Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/5/17

ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 17/05 Τεταρτη


Κριός
Θα δείχνετε περισσότερη ανταπόκριση στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και αυτό θα έχει στόχο την μεγαλύτερη κατανόηση. Μην αφήνετε την σιωπή να υπάρχει ανάμεσά σας, κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Οι γύρω σας εκπλήσσονται από τις αντιδράσεις σας σήμερα. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ιδέες σας καθαρά και ελέγξτε αν έχετε γίνει πραγματικά κατανοητοί.
Ταύρος
Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε πραγματικά την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο και αυτό μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Θα βρείτε μεγάλη ικανοποίηση όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι μπορείτε να περιμένετε μια ημέρα γεμάτη πάθος. Είστε κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση αλλά μην παίρνετε ρίσκα μόνο για να ξεφύγετε με κάθε κόστος. Σκεφθείτε πριν δράσετε.
Δίδυμοι
Θα πρέπει να υποστηρίξετε και να εξασφαλίσετε τον/την σύντροφό σας. Να είστε καλοί ακροατές. Θα ανεβείτε στην εκτίμησή του/της αν έχετε πίστη σε αυτόν/ήν. Ο διάλογος είναι στο πρόγραμμά σας. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να μετανιώσετε για το πόσο λίγο ελεύθερο χρόνο έχετε. Όλα όσα σας ενδιαφέρουν προχωρούν.
Καρκίνος
Είναι καιρός να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση. Σήμερα θα επιλύσετε την κατάσταση αν αρχίσετε να κάνετε τα πράγματα με αντικειμενική προσέγγιση. Θα είστε πιο ενδελεχείς σήμερα. Μην είστε αρνητικοί όμως απέναντι σε όποιον είναι διαφορετικός.


Λέων
Μια συζήτηση με έναν φίλο ή έναν άγνωστο μπορεί να σας αναστατώσει πολύ. Έχετε δίκιο να προσπαθείτε να καταλάβετε τα συναισθήματά σας καλύτερα. Αυτό θα λειτουργήσει καλά με την συναισθηματική συμπεριφορά σας στο μέλλον. Κερδίζετε πόντους απέναντι στα κοντινά σας άτομα σήμερα. Η γλυκιά φύση σας έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να πείθει τους γύρω σας.
Παρθένος
Μια χρήσιμη συνάντηση προσφέρεται οπότε προχωρήστε αν είστε ελεύθεροι και η μοίρα θα φροντίσει τα υπόλοιπα. Αν είστε σε σχέση μια νέα συναισθηματική ώθηση θα εμφανιστεί και θα κάνει την σχέση σας πιο τρυφερή. Μην στηρίζεστε μόνο στην επιφανειακή εμφάνιση κάποιων ανθρώπων. Σας αξίζει κάτι καλύτερο.Ζυγός
Θα έχετε πολύ πάθος στην σχέση με τον/την σύντροφό σας. Θα είναι εξαντλητικό αλλά υπέροχο. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας και απλά ακολουθήστε το πάθος. Θα ξέρετε πως να ηρεμήσετε μια παρεξήγηση που υπάρχει γύρω σας σήμερα. Είναι καιρός για μια χιουμοριστική προσέγγιση.
Σκορπιός
Η ερωτική σας ζωή είναι χαώδης και απρόβλεπτη. Δεν είστε καλοί στο να βάζετε πρακτικούς περιορισμούς και όρια. Τώρα είναι καιρός να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας. Σήμερα θα περάσετε μια ημέρα σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα χωρίς μεγάλα εμπόδια.

Τοξότης
Η ζήλια κάνει την εμφάνισή σας. Είτε είναι από την πλευρά σας ή του/της συντρόφου σας θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι για να αποφύγετε λάθη. Κοιτάξτε πέρα από την εμφάνιση. Η δημιουργικότητά σας θα είναι ο βασικός σύμμαχός σας σήμερα. Μην αμφιβάλλετε για ότι σκέπτεστε. Έχετε δίκιο.


Αιγόκερως
Ίσως ζητάτε πολλά από τον/την σύντροφό σας σήμερα. Αν και οι πρόσφατες στιγμές σας ήταν ειδυλλιακές θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στα όνειρά σας για να πραγματοποιηθούν. Θα περάσετε πολλά καλά. Θα έχετε ανταγωνιστική διάθεση και θα είστε αποφασισμένοι μα επιτύχετε τους στόχους σας. Προχωρήστε.


Υδροχόος
Θα δείξετε για τι είστε ικανοί με περισσότερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φανείτε υπερβολικά προσγειωμένοι στους γύρω σας. Μπορεί να το αισθανθούν. Κάποιες καλές συνεργασίες μπορεί να είναι πιθανές. Απλά αγνοείστε την εμφάνιση και μπορεί να εκπλαγείτε.
Ιχθύες
Θα είστε πολύ καλά με την σχέση σας και θα υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα. Τώρα είναι καιρός να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας χάρη στον κύκλο των φίλων σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ζωή σήμερα. Το βράδυ φαίνεται ότι θα είναι υπέροχο.