Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/5/16

Ζώδια νέας εβδομάδας: Αναλυτικές προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2016! Τί σας ετοιμάζουν τα άστρα;


Ζώδια νέας εβδομάδας: Αναλυτικές προβλέψεις από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2016! Τί σας ετοιμάζουν τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Ο Μάιος δίνει την σκυτάλη του χρόνου στον Ιούνιο ο οποίος φαίνεται να σας απαλλάσσει από αρκετές υποθέσεις που σας απασχόλησαν αλλά παράλληλα προετοιμάζει το κλίμα για να σας φέρει αντιμέτωπους με νέες δυσκολίες στις σχέσεις σας με το περιβάλλον και με τον οικογενειακό χώρο. Ωστόσο προς το παρόν αξιοποιήστε ευκαιρίες για να ταχτοποιήσετε τα οικονομικά σας και δώστε τις δέουσες εξηγήσεις στους δικούς σας προετοιμάζοντας τους για ότι θέλετε να επιχειρήσετε. Η κατάσταση γενικά παραμένει μεταβατική. Στα συναισθηματικά αρκεστείτε στις καλές στιγμές, συνειδητοποιήστε τις και αξιοποιήστε τις.  

ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος αυτή στην αλλαγή του μήνα είναι λίγο περίεργη, δηλαδή δεν έχετε την σταθερότητα που θα θέλατε, εξελίσσονται όμως αρκετά πράγματα προς το καλύτερο παρόλο που η ανησυχία σας παραμένει έντονη σε καθημερινή βάση. Ωστόσο πρέπει να κατευνάσετε αυτές τις ανησυχίες σας και να διαχωριστείτε έξυπνα τα συναισθήματα σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την πρακτική πλευρά της ζωής σας και κυρίως με την διαχείριση των χρημάτων σας. Τελειώνει μια εποχή νευρική για τα προσωπικά σας ζητήματα, ενώ θα υπάρξουν και ευχάριστες στιγμές για τα ερωτικά σας όπως και αρκετές ευκαιρίες ψυχαγωγίας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που οι πρώτες μέρες του μήνα είναι αρκετά ταραγμένες πολλά αρχίζουν να διορθώνονται και μαζί με αυτά και η διάθεση σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας διευκολύνει την τακτοποίηση πρακτικών και οικονομικών υποθέσεων, σας διατηρεί όμως ακόμα σε ένα κοινωνικό περιορισμό που πρέπει να τον αμβλύνετε. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα δέσμευαν το χρόνο και το χρήμα σας στο εγγύς μέλλον. Επαγγελματικά κινηθείτε περισσότερο με προνοητικότητα παρά με παρόρμηση. Παρόλο που βρίσκεστε σε μια εποχή ανόδου, ο ανάδρομος Κρόνος στον Τοξότη δημιουργεί και καθυστερήσεις και εμπόδια. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι η νευρικότητα σας.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το κλείσιμο του Μαΐου και η έναρξη του Ιουνίου επηρεάζει την ψυχική σας διάθεση και σε αρκετούς από εσάς αλλάζει τα προγράμματα σας. Αποφύγετε άσκοπες ταλαιπωρίες και μην προσεγγίζετε δυσάρεστους ανθρώπους. Υπάρχει πάντα χρόνος για να τα λύσετε και μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές ο ίδιος ο χρόνος οδηγεί σε αυτή την κατάληξη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας εξυπηρετεί στις ώρες της ανάγκης και παράλληλα βελτιώνει αρκετές φορές το κλίμα στα αισθηματικά σας. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι λίγο ασαφή, υπάρχει δουλειά και αγώνας και εκείνο που προέχει είναι να μην υπολογίσετε τον χρόνο και τον κόπο που θα χρειαστεί για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό.

ΛΕΩΝ
Η διέλευση του Ηλίου από τους Διδύμους μέχρι τις 20 ενεργοποιεί θέματα επαγγελματικά και συνθήκες εργασιακές. Αρχίστε λοιπόν από τώρα να βάζετε μια τάξη και να είστε πιο πρακτικοί και οργανωμένοι στην πορεία του Ιουνίου. Θα χρειαστεί να ελιχθείτε όταν κάποια οικονομικά προβλήματα χτυπήσουν την πόρτα σας, να είστε πιο συνεργάσιμοι στα αισθηματικά σας, να έχετε σταθερή υπομονή και να βλέπετε σωστά την πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σας χρειάζεται λίγο ακόμα υπομονή και καλύτερη αξιοποίηση όχι μόνο των μέσων που διαθέτετε αλλά και των ικανοτήτων που σας διακρίνουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούνιος είναι αρκετά έντονος σημαντικός αλλά και κουραστικός. Τα προβλήματα που δημιουργηθήκαν πρόσφατα εντείνονται αλλά και πάλι μπορούν να λυθούν αν εσείς προσπαθήστε με περισσότερη ειλικρίνεια και δυναμισμό. Όπως όλοι έτσι και εσείς, έχετε κάποια τρέχοντα προβλήματα δεν πρέπει να σας αυξάνουν όμως το άγχος. Τα αισθηματικά σας χωρίς να είναι άσχημα βρίσκονται σε στασιμότητα, οι μέρες θα σας φέρουν συχνά σε αντίθεση με το περιβάλλον και θα πρέπει να επιδείξετε καλή θέληση και υπομονή, εκεί όμως που πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας είναι στα επαγγελματικά.



