αναζητήστε. Υπάρχει ένα πειθαρχημένο συναίσθημα στην ημέρα που μπορεί να σας βοηθήσει να σκέπτεστε ρεαλιστικά για την κατάστασή σας αλλά και για το που θέλετε να πάτε
Τοξότης
Γενικά zwdia: Μερικές ημέρες μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να κινητοποιηθείτε αλλά σήμερα είναι πιο εύκολο σχετικά. Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι συγχρονισμένο με την κατάσταση γύρω σας και το ότι είστε προσγειωμένοι σας βοηθά να καταφέρετε ότι θέλετε. Υπάρχει χρονικός περιορισμός σήμερα που σας ωθεί να δράσετε τώρα.


Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι σχετικά με την προώθηση των σχεδίων σας τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι και ίσως θέλετε να προχωρήσετε αλλά υπάρχει ένα συναίσθημα πειθαρχίας και προσοχής που σας ωθεί να σταματήσετε. Μπορεί να μην είναι άσχημη ιδέα. Η πειθαρχία και η θέληση μπορεί να είναι αυτά που χρειάζεστε για να φθάσετε όπου θέλετε.
Υδροχόος
Γενικά zwdia: Θα ανακαλύψετε ότι το ευαίσθητο μυαλό σας είναι ανοιχτό στα πάντα και σε κάθε πιθανότητα και αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα δείτε ότι η αίσθηση καθήκοντος και η ανάγκη για σχέδια και στόχους είναι το βασικό στοιχεία για να πάτε όπου θέλετε. Μαζέψτε πληροφορίες και δημιουργήστε ένα σχέδιο επίθεσης που έχετε σκεφθεί καλά.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Είναι μια καλή ημέρα να είστε δεικτικοί στην ενέργεια των άλλων. Θα δείτε ότι μια ευαίσθητη στάση απέναντι στους γύρω σας συνδυασμένη με πολύ δουλειά και προθυμία να ικανοποιήσετε τις ευθύνες σας θα είναι εξαιρετικός συνδυασμός. Χρησιμοποιήστε την ημέρα σήμερα για να συλλέξετε δεδομένα για τους στόχους σας. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας και μην φοβάστε να παραδεχθείτε τα λάθη σας