Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/5/17

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 29 ΜΑΙΟΥ – 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.. 6951106266

Κριός 21/3-20/4

Όλες οι ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα σου φέρνουν τα αποτελέσματα που ζητάς και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος. Όλοι γύρω σου σε εμπιστεύονται και στο δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Ιδιαίτερα από τις 3 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα δεις και τα οικονομικά σου έσοδα να παίρνουν τα πάνω τους και επιτέλους θα κάνεις τις αγορές που ήθελες εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον θα περάσουν μια μεγάλη δοκιμασία και για κάποιους ένα τέλος . Στον αισθηματικό σου τομέα ενδέχεται να αναβιώσουν κάποια παλιά προβλήματα και αυτά όμως πολύ εύκολα μπορούν να λυθούν η να βάλετε ένα τέλος στην σχέση .
Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ακόμα κι αν πέρασες πρόσφατα δυσκολίες, όλα τα μαύρα συννεφάκια φαίνεται να εξαφανίζονται. Αν είσαι single, θα έχεις καλές επιρροές της για πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα περάσεις πολύ καλά με τους φίλους σου και θα ξεχάσεις για λίγο την εμμονή της αναζήτησης.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Συμβουλή … Αν αντιμετωπίζετε μπλοκάρισμα στο επάγγελμα σας, τότε μπορείτε να ενημερωθείτε γιατί είναι κάτι που διορθώνεται … κάνοντας πρόβλεψη !!!
Τυχεροί αριθμοί… 18,34,48,56

Ταύρος 21/4-20/5

Αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει σημαντικά να βρεις λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι ασχοληθείς με μία σχέση ή ένα μυστικό έρωτα ή να καταλάβεις ότι τελικά δεν είναι η ιδανική στιγμή για να ανακοινώσεις έναν κρυφό σου δεσμό. Σε όλες τις περιπτώσεις να ξέρεις ότι αυτό το διάστημα μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά την αισθηματική σου ζωή και να την εξελίξεις όπως θέλεις εσύ. Αντίθετα στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να προσέχεις πολύ καθώς παραμονεύουν άσπονδοι φίλοι και συνάδελφοι έτοιμοι να σε διαβάλλουν και να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα σχετικά με το όνομά σου. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά και πικρόχολα σχόλια, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να εκτεθείς και να ζημιώσεις κι άλλο την κοινωνική σου θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Στον αισθηματικό σου τομέα θα βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε μέχρι τις 3 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάπου εκεί έξω θα εμφανιστεί κάποιος για εσένα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούρια σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.
Συμβουλή … Αν παρατηρείς ότι υπάρχουν φασαρίες στον χώρο σου πρέπει να ενημερωθείς κάνοντας μια πρόβλεψη για να βρεθεί η λύση..
Τυχεροί αριθμοί… 20,17,59,22
Δίδυμοι 21/5-21/6
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις αλλαγές σχετικά με τους στόχους σου και κάποιες απρόβλεπτες οικονομικές απώλειες θα κλονίσουν το πρόγραμμά σου και τις ισορροπίες σου, τουλάχιστον μέχρι τις 3 του μήνα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Μπορεί η διαχείριση που κάνεις ή κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου να προξενήσουν ζημιές στα οικονομικά σου για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική σε αυτά που κάνεις. Να μείνεις μακριά από τα ίδια λάθη του παρελθόντος και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα έχεις αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Κράτησε μυστικές τις κινήσεις σου αλλά και τις σκέψεις σου και μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια να σε παρασύρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Σε αυτό βοηθάει και ο ερωτισμός σου, ο οποίος θα είναι στα ύψη! Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, να ξέρεις πως η περίοδος είναι πολύ θετική για να εμπλακείς σε μία σχέση με φιλικό σου πρόσωπο. Μόνο μην βιαστείς!
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Η εβδομάδα αυτή από την Τετάρτη και μετά θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα ή κάποια πιθανή αναβολή τον σχεδίων σου, θα δεις τώρα πως ρυθμίζονται. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου ομαλοποιούνται και εσύ επιτέλους αισθάνεσαι ασφαλής στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Συμβουλή … Μην αφήνεις τα εμπόδια και τις αναποδιές να μπλοκάρουν την ζωή σου. Όλα διορθώνονται πολύ εύκολα με την ‘’ Απαλλαγή αρνητικής ενέργειας, άνοιγμα τύχης ‘’ Ενημερώσου !!!
