Σελίδες

Thessaloniki video tour

2/9/15

Μπορούν τα "κακά" παιδιά να γίνουν καλοί σύζυγοι;

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τα κακά παιδιά και πως είναι η λάθος επιλογή! Μερικές φορές , το κακό παιδί είναι η καλύτερη επιλογή όσο αφορά το γάμο. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε 8 λόγους για να επιλέξετε ένα κακό παιδί για μελλόντικό σας ..σύζυγο!

Έχει αυτό το κάτι..
Είναι αυτή η ακαταμάχητη γοητεία που τρελαίνει όλες τις γυναίκες . Ισως έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ή απλά ξέρει τι θέλει . όπως και να χει, έχει αυτό το κάτι που θέλεις.
Αγαπάει πραγματικά
Είναι από τους τύπους που τα δίνουν όλα , άρα αγαπάνε και στο φουλ.  Πιο πολύ πάθος, πιο πολύ αγάπη, ένας ακόμη λόγος να τον προτιμήσεις.
Κάνει τα αυτονόητα
Από τι στιγμή που θα είσαι με το κακό παιδί θα καταλάβεις ότι αυτός ο τύπος απλά ξέρει τι θέλει και πώς να το κάνει . Δεν τον ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι αλλά να κοιτά να φτιάξει τις εκκρεμότητές του και να μη δίνει λόγο σε κανέναν.
Δεν το βάζει κάτω στις αναποδιές
Με το που πίασει πάτο, δεν απελπίζεται ούτε υποχωρεί στη μοίρα του. Θα βάλει τα δυνατά του για να ξεπεράσει αυτήν την αναποδιά.  Είτε αυτό λέγεται σχέση, δουλειά, φίλοι.
Ξέρει να θέτει στόχους
Όταν είναι σε σχέση, είναι αφοσιωμένος στη σχέση ότι θεωρεί παράτερω το κόβει και εστιάζει στη σχέση.
Δεν είναι τόσο ευαισθητός
Θα βγάλει τις ευαισθησίες του εκεί  που πρέπει και όχι συνέχεια. Εσύ είσαι η κοπέλα στη σχέση και όχι εκείνος.
Θα κάνει τα πάντα για τη σχέση σας
Θεωρεί τη σχέση σημαντική και όχι κάτι που του χαλάει το image.  Αν κάτι πάει στραβά θα κάνει  τα πάντα για να μείνεις κοντά του, δεν είναι παιδάκι είναι άντρας.