ΖΥΓΟΣ
Παρά την αλλαγή του μήνα η ένταση μέσα σας δεν έχει σταματήσει και καλό θα είναι να την ελέγχετε ώστε να μην πάρει μεγαλύτερη διάσταση. Συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα και αποφύγετε να εκνευρίζεστε με αυτά που λένε οι άλλοι, αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και ακολουθείστε την ηρεμία στις διαπραγματεύσεις σας. Ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε είναι ο οικονομικός και εδώ θα πρέπει να φανείτε διορατικοί αλλά και φειδωλοί στα έξοδα. Ο φετινός Ιούνιος είναι η περίοδος εκείνη που θα δείξει ότι πραγματικά υπάρχουν ελπίδες ακόμα και αν βιώνουμε μια κρίση εποχή. Να θυμάστε πως οι καλύτεροι σύμμαχοι σας είναι η αισιοδοξία και η οργάνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ δουλειά και κίνηση αλλά και μερικές έκτακτες αντιξοότητες διαμορφώνουν το κλίμα του Ιουνίου, με έντονα την αίσθηση της ανησυχίας η οποία είναι περισσότερο φανταστική παρά ρεαλιστική, και έτσι επηρεαζόμενοι από την γενικότερη κατάσταση αδυνατείτε να οργανώσετε ένα σχέδιο. Αφήστε τα πράγματα να περάσουν χωρίς να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις αλλά και χωρίς να δείξετε υποτονικότητα στις προσπάθειες σας. Οι καλές και απολαυστικές στιγμές δεν θα λείψουν στα αισθηματικά σας και στα ερωτικά σας αλλά η όλη κατάσταση γενικότερα θα παραμένει ρευστή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθώς ο Μάιος δίνει την σκυτάλη του χρόνου στον Ιούνιο φαίνεται να δίνονται κάποιες λύσεις στις διαφωνίες σας με τους άλλους. Τα αισθηματικά και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν ενώ συχνά η ψυχολογική σας κατάσταση θα παραμείνει ευάλωτη με αποτέλεσμα να μην μπορείτε, άλλοτε να πάρετε μια θέση και άλλοτε να παγιώσετε μια άποψη. Η εργασία σας θα απαιτήσει νέους αγώνες αλλά όχι παράτολμα εγχειρήματα. Στο μεταξύ πρέπει να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας και κυρίως να αποφύγετε ανάληψη νέων ευθυνών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά πράγματα δύσκολα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και ο φετινός  Ιούνιος σας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσετε πρώτα τον εαυτό σας και δεύτερον να υπερασπιστείτε σωστότερα και αποτελεσματικότερα την εργασία σας. Ένας τομέας σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς είναι οι σχέσεις σας και η Αφροδίτη στην διέλευση της από τους Διδύμους βοηθά την αποκατάσταση αρκετών από αυτές όπως και την αύξηση της ερωτικής δραστηριότητας. Φανείτε προνοητικοί στον οικογενειακό τομέα αφού αυτός θα παραμείνει αρκετά προβληματικός για δυο μήνες ακόμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούνιος φέρνει νέες προοπτικές και μέσα από τις συγκυρίες που θα προκύψουν θα τονίσει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Παρά την γενικότερη κρίση είστε αρκετά ανεπηρέαστοι στον τομέα της εργασίας αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προνοητικοί στον οικονομικό τομέα. Η εμφάνιση κάποιων παλιών εκκρεμοτήτων δεν πρέπει να σας διαταράξει απλώς να σας οδηγήσει να επινοήσετε νέους τρόπους για την τελική τους λύση. Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι ευνοούνται μετακινήσεις, συζητήσεις κοινού ενδιαφέροντος έως και ταξίδια στο εξωτερικό. Την περίοδο αυτή καλλιεργήστε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν χωρίς να ανυπομονείτε για τα αποτελέσματα που θα δώσουν.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούνιος πάντα δίνει έμφαση στα προσωπικά σας προβλήματα αλλά και τρόπους για να τα λύσετε, αρκεί εσείς να κάνετε τον κόπο αυτής της διαδικασίας. Ο ανάδρομος Κρόνος στον τοξότη όλο το μήνα μπλοκάρει τις σχέσεις σας αλλά αυτό θα κρατήσει λίγο. Ωστόσο δεν θα λείψουν αρκετές καλές στιγμές οι οποίες είναι στο χέρι  σας να τις παρατείνετε χρονικά. Τέλος επιμεληθείτε την ασφάλεια σας και μεριμνήστε για τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις αυτή την περίοδο όπως και να στηριχτείτε σε αντίστοιχες άλλων. Μην αποθαρρύνεστε αν οι προσπάθειες σας φαίνεται να μην καρποφορούν ακόμα.
πηγή: oroskopos.gr