Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/15

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ








( Αν θέλετε να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί και να βρείτε λύση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα. Βαλεντινη Βασιλειαδου στο τηλ 6951106266 )


ΚΡΙΟΣ
Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις πιο ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Μπορείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που σε περιβάλλουν και να βάλεις στη θέση τους εκείνους που σε ανταγωνίζονται πίσω από την πλάτη σου. Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, με όποιο μέσο διαθέτεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια ήρεμη φάση. Μην χαλάσεις με τίποτα το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και απόλαυσε αυτή την ατμόσφαιρα το σημερινό βράδυ, για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου συμπεριφέρσου ώριμα και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις. Δώσε βάρος στην ομαδική εργασία και όχι στην ατομική, γιατί θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 15,28,33,45
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σε βρίσκει μέσα στην ένταση αλλά και τη δημιουργικότητα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πολλά από εκείνα που αναβάλεις εδώ και καιρό.
Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Και αυτό περιλαμβάνει και ξένα ζητήματα, που αφορούν όμως δικούς σου ανθρώπους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο για τη σχέση σου και κάνε πράγματα με τον άνθρωπό σου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η εβδομάδα ευνοεί τον ρομαντισμό, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να προχωρήσεις αρκετά σχέδια στη δουλειά σου, χωρίς τα εμπόδια που συναντούσες τις προηγούμενες μέρες. Νέες προκλήσεις σε περιμένουν για να τις κατακτήσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 14,23,78,62

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η στασιμότητα και η ηρεμία που κυριαρχεί γύρω σου, σου χαλάει τη διάθεση. Θα νιώθεις έντονα ότι δεν προχωράει τίποτα και ότι όλα σου τα σχέδια είναι στην αναμονή.
Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις με δικά σου άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως να σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και καλό είναι να την επιδιώξεις, για να μη νιώσεις ότι φτάνεις στα όριά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου για να έρθεις κοντά στο ταίρι σου. Μην διστάσεις να το κάνεις, ίσως είναι η σειρά σου να κάνεις υποχωρήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σου επιδεινώνουν τον εκνευρισμό σου και κάποια ζητήματα που καθυστερούν, σε κάνουν να κινείσαι σπασμωδικά. Απόφυγε τουλάχιστον τις συμφωνίες και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 29,48,66,50

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή και αποτελεσματική, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος σου και την πίεση που νιώθεις,
Όλα μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να έχεις τη διαύγεια να σκεφτείς τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις.
Αν συνεχίσεις να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις λόγω έλλειψης ψυχραιμίας, θα καταστρέψεις και καταστάσεις που έχουν έρθει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στην αισθηματική σου ζωή, θα δεις αρκετά προβλήματα να λύνονται και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μην απομακρύνεσαι από τον άνθρωπό σου, επειδή περνάς μια πιεσμένη φάση. Θα είναι μεγάλο λάθος να φορτώσεις στη σχέση σου όλα τα προβλήματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μείνε συγκεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Πρόσεχε επίσης να μην προκαλέσεις αντιζηλίες με συναδέλφους σου, που έχουν ανώτερη θέση από εσένα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 40,29,31,51

ΛΕΩΝ
Θα χρειαστεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να βελτιωθούν όλα εκείνα, που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα.
Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου και να μην αφήνεις πλέον τις καταστάσεις στην τύχη τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις μια έκπληξη στον άνθρωπό σου ή να πάρεις πρωτοβουλία για ορισμένα πράγματα, που ξέρεις ότι θα απολαύσετε και οι δύο. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα και κυρίως μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει ανάμεσά σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεκινήσεις το σχεδιασμό ή ακόμα και να δρομολογήσεις τους στόχους σου.
 Θα δεις ότι η δουλειά σου θα αποδώσει καρπούς. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς σε αλόγιστες αγορές και αφήσεις τα οικονομικά σου να ξεφύγουν από τον έλεγχο.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 11,24,31,49

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη και θα μπορέσεις να λάβεις την αναγνώριση που ζητάς σε κάποιους κύκλους, που θεωρείς πολύ σημαντικούς.
Μην ανοίγεσαι όμως σε άτομα, για τα οποία δεν έχεις καταλήξει για τις προθέσεις τους, διότι μπορεί να σου κάνουν κακό. Γενικά φυλάξου, χωρίς όμως να χαλάσεις τη διάθεσή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν μιλήσεις με ειλικρίνεια με τον σύντροφό σου, για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία ανάμεσα σας. Χρειάζεται καλή θέληση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ότι και να προκύψει στον χώρο της εργασίας σου μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αφού η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Αυτό θα φανεί και στον τρόπο που θα εργαστείς, με δυναμική διάθεση και πάθος.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 3,11,26,44



ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μια αρκετά πιεστική εβδομάδα, που θα σε φέρει κοντά στα όριά σου. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν στη διατροφή σου ή ακόμα και τη διασκέδασή σου.
 Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους και θα χρειαστεί σήμερα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα τη σχέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, καλό θα ήταν να μην αναλάβεις κι άλλες ευθύνες και φορτίσεις επιπλέον το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά σου. Τελείωσε πρώτα με όσα έχεις αναβάλει και σε αγχώνουν και μετά κοίτα τι άλλο μπορεί και πρέπει να κάνεις για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι εγκρατής.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 6,34,55,48

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά πράγματα θα σε προβληματίσουν αυτή την εβδομάδα. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα αναρωτηθείς για βασικά ζητήματα της ζωής σου και κατά πόσο χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις.
Μάλλον θα χρειαστεί να μείνεις λίγο μόνος σου για να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν είναι πολύ καλύτερες απ’ ό,τι νομίζεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν θέλεις να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τις ανασφάλειές σου, κάνε το και θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει και θα νιώσεις όμορφα μέσα στη σχέση σας. Μπορεί η εβδομάδα να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, αν κάνεις τα πράγματα που πρέπει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στη δουλειά σου, κράτησε μυστικά τα σχέδια σου γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι να τα υλοποιήσεις, κάποιος ‘‘καλοθελητής’’ να τα αντιγράψει.
Δούλεψε σκληρά και μην αποθαρρύνεσαι από τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 13,27,56,49

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα νεύρα σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα σου χρειαστεί αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, για να μην ξεσπάσεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι εξάλλου, δε σου φταίνε σε τίποτα.
Μάλλον κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να σε καταλάβουν, αλλά εσύ δεν βοηθάς ιδιαίτερα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπάθησε να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου και να κάνεις μαζί του σχέδια για το μέλλον.
 Κάπως έτσι θα περάσεις μία, κατά τα άλλα δύσκολη εβδομάδα, χωρίς να διαλύσεις σχέσεις με πρόσωπα που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση… Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, χωρίς να βγάζεις ‘‘νύχια’’…
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες, αλλά να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή. Αν προκύψει κάποια αναποδιά με τους συναδέλφους σου, δώσε τόπο στην οργή και μην δώσεις διαστάσεις εκεί που δεν πρέπει.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 10,21,39,44

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σου κάνει καλό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό. Μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια στους άλλους και τις υποθέσεις τους, αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπο να σκέφτεσαι μακριά από όλα όσα γίνονται γύρω σου.
 Χρειάζεται ψυχραιμία κι όχι βιασύνη, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά. Να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν θέλεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα δεις ότι αρκετά εμπόδια που υπήρχαν στη δουλειά σου, αρχίζουν να εξαφανίζονται, ενώ εσύ πρέπει να φροντίσεις λίγο τα οικονομικά σου για να μη βρεθείς σε δυσάρεστες καταστάσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 34,8,61,78


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, για να δεις κάποιες καταστάσεις να βελτιώνονται.
 Η αλήθεια είναι πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο νου σου, αλλά χρειάζεται να πιστεύεις και εσύ ο ίδιος πως έχεις όλες τις ικανότητες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.
 Προγραμματίσου και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με όσα μέσα έχεις στην διάθεση σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου πρόσεξε να μη δημιουργήσεις εντάσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσεις την εβδομάδα τσακωμένος με τον σύντροφό σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δείξε λίγη κατανόηση και καλή θέληση και όλα θα φτιάξουν… Ειδικά αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, αρκετές ευκαιρίες για φλερτ θα σου φτιάξουν το κέφι.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 8,11,56,74

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάσει τη διάθεση.
Εξάλλου, ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά σου μην αναβάλεις τίποτα. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου.
Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην απογοητεύεσαι και κάνε παιχνίδι, όπου δεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Θα νιώσεις το ηθικό σου να ανεβαίνει κατακόρυφα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αν μπορείς, ανέβαλε κάποιες σοβαρές αποφάσεις στη δουλειά σου για κάποια άλλη στιγμή.
 Θα χρειαστεί αρκετή σκέψη και ίσως και η συμβουλή κάποιων ατόμων, που μπορούν να σε βοηθήσουν.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ … 5,34,38,42
( Αν θέλετε να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί και να βρείτε λύση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα. Βαλεντινη Βασιλειαδου στο τηλ 6951106266 )