Τυχεροί αριθμοί… 16,32,45,84
Καρκίνος 22/6-22/7
Να περιμένεις πολλές ευχάριστες εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου ζητήματα. Θα έρθουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου οι οποίες θα τη βελτιώσουν κατά πολύ. Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα καταφέρεις να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα προσωπικά σου δεδομένα. Καλό είναι λοιπόν, καθώς θα έχεις την τύχη με το μέρος σου να μην ενδώσεις σε ενδιάμεσες λύσεις, αντίθετα να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Αποδέξου προτάσεις για ταξίδια και εξόδους γιατί κάπου εκεί κρύβεται το άλλο σου μισό. Οικονομικά μην ενδώσεις σε σπατάλες και τυχερά παιχνίδια όσο κι αν η διάθεσή σου σε παρασύρει.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει ένα ήρεμο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου και σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα ξεκολλήσουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα και θα φέρουν ένα νέο τόνο στην κοινή σας ζωή. Για σένα που είσαι ακόμα στην αναζήτηση, να ξέρεις πως αυτήν την περίοδο μπορείς εύκολα να γνωρίσεις κάποιον που θα σε συγκινήσει και θα σου πάρει τα μυαλά!
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας αυξάνει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να "στρώσεις" θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Συμβουλή … Αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση … Πάρε την ζωή στα χέρια σου και μπορεί πολύ καλά να σε βοηθήσει το λαδάκι της τύχης και να σου ανοίξει πόρτες κλειστές μέχρι σήμερα !!!
Τυχεροί αριθμοί… 17,49,57,15
Λέων 23/7-23/8
Μέχρι τις 3 του μήνα, το διάστημα είναι καλό για απομόνωση, περισυλλογή αλλά και σύσφιξη των οικογενειακών σου δεσμών. Τώρα μπορείς να νιώσεις ότι μπορείς να κάνεις καλύτερα τα πράγματα μόνη σου ή δεν είσαι ακόμη έτοιμη να αποκαλύψεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ιδιαίτερα σε όσους συναναστρέφεσαι στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν νιώθεις έντονα ότι αυτή είναι η βαθιά σου ανάγκη τότε να το κάνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Το Σαββατοκύριακο ο φιλικός και κοινωνικός σου κύκλος ακόμα κι αν δεν συμμετέχει στα σχέδιά σου, θα σου προσφέρει μία σημαντική βοήθεια που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Πέρασε χρόνο μαζί τους έστω και για να διασκεδάσεις και εάν ακόμη παραμένεις ελεύθερος, κυνήγησε λίγο παραπάνω την τύχη σου από ό,τι κάνεις συνήθως. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις. Μπορείς να τα πας και καλύτερα στα αισθηματικά σου αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να αποφύγεις να αναλώνεσαι τόσο πολύ σε επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Ένα διήμερο χαλάρωσης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και φύγατε! Αν είσαι single, μην κάθεσαι άλλο! Η προσωπική σου ζωή μπορεί να βελτιωθεί άμεσα, αρκεί να το βάλεις στόχο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.
Συμβουλή … Επειδή σαν λιοντάρια είστε όμορφοι άνθρωποι πολλές φορές σας ματιάζουν άσχημα και υποφέρετε … Σε αυτές τις περιπτώσεις που ένα απλό ξεμάτιασμα δεν βοηθά τότε υπάρχει το λαδάκι της Βασκανίας που σας προστατεύει πραγματικά … Ενημερωθείτε και προμηθευτείτε το…
Τυχεροί αριθμοί… 11,24,39,44
Παρθένος 24/8-22/9
Αυτό το εφταήμερο θα είναι καλό για το ζώδιό σου βλέποντας τον κοινωνικό σου κύκλο να μεγαλώνει και να σου προσφέρει περισσότερες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες. Από την Τετάρτη και μετά,εάν σκέφτεσαι να κάνεις μία μεγάλη επένδυση ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επιχειρηματικά να ξέρεις ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Σημαντικά οικονομικά οφέλη μπορεί να έχεις από κάποιες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον εργασιακό σου χώρο και θα σε στέψουν νικήτρια. Αισθηματικά θα περάσεις πολύ ευχάριστα και θα γεμίσεις το χρόνο σου δημιουργικά. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει για αυτό μην ψάχνεις να βρεις ψεγάδια και αφορμές για γκρίνιες και φασαρίες. Δείξε του και εσύ με τη σειρά σου έμπρακτα την αγάπη σου και πέρασε ένα ανανεωτικό Σαββατοκύριακο μαζί του.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, γιατί τα δεδομένα της σχέσης σου μπορεί να αλλάξουν στο άψε σβήσε. Κράτα διπλωματική στάση και κάνε για λίγο το κορόιδο. Δεν σε συμφέρει! Οι ελεύθεροι θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με πολύ αξιόλογα πρόσωπα που θα σας γοητεύσουν!
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Ισορροπία στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια μισοτελειωμένα σχέδια και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.
Συμβουλή … Επειδή κάποιοι από εσάς νιώθετε την κακοτυχία και αδικία πρέπει να δείτε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Και αυτό επιτυγχάνεται με το ‘’ άνοιγμα και αλλαγή τύχης ‘’ Ενημερωθείτε και μην αφήνετε την ζωή σας έτσι .
Τυχεροί αριθμοί… 4,23,15,48
Ζυγός 23/9-22/10
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σε αναγκάσεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα αλλά και απωθημένα που θεωρητικά ήδη θα έπρεπε να έχεις ξεπεράσει. Ασχολήσου τώρα με το να σκεφτείς και να αξιολογήσεις καλύτερα κάποια δεδομένα σου ώστε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που να αφορούν στα επαγγελματικά σου. Θα είναι καλό και ωφέλιμο για εσένα να ολοκληρώσεις ότι έχεις μισοτελειωμένο παρά να κάνεις μία νέα αρχή σε κάποιο άλλο εγχείρημα σου. Μην παρασύρεσαι από τα επιτεύγματα των γύρω σου αλλά επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στο πως εσύ θα τα καταφέρεις σε όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Από την Πέμπτη και μετά θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα που μέχρι τώρα σου φαίνονταν άλυτα, στην αισθηματική σου ζωή.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Η σχέση σου πηγαίνει καλά, αλλά αυτό που θα σου επισημάνω για τη συγκεκριμένη περίοδο είναι να βάλεις πρόγραμμα, γιατί θα χαθείς μέσα στις υπόλοιπες υποθέσεις σου και θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι ο χρόνος θα σε αποζημιώσει. Ένα άτομο από το παρελθόν θα σε ξαφνιάσει και πολύ πιθανό να σε ενοχλήσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.
Συμβουλή … Επειδή είστε χαρισματικά άτομα όντως έχετε πολύ ζήλεια και φθόνο από τον περίγυρο σας. Αυτό όμως διορθώνεται σχετικά εύκολα. Ενημερωθείτε κάνοντας ένα ραντεβού με την μελλοντολόγο Βαλεντίνη Βασιλειάδου!!!
Τυχεροί αριθμοί… 14,26,52,41
Σκορπιός 23/10-22/11
Αυτό το εφταήμερο θα πρέπει να τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα στη δουλειά σου μιας και να εφαρμόσεις όλα τα νέα σου σχέδια και να έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκάς. Να ξέρεις ότι μελλοντικά η ανταμοιβή σου θα είναι ανάλογη με τις προσπάθειες που θα κάνεις τώρα για αυτό το λόγο κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου ώστε να προλάβεις να κάνεις τα πάντα. Όσο πιο πολύ δουλέψεις τόσα περισσότερα θα κερδίσεις και θα καταφέρεις να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Φρόντισε να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου και στην αισθηματική σου ζωή, που ούτως ή άλλως πνέει άνεμος ανανέωσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει ιδιαίτερα θερμή και ερωτική απέναντι στο σύντροφό σου και με παιχνιδιάρικη διάθεση ώστε να ανανεώσεις την σχέση σου, για αυτό ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι ελεύθερος, περιορίσου στις βόλτες και στις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί το διάστημα δεν είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες και ρίσκα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μην σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως, αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνέταιροί σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις συνετό προγραμματισμό.
Συμβουλή … Γενικά είστε τυχεροί άνθρωποι… Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι τα ερωτικά σας… Και σε αυτόν τον τομέα βοηθά πολύ το ερωτικό λαδάκι όπου έχετε ερωτική προσέλκυση γενική η ειδικά για ένα συγκεκριμένο άνθρωπο.. Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο της Βαλεντίνης !!
Τυχεροί αριθμοί… 13,37,57,20 Τοξότης 23/11-21/12
Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν και θα σε ανησυχήσουν αρκετά, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και θα σε γεμίσει ανασφάλειες. Μέχρι την Τετάρτη να περιμένεις να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια άτομα από το παρελθόν και ίσως να σου ζητήσουν επανασύνδεση. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι μπορεί να προχωρήσει τώρα μία σχέση μαζί τους. Οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να συζητήσεις μαζί τους ξεκάθαρα και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές πριν κάνεις νέο ξεκίνημα ή έστω δώσεις οριστικό τέλος. Επαγγελματικά οι μέρες είναι κατάλληλες για να πάρει πνοή ένα νέο δημιουργικό σου σχέδιο και αν καταφέρεις να το ολοκληρώσεις, τότε η ανταπόκριση που θα βρεις από τους ανωτέρους σου θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Η σχέση σου περνάει από σαράντα κύματα. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση φρόντισε να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, αλλά και να βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν είσαι ακόμα χωρίς κάποια αξιόλογη σχέση, θα πρέπει να βγεις λίγο από το καβούκι σου, ώστε να καταφέρεις να μαγνητίσεις το αντίθετο φύλο. Στο χέρι σου είναι…
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.
