Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/6/15

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα σε θέλει;


Αναγνώστης μας ρωτά:
Τις καλησπέρες μου. Με μία κοπέλα είμαστε φίλοι κοντά 3 χρόνια. Μετά από κάποιο καιρό όσοι καινούργιοι μας γνώριζαν υπέθεταν ότι είμαστε ζευγάρι. Κοινός μας φίλος μου είπε όταν μιλάτε υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. καθώς λοιπόν βρισκόμασταν στο ίδιο σπίτι ενός παιδί για 3-4 μέρεςτο ένα βράδυ κοιμηθήκαμε και μαζί μου έδειχνε ότι θέλει κάτι ερωτικό.

Να αναφέρω το γεγονός η φίλη μου με έχει φιλοξενήσει σπίτι της και πράγματι έχω πει και μπροστά σε κόσμο ότι είναι πολύ όμορφη
Τις επόμενες ημέρες η κοπέλα επέμενε να πάμε μαζί με κοινή παρέα για καφέέστελνα μηνύματα στο άκυρο ότι της πονάει το στομάχι κτλ Με τα πολλά και με τα λίγα μαθαίνω ότι τα έφτιαξε με ένα πρώην της ώσπου