Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/15

10 λόγοι που φοβάται να δεσμευτεί


Πολλές κοπέλες διερωτώνται γιατί έπειτα από βδομάδες μήνες ακόμα και χρόνια (!) ο σύντροφός τους δεν λέει  να επισημοποιήσει τη σχέση . Παρακάτω, σας παραθέτουμε τους πιο πιθανούς λόγους  για τους οποίους ένας άντρας φοβάται τη δέσμευση.

Θέλει ακόμα να κάνει «παιχνίδι»
Αν γίνει επίσημη η σχέση θα χάσει κάθε «δικαίωμα» να φλερτάρει και να κάνει κάτι με άλλες γυναίκες.  Γενικά θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για να μη δεσμευτεί –ειδικά αμα δεν είναι σίγουρος για το τι θέλει.
Οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες
Για πολλούς άντρες η δέσμευση σημαίνει ωριμότητα. Πέρα από τις καμπάνες της εκκλησίας  που εσύ ακούς , αυτός ακούει και τις καμπάνες που του λένε ότι «μεγάλωσες, αυτό ήταν», πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στους άντρες.
Σκέφτεται άλλες
Και εσύ άμα σκεφτόσουν άλλους ταυτόχρονα δεν θα δεσμευόσουν
Έχει άλλες προτεραιότητες
Όταν τον απασχολούν θέματα όπως : δουλειά, λεφτά κτλ, θα επικεντρωθεί σε αυτά πρώτα και όταν βρει χρόνο για τη σχέση του θα ασχοληθεί και με εσένα.
Έχει θέματα
«Λυπάμαι αλλά έχεις θέματα ψυχολογικά να λύσεις» λέει το τραγούδι, και εν μέρει ισχύει. Αν έχει κακές εμπειρίες με πρώην, θα το σκέφτει διπλά ή και τριπλά πριν κάνει το επόμενο βήμα.
Φοβάται ότι δεν θα πετύχει
Κάθε στάδιο μια σχέσης έχει ένα ρίσκο και αυτό το ρίσκο είναι που τον φοβίζει. Το να πάει τη σχέση στο επόμενο βήμα αυτό σημαίνει νέες ευθύνες που μπορεί είναι πρωτόγνωρες για εκείνον και  ισως να μην  ξέρει πώς να τις χειριστεί με αποτέλεσμα να σκέφτεται ότι όλο αυτό, (εσύ+εκείνος) ότι  δεν θα πετύχει.
Κανένας από τους φίλους του δεν το έχει κάνει
Αν καταφέρεις να κάνεις το φίλο σου να δεσμευτεί πρώτος από όλους στη παρέα του, τότε μπράβο είσαι άξια συγχαρητηρίων.  Όλοι οι άντρες θέλουν να δεσμευτούν κάποια στιγμή, αλλά όχι να είναι και οι πρώτοι από τη παρέα τους.
Σε θέλει μόνο για σεξ
Αν η σχέση σας είναι καθαρά σαρκική τότε τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν (τουλάχιστον όχι σύντομα)
Σε θέλει αλλά όχι τόσο ώστε να δεσμευτεί
Πρέπει να δεις αν όντως σε θέλει ή απλά του αρέσεις για να περνάει την ώρα του. Αν ισχύει το δεύτερο, φύγε.
Τον πιέζεις πολύ για αυτό το λόγο
Μην νομίζεις ότι δεν ξέρει αν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου η όχι αν όντως σε θέλει. Αν όμως του το λες συνέχεια, του πετάς υπονοούμενα κτλ κτλ. , τότε πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο. Αστον και όποτε έρθει η ώρα θα στο πει εκείνος.