Συμβουλή … Επειδή βρίσκεσαι σε επαγγελματικό άνοιγμα, για να έχεις την μέγιστη επιτυχία σε ότι κάνεις χρειάζεσαι ένα ‘’ Επαγγελματικό άνοιγμα ‘’ και φυλακτό προστασίας για την δουλειά σου.. Ενημερώσου σχετικά από την κα. Βαλεντίνη Βασιλειάδου
Τυχεροί αριθμοί… 6,21,42,35

Αιγόκερως 22/12-19/1
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου να δουλεύει στα κόκκινα ώστε να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μέχρι την Τετάρτη να είσαι πολύ προσεχτικός σε οικονομικές δοσοληψίες γιατί είναι πολύ πιθανό να σου φέρουν αναπάντεχα δυσάρεστες συνέπειες. Να έχεις εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου όταν πρόκειται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην παρασύρεσαι από λόγια ανθρώπων που ναι μεν μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά δεν σε γνωρίζουν και τόσο καλά, για να ξέρουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Το Σαββατοκύριακο σε ευνοεί η
τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες σου. Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πολύ καλή, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις λάθη που ξέρεις ότι κοστίζουν, λόγω του υπέρμετρου εγωισμού σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για να γίνει ακόμη καλύτερη, χρειάζεται να εκδηλωθείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετές προκλήσεις και προσκλήσεις αυτές τις ημέρες, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές στη δουλειά σου. Ωστόσο μην απαισιοδοξείς γιατί οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι θετικές για την εξέλιξή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
Συμβουλή … Έχεις πολύ άγχος και νεύρα, σχεδόν αδικαιολόγητα και ξεσπάς στους δικούς σου. Αυτό πρέπει να σταματήσει… Πρέπει να απαλλαγείς από τον άγχος που θα σου δημιουργήσει ακόμη και προβλήματα υγείας… Ενημερώσου από την Βαλεντίνη πως θα το καταφέρεις …
Τυχεροί αριθμοί… 10,36,54,86
Υδροχόος 20/1-19/2
Το διάστημα από τις 3 του μήνα και μετά , είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Το κατά πόσο θα σε ικανοποιήσουν ή όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό που είναι στο χέρι σου είναι να συνδυάσεις τη λογική με το συναίσθημα ώστε να καταλήξεις στις πιο συμφέρουσες. Συναισθηματικά η μοναξιά που θα νιώσεις μέχρι την Παρασκευή ίσως σε ωφελήσει καθώς θα ανακαλύψεις πτυχές του χαρακτήρα σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα. Το Σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Τα πράγματα και οι συνθήκες μπορεί να μην είναι απόλυτα ευνοϊκά για εσένα, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τη χρυσή τομή στη μεταξύ σας επικοινωνία. Προσπάθησέ το! Αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω. Να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε σου προκύψει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Ζήτησε τη βοήθεια των συναδέλφων σου για να δρομολογήσεις νέα σχέδια αλλά και να τελειώσεις με παλιές σου υποχρεώσεις μια και καλή. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα μέχρι να τα βάλεις σε μία σειρά.
Συμβουλή … Επειδή τελευταία τα πράγματα δεν σας πάνε πολύ καλά να φροντίσετε να αλλάξετε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση … Μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη και να δείτε τις υποθέσεις σας και να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας.
Τυχεροί αριθμοί… 7,15,34,23
Ιχθείς 20/2-20/3
Μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς εξονυχιστικά με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες που μέχρι τώρα είχες αμελήσει. Ο Ερμής, σου δίνει την ενέργεια και τη δύναμη που σου είναι απαραίτητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα σου χαρίσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για να βρεις τις χρυσές τομές στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Στον αισθηματικό σου τομέα, εάν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα κάνεις μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που όπως δείχνει έχει τα ίδια ζητούμενα με εσένα. Το Σαββατοκύριακο η νέα θέση της Σελήνης στο Ζυγό σε ωθεί να βγεις έξω και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και διασκέδαση.
Αισθηματικές Προβλέψεις. Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα σε βοηθούν σημαντικά για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και να αλλάξεις μαζί με το σύντροφό σου όλα αυτά που συζητούσατε εδώ και καιρό. Μίλησε ελεύθερα μαζί του και είναι σίγουρο πως οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι αδέσμευτο ψάρι, οι οιωνοί είναι αρκετά θετικοί για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση για να γυρίσεις μια καινούρια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.
Συμβουλή … Σαν ζώδια του νερού έχετε απίστευτες επιρροές από παντού. Θετικές και αρνητικές . Αυτό που χρειάζεστε είναι μια πολύ δυνατή προστασία για όλα όσα έχετε κερδίσει με τόσο κόπο στην ζωή σας !!! Η Βαλεντίνη έχει την λύση για τον κάθε άνθρωπο !!!
Τυχεροί αριθμοί… 9,25,36,55