Σελίδες

Thessaloniki video tour

12/6/17

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 12 - 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.. 6951106266

Κριός 21/3-20/4

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Από την Παρασκευή θα θέλεις να κάνεις αλλαγές. Μπορείς να τις κάνεις γιατί θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε κάποια φιλικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του. Κάνε του τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι στην φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Δεν θα γίνει τίποτε το συγκλονιστικό αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Από Δευτέρα όμως θα έχεις πολύ δυναμικότητα. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει χωρίς να θέλεις να ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο καθυστερήσεις μπορεί να σου φέρουν. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και πως μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα.

Συμβουλή … Αν αντιμετωπίζετε μπλοκάρισμα στο επάγγελμα σας,  τότε μπορείτε να ενημερωθείτε γιατί είναι κάτι που διορθώνεται … κάνοντας πρόβλεψη !!!
Τυχεροί αριθμοί…    2,11,13,38
Ταύρος 21/4-20/5

Αυτή η εβδομάδα είναι ότι πρέπει για να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις για να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Από την Τρίτη θα γλυκάνει πολύ η καθημερινότητα σου. Θα έχεις όμως και πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο που δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις καλές επιρροές η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα πάει καλά. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός να την αφήσεις γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα έχεις πολλά νεύρα για θέματα που δεν προχωρούν αλλά στο τέλος θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή αυτή την εβδομάδα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

Συμβουλή … Αν παρατηρείς ότι υπάρχουν φασαρίες στον χώρο σου πρέπει να ενημερωθείς κάνοντας μια πρόβλεψη για να βρεθεί η λύση..
Τυχεροί αριθμοί…    3,9,16,25

Δίδυμοι 21/5-21/6
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα χαθείς μέσα στις υποθέσεις σου και θα η προσοχή που θα έχεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο. Από την Τετάρτη θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και θα κινείσαι καλύτερα στον περίγυρό σου. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Θα αλλάξεις πολλά πράγματα στην σχέση σου και θα μπορέσει να τα κάνει ιδανικά. Και εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που θα κάνεις είναι πολύ κοντά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Από την Παρασκευή τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις να αποδίδουν οι κόποι σου. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος που και αυτή την εβδομάδα θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

Συμβουλή … Μην αφήνεις τα εμπόδια και τις αναποδιές να μπλοκάρουν την ζωή σου. Όλα διορθώνονται πολύ εύκολα με την ‘’ Απαλλαγή αρνητικής ενέργειας, άνοιγμα τύχης ‘’ Ενημερώσου  !!!
Τυχεροί αριθμοί…    8,18,24,38

Καρκίνος 22/6-22/7

Από την Δευτέρα θα προικιστείς με πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα. Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα θα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Και εσύ που ακόμη είσαι μαζί με την μοναξιά μην απογοητεύεσαι γιατί σου εγγυώμαι ότι σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά. Το πνεύμα σου θα κινείται πολύ γρήγορά και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι καταπληκτικές. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Προχώρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτε. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

 Συμβουλή …  Αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση … Πάρε την ζωή στα χέρια σου και μπορεί πολύ καλά να σε βοηθήσει το λαδάκι της τύχης και να σου ανοίξει πόρτες κλειστές μέχρι σήμερα !!!
Τυχεροί αριθμοί…    5,12,27,30

 Λέων 23/7-23/8
Από την Τρίτη θα δεις κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι. Από την Παρασκευή ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτε η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την Τρίτη θα ανέβει ο ερωτισμός σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αυτό τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς και θα έρθει και αυτό που ψάχνεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Κάποιες μικρές υποθέσεις που έχεις από πριν μην τους δίνεις άλλες αναβολές. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδα σου.

 Συμβουλή …  Επειδή σαν λιοντάρια είστε όμορφοι άνθρωποι πολλές φορές σας ματιάζουν άσχημα και υποφέρετε … Σε αυτές τις περιπτώσεις που ένα απλό ξεμάτιασμα δεν βοηθά τότε υπάρχει το λαδάκι της Βασκανίας που σας προστατεύει πραγματικά … Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε το…
Τυχεροί αριθμοί…    10,12,36,45

 Παρθένος 24/8-22/9
Από την Τετάρτη θα είναι πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Από την Παρασκευή ευνοείσαι και η ενεργητικότητα και η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Θα μπορέσεις ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι μπορείς να κάνεις την γνωριμία που ονειρευόσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου πως να πάει καλύτερα στο μέλλον η εργασία σου. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Συμβουλή … Επειδή κάποιοι από εσάς νιώθετε την κακοτυχία και αδικία πρέπει να δείτε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Και αυτό επιτυγχάνεται με το ‘’ άνοιγμα και αλλαγή τύχης ‘’ Ενημερωθείτε και μην αφήνετε την ζωή σας έτσι .
Τυχεροί αριθμοί…    4,16,25,28

