Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/6/17

Έμπνευση στην ψηφιακή εποχή από το 1ο THESSALONIKI GAME FEST που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!Εμφάνιση VR.jpg


Το 1ο Thessaloniki Game Fest του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έκλεισε τις πόρτες του με μεγάλη προσέλευση μαθητών και σπουδαστών, και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά!

Το Game Development, τα eSports και η Τεχνολογία είχαν την τιμητική τους σε ένα ολοήμερο φεστιβάλ που είχε τα πάντα: εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές, εκπαιδευτικά sessions και workshops ενώ το παρόν έδωσαν κορυφαίοι παίκτες της σκηνής που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό. Στις παράλληλες εκδηλώσεις του 1ου Thessaloniki Game Fest, οι επισκέπτες είχαν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ξεχωριστές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και gaming μέσα από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα booths της εταιρείας INVR και του Stellar Codex της «δικιάς μας» Creat3d Productions.
Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά πετυχημένη, λόγω τόσο του ενδιαφέροντος περιεχομένου των εισηγήσεων που έδωσαν «τροφή για έμπνευση» στους ανερχόμενους Game Developers, όσο και της ιδιαίτερα μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού που κατέκλυσε τον Πολυχώρο WE πριν καν ανοίξουν οι πόρτες του φεστιβάλ.
Το 1ο Thessaloniki Game Fest πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη μαθητική και σπουδαστική συνάντηση για τους απανταχού λάτρεις του Gaming στην Β. Ελλάδα.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406