Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/9/16

Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 30/09 Παρασκευη


Κριός
Γενικά zwdia: Υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε μια μεγάλη αλλαγή. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή περιοχή. Σήμερα ίσως τα όνειρά σας να συναντήσουν την πραγματικότητα. Είναι καλή ημέρα να ψάξετε για νέα σπίτια. Ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα με ότι βρείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε εκτός ισορροπίας σε κάποιον τομέα της ζωής σας και αυτό επηρεάζει την καριέρα σας. Κάποια υπερβολή σας μάλλον σας αποσπά από την πραγματική δουλειά. Θα πρέπει να το εξετάσετε σοβαρά αυτό τώρα.
Ταύρος
Γενικά zwdia: Ίσως έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα το τελευταίο διάστημα και περιμένετε να πληρωθείτε. Μάλλον θα έχετε καλά νέα σήμερα. Μην είστε υπερβολικοί σήμερα και μην ξοδέψετε και άλλα χρήματα. Να έχετε τον έλεγχο σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος σας προσγειώνει. Φαίνεται ότι ακολουθούσατε για καιρό την φαντασία σας και κάποιος σας δείχνει την ωμή πραγματικότητα. Είναι καιρός να αξολογήσετε ξανά την θέση σας.

Δίδυμοι
Γενικά zwdia: Είναι καλή ημέρα να σκεφθείτε τις προηγούμενες εβδομάδες και να αναθεωρήσετε. Μάλλον δουλεύετε πολύ σκληρά και παραμελείτε τις προτεραιότητές σας. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να βγείτε με φίλους. Περάστε την ημέρα με χαλαρές συζητήσεις. Μην ασχολείστε με τις δουλειές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πριν προχωρήσετε μπροστά θα πρέπει να κάνετε κάποια βήματα πίσω. Μετά θα μπορείτε να αξιολογήσετε το παρελθόν και θα μπορείτε να προχωρήσετε προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να φαίνεται ότι χάνετε χρόνο αλλά τελικά είναι για καλό.
Καρκίνος
Γενικά zwdia: Μην ασχολείστε μόνο με την δουλειά. Σίγουρα μπορούν να γίνουν άλλη ημέρα. Σήμερα φαίνεται ότι το να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας είναι προτεραιότητα. Το απόγευμα βγείτε έξω. Θα σας κάνει καλό αν βγείτε μόνο με τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιο άτομο στο οποίο στηρίζεστε για πληροφορίες ξαφνικά αλλάζει γνώμη. Τα γεγονότα έχουν αλλάξει και πρέπει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Πάρτε τον χρόνο σας και να είστε υπομονετικοί με τις αλλαγές των καταστάσεων.

Λέων
Γενικά zwdia: Μάλλον οι σκέψεις σας είναι επικεντρωμένες στην δουλειά. Όσο και να θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σας δεν μπορείτε. Ίσως ακόμα και όταν είστε σπίτι μιλάτε στο τηλέφωνο για δουλειά. Οι δικοί σας εκνευρίζονται αλλά σας καταλαβαίνουν. Φροντίστε να αλλάξετε τα πράγματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να λειτουργείτε με βάση μια παλιά οπτική. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που ήταν αλήθεια ίσως να μην είναι πια. Τώρα είναι καιρός να αξιολογήσετε την κατάσταση και να αλλάξετε στάση.
Παρθένος
Γενικά zwdia: Είναι καλή ημέρα για οικονομικά θέματα. Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο καλά όσο νομίζετε αλλά σήμερα ίσως μάθετε κάποια νέα που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Ίσως λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα. Σήμερα είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε και με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην άκρη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα όνειρά σας είναι σημαντικά και τώρα είστε εκνευρισμένοι που παραμένουν στάσιμα. Μπορεί να νομίζετε ότι κινείστε προς τα πίσω. Μην αποθαρρύνεστε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η προς τα πίσω κίνηση είναι κομμάτι της διαδικασίας.