 Ζυγός 23/9-22/10

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά. Από την Δευτέρα θα έχεις πολύ δυναμικότητα για να λύσεις τις υποθέσεις σου. Ξεκινάς με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες ότι ήταν προβληματικά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κινείσαι σε ένα κλήμα ερωτισμού και ρομαντισμού. Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο ταίρι σου θα σε βοηθήσουν για να λύσεις θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις στην δουλειά σου που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Θα μπορέσουν πολλές καταστάσεις να ισορροπήσουν τα πράγματα. Οι ρυθμοί που έχεις αυτή την περίοδο θα σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Συμβουλή … Επειδή είστε χαρισματικά άτομα όντως έχετε πολύ ζήλεια και φθόνο από τον περίγυρο σας. Αυτό όμως διορθώνεται σχετικά εύκολα. Ενημερωθείτε κάνοντας ένα ραντεβού με την μελλοντολόγο Βαλεντίνη Βασιλειάδου!!!
Τυχεροί αριθμοί…    9,14,21,33

 Σκορπιός 23/10-22/11
Οι συνθήκες σε όλα τα θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα είναι καλύτερες και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι και πολύ καλά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με καλές επιρροές όλα θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου – ο ερωτισμός σου στα ύψη – πολύ καλή διάθεση. Τι άλλο θέλεις όλα πάνε πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Βγες διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα αυτή την εβδομάδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Συμβουλή …  Γενικά είστε τυχεροί άνθρωποι… Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι τα ερωτικά σας… Και σε αυτόν τον τομέα βοηθά πολύ το ερωτικό λαδάκι όπου έχετε ερωτική προσέλκυση γενική η ειδικά για ένα συγκεκριμένο άνθρωπο.. Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο της Βαλεντίνης !!
Τυχεροί αριθμοί…  5,6,14,17
 

 Τοξότης 23/11-21/12
Από την Τετάρτη ευνοείσαι και μπορείς να πετύχεις ότι σκεφτείς αρκεί να βάλεις πιο πολύ προγραμματισμό ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Από την Παρασκευή μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι. Πέρασε τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι το σύμπαν είναι θετικό μαζί σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτή την εβδομάδα για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Συμβουλή …  Επειδή βρίσκεσαι σε επαγγελματικό άνοιγμα, για να έχεις την μέγιστη επιτυχία σε ότι κάνεις χρειάζεσαι ένα ‘’ Επαγγελματικό άνοιγμα ‘’ και φυλακτό προστασίας για την δουλειά σου.. Ενημερώσου σχετικά από την κα. Βαλεντίνη Βασιλειάδου
Τυχεροί αριθμοί…   8,16,24,36
Αιγόκερως 22/12-19/1

Από την Δευτέρα ευνοείσαι και πολλές καταστάσεις που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις και θα νιώσεις καλύτερα. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν την βοήθεια σου. Φρόντισε τα έτσι όπως ξέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σου φέρουν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Συμβουλή … Έχεις πολύ άγχος και νεύρα, σχεδόν αδικαιολόγητα και ξεσπάς στους δικούς σου. Αυτό πρέπει να σταματήσει… Πρέπει να απαλλαγείς από τον άγχος που θα σου δημιουργήσει ακόμη και προβλήματα υγείας… Ενημερώσου από την Βαλεντίνη πως θα το καταφέρεις …
Τυχεροί αριθμοί…   3,6,9,18

 Υδροχόος 20/1-19/2

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μόνο αν έχεις προγραμματιστεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχικά. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την Τρίτη θα δεις κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου με πιο πολύ ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή απόδραση θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Και αν δεν έχεις ταίρι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις την γνωριμία που πάντα ήθελες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτή την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου στους άλλους. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Συμβουλή … Επειδή τελευταία τα πράγματα δεν σας πάνε πολύ καλά να φροντίσετε να αλλάξετε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση … Μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη και να δείτε τις υποθέσεις σας και να διορθώσετε όλα  τα κακώς κείμενα της ζωής σας.  
Τυχεροί αριθμοί…   5,10,15,26

 Ιχθείς 20/2-20/3
Από την Τετάρτη θα έχεις πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Η αισιοδοξία σου και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτή την εβδομάδα. Από την Παρασκευή θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να τις ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στην σχέση σου παίρνουν τέλος. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις και βρίσκεσαι στην μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί σε βεβαιώνω ότι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Συμβουλή … Σαν ζώδια του νερού έχετε απίστευτες επιρροές από παντού. Θετικές και αρνητικές . Αυτό που χρειάζεστε είναι μια πολύ δυνατή προστασία για όλα όσα έχετε κερδίσει με τόσο κόπο στην ζωή σας !!! Η Βαλεντίνη έχει την λύση για τον κάθε άνθρωπο !!!
Τυχεροί αριθμοί…    1,11,22,44