Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/3/16

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 7 – 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΤΗΛ : 6951106266










ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πρόσεξε, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις.

Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στα αισθηματικά σου, μπορείς και έχεις την δυνατότητα να περάσεις μία όμορφα, στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και φρόντισε να χαλαρώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στη δουλειά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 15,32,55,48
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για εσένα, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.
Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, οργάνωσε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την παρέα του άλλου, μακριά από τις έννοιες της καθημερινότητας.
 Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, αναθεώρησε κάποιες απόψεις σου και μην αναζητάς την τελειότητα! Συμβιβάσου με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου, που σε πολιορκεί στενά και σε γοητεύει αρκετά!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι μεγάλη.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,28,65,44

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εβδομάδα έντασης και εκνευρισμού και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.
Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.
Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.
 Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 17,8,49,12
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου άμεσα.
Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου.
Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σίγουρα κάτι καλό θα γίνει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις κάποιες υποχρεώσεις που σε πιέζουν αυτή την στιγμή.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ …  10,25,31,48
ΛΕΩΝ
 Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις ενέργειές σου, για να μην ξεφύγεις.
 Αν αξιοποιήσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε τα βράδια με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σου διάθεσή είναι αυξημένη, και έτσι μπορείς και δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στον σύντροφό σου.
Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 20,41,36,58
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε, να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά.
Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.
Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου, αλλά ζήτα τη βοήθεια και τη γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αυτές τις ημέρες, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα μπορούν να οδηγήσουν τη σχέση σου σε μια καλή πορεία.

 Μην κρυφτείς πίσω από το δάχτυλο σου και μίλα για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στη δουλειά σου, θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 14,293,37,52
ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα.
Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.
Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα επαγγελματικά σου μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματά τους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 8,17,13,33
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.
 Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μην προσπαθήσεις να επιβάλεις το δικό σου στη σχέση σου, έτσι και μόνο για να σου περάσει, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι επίφοβο και θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου, που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στα επαγγελματικά σου μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,85,46,51
ΤΟΞΟΤΗΣ
Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου.
 Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος.
Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλησέ του για τα συναισθήματά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 7,35,59,40
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου είναι ζήτημα πρώτης ανάγκης, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι.
Για κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη σχέση σας.
 Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 30,48,63,74

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει, και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου.
Προσπάθησε να μιλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του.
Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις κλεισμένος στο σπίτι να το βρεις, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, και εσύ θα έχεις αρκετή δυναμικότητα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου, προκειμένου να πάει ακόμη καλύτερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 44,9,52,17
ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα.
Αυτές τις ημέρες ό,τι σκεφτείς μπορείς να το πετύχεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα έχεις την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,34,55,98