Σελίδες

Thessaloniki video tour

2/12/15

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ...


ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2019...
Η κυβέρνηση προχωρά και πετυχαίνει τους στόχους της διαψεύδοντας ...
τα σενάρια της παρένθεσης, που έχουν ως παρονομαστή να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε θέση ισχύος, τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο στόχο της πρώτης αξιολόγησης για να βγει η χώρα από την κρίση και να ξεκινήσουμε την συζήτηση για το χρέος, τόσο τα κέντρα που απεργάζονται τα σενάρια αυτά μας βλέπουν να προχωρούμε, μας χτυπούν, συμπλήρωσε και επισήμανε πως αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αδιαμφισβήτητος πόλος σταθερότητας σε αυτή την κοινωνία.

«Η δική τους αστάθεια, δεν είναι αστάθεια της χώρας και δεν υπάρχει σε αυτή την Κοινοβουλευτική Ομάδα αστάθεια, αλλά στους επόμενους που θα συνεδριάσουν σ' αυτή εδώ την αίθουσα», είπε στρέφοντας τα πυρά του κατά της ΝΔ.

Ο κύριος Τσίπρας απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, τονίζοντας πως «εμείς θα αντέξουμε ως το 2019, ελπίζω να αντέξουν και αυτοί που μας πολεμούν». «Ας ξεχάσουν τα σενάρια των οικουμενικών κυβερνήσεων», είπε χαρακτηριστικά.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τρεις αναμετρήσεις κρίσιμες, έχοντας απέναντί μας όλους, με μόνο σύμμαχο την κοινωνία, είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε τις βολές εναντίον της αντιπολίτευσης, την οποία χαρακτήρισε «κατώτερη των περιστάσεων». «Η αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και τρεις μήνες ούτε εκλογές για να εκλέξει αρχηγό δεν μπορεί να κάνει και αναλώνεται σε ανέξοδη ρητορική», είπε ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ τόνισε πως είναι «το δεκανίκι της δεξιάς». Την στιγμή που στην Πορτογαλία υπάρχει κυβέρνηση Αριστεράς με την Σοσιαλδημοκρατία, αυτό που έχει απομείνει στην Ελλάδα ως σοσιαλδημοκρατικό εμφανίζεται να προϋποθέτει για οποιαδήποτε σύμπραξη για το μέλλον την συμμετοχή μιας διαλυμένης Νέας Δημοκρατίας, είπε ο πρωθυπουργός.

Συνέχεια έστρεψε τα πυρά του στο «μιντιακό σύστημα» που «ξεψυχά και βρυχάται» όπως είπε, υποσχόμενος στα μέλη της ΚΟ του πως «η δικαιοσύνη θα λειτουργεί χωρίς παρεμβάσεις».