Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/5/17

Ίσιωσε τα μαλλιά σου χωρίς ισιωτικό!


Κι όμως γίνεται... αρκεί να ακολουθήσεις ένα- ένα τα παρακάτω βήματα!

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ισιωτικό ή άλλα εργαλεία θερμότητας. Πώς; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα...#1. Διάλεξε το σωστό σαμπουάν και conditioner
Αν τα απαλά, λαμπερά και ίσια μαλλιά είναι το ζητούμενο... τότε πρέπει να αναζητήσεις το σαμπουάν και το conditioner που θα σου δώσει το αποτέλεσμα που ζητάς! Χρειάζεσαι κάτι που είναι ενυδατικό.
#2. Συνέχισε με τους σωστούς συμμάχους...
Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, σκούπισε τα μέχρι να απομακρύνεις όσο το δυνατόν περισσότερο νερό και υγρασία. Έπειτα εφάρμοσε μια ελαφριά κρέμα για απαλά μαλλιά απλώνοντάς το από τη μέση μέχρι τις άκρες. Εάν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά, χρησιμοποίησε αρχικά ένα leave-in conditioner και έπειτα ένα serum ή λαδάκι μόνο στις άκρες.
#3. Baby, it's cold!
Γύρνα τη ρύθμιση στον κρύο αέρα... έτσι θα πετύχεις ένα ταχύτερο και πιο ομαλό φινίρισμα χωρίς καμία ζημιά! Κράτησε το με φορά προς τα κάτω, δίνοντας τους τη φόρμα που θες με τα δάχτυλα σου ή με μία βούρτσα.
#4. Δοκίμασε jumbo rollers
Εάν τα μαλλιά σου είναι αρκετά μακριά, μπορείς να δοκιμάσεις να τα ισιώσεις χρησιμοποιώντας μεγάλα ρόλεϊ (σε jumbo μέγεθος). Αφού λούσεις τα μαλλιά σου και τα σκουπίσεις πολύ καλά με την πετσέτα, χώρισε τα σε τμήματα και τύλιξε τα γύρω από μεγάλα ρόλεϊ στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια σε κάθε πλευρά. Μόλις στεγνώσουν εντελώς, μπορείς να ξεκινήσεις να τα αφαιρείς.
#5. Ύψωσε την ασπίδα σου στο φριζάρισμα
Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, προστατέψτε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας έναν ορό ή ένα serum κατά του φριζαρίσματος. Έτσι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες τα μαλλιά σου να φουσκώσουν και να φριζάρουν μέσα στη μέρα.
(Queen)