Ζυγός
Γενικά zwdia: Μπορεί να βαριέστε σήμερα. Δεν πειράζει που αισθάνεστε έτσι. Σας αξίζει λίγος χρόνος για τον εαυτό σας. Έχετε κουραστεί πολύ. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας σήμερα. Κάντε ότι σας αρέσει και απλά χαλαρώστε και ηρεμήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μάλλον θέλετε να δουλέψετε προς έναν μεγαλύτερο στόχο. Σήμερα θα είναι η αρχή μιας περιόδου όπου θα αισθάνεστε ότι απομακρύνεστε από τον στόχο σας. Μην ανησυχείτε. Η οπτική σας θα αλλάξει μέσα από αυτή την διαδικασία και τελικά θα κερδίσετε μακροπρόθεσμα.


Σκορπιός
Γενικά zwdia: Θεωρείτε ότι είστε πρακτικά άτομα αλλά σήμερα οι σκέψεις σας ίσως γίνουν πιο πνευματικές. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και στρέφεστε προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα μπορείτε να δείξετε κατανόηση και ο/η σύντροφός σας πραγματικά το εκτιμά αυτό. Η διαίσθησή σας ίσως σας βοηθήσει να προσεγγίσετε διαφορετικά ένα πρόβλημα. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα σχέδιά σας είναι σε αναμονή και εσείς δεν ξέρετε πως να προχωρήσετε. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να χαλαρώνετε και απλά να ακολουθείτε την ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας. Η απάντηση δεν είναι αυτή που νομίζετε.
Τοξότης
Γενικά zwdia: Μάλλον θα συναντήσετε μεγάλη αντίσταση σήμερα. Ακόμα και όσοι συνήθως σας υποστηρίζουν τώρα θα είναι αντίθετοι. Μην μπερδεύεστε. Θα πρέπει να δουλέψετε μόνοι σας καλύτερα. Μόλις μπορέσετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας τότε μπορείτε να τις παρουσιάσετε ξανά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε έναν φανταστικό κόσμο και τώρα αισθάνεστε προδωμένοι από τις φαντασίες σας. Τα όνειρά σας δεν σας οδηγούν εκεί που θέλετε. Να είστε υπομονετικοί. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα το παρελθόν ώστε να προχωρήσετε προς το μέλλον.


Αιγόκερως
Γενικά zwdia: Οι σκέψεις σας σήμερα μάλλον θα προσανατολίζονται στους μελλοντικούς στόχους σας και την καριέρα σας. Έχετε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες και μάλλον θα προχωρήσετε ακόμα περισσότερο. Θα τα σκέπτεστε όλα πιο σωστά. Θα σας βοηθήσει και η οικογένειά σας αν μιλήσετε. Μάλλον θα ζητήσετε συμβουλές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα όνειρά σας έχουν μείνει πίσω. Ασχολείστε με πιο πρακτικά θέματα και τα όνειρά σας έχουν μπει στο περιθώριο. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα σε άλλη θέματα αλλά μην ξεχνάτε τα όνειρά σας.


Υδροχόος
Γενικά zwdia: Η ενέργεια των πλανητών ενισχύει την φιλοδοξία σας. Κάποια θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή ίσως είναι στο μυαλό σας πολύ. Ίσως αναζητάτε νέους τρόπους να προχωρήσετε την καριέρα σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά. Τώρα είναι ιδανική στιγμή να αρχίσετε τα σχέδιά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φαίνεται ότι κάνετε σχέδια τα οποία βασίζονται σε μια παρεξήγηση. Θα πρέπει να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι κάτι που νομίζατε ότι είναι αλήθεια είναι φαντασία. Είναι καιρός να αλλάξετε ιδέες και σχέδια και να αρχίσετε να τα βλέπετε διαφορετικά.
Ιχθύες
Γενικά zwdia: Ήσασταν πολύ απασχολημένοι τις τελευταίες εβδομάδες και μπορεί να έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας. Σας αρέσει να βγαίνετε και να συναντάτε άτομα αλλά τώρα ίσως ο χρόνος σας να είναι πολύ περιορισμένος. Θα πρέπει να το αλλάξετε αυτό. Πρέπει να κοιμηθείτε και περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι αλλάζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το τι βλέπετε ή διαβάζετε. Τώρα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος. Αλλάξτε προσέγγιση.