Υλικά
- 2-3 φλιτζάνια μπρόκολο σε κομμάτια
- 350 γραμμάρια ζυμαρικά ολικής αλέσεως
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά σούπας κόκκινο ξύδι
- Μαύρο πιπέρι
- 1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά γλυκού αλάτι
2. Σε ένα τηγάνι σοτάρεις το κρεμμύδι σε μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο.
3. Στη κατσαρόλα που έβρασες το μπρόκολο βράζεις
τα μακαρόνια ανάλογα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Τα στραγγίζεις χωρίς
να ξεπλύνεις.
4. Ξαναβάζεις τα ζυμαρικά στη κατσαρόλα, προσθέεις
το κρεμμύδι, το μπρόκολο και ανακατεύεις καλά στη συνέχεια προσθέτεις
και την παρμεζάνα.
5. Προσθέτεις αλάτι και πιπέρι.
Πηγή: diatrofistinkouzina.com
Έλενα Παραβάντη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος