Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/5/17

Η άσκηση που βοηθά στην κυτταριτιδα


Μια απλή μέθοδος, μέσω του foam roller, που υπόσχεται να βοηθήσει στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Η ανώμαλη επιφάνεια σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μας και που μπορεί να κρύβει πολλά από πίσω: κακή διατροφή, κακή αιμάτωση, κατακράτηση υγρών, ορμονικά προβλήματα.
Ένα αξεσουάρ της yoga και του pilattes με πολλές ωφέλιμες ιδιότητες,όπως η αντιμετώση της επίμονης κυτταρίτιδας. Πέρα από το ότι χρησιμοποείται για την καλή στάση του σώματος, για απώλεια πόντων, την ενίσχυση της μυϊκής δραστηριότητας ή αποκατάστασης των μυών – εννοώντας το stretching – διώχνοντας την ένταση, και λειτουργώντας θετικά για το κορμί μας με άλλο ένα τρόπο.
Ένας κύλινδρος ουσιαστικά από μαλακό, αφρώδες υλικό ο οποίος ρολάρει πάνω στα προβληματικά σημεία του σώματος. Λειτουργεί σαν ένα βαθύ μασασάζ στους ιστούς. Στο σπίτι ή στο γυμναστήριο κάντε σιγά, σιγά αυτό το μασασάζ σε διάφορα μέρη του σώματος σας. Η πίεση αυτή αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας την κατά συνέπεια. Η καλή αιμάτωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο θέμα της κυτταρίτιδας.

Μέσω αυτής της εύκολης άσκησης αποβάλλονται οι τοξίνες και η κατακράτηση υγρών. Βοηθώντας να αλλάξει η όψη της επιδερμίδας και κάνοντας λιγότερο εμφανή τα σημάδια της κυτταρίτιδας.
(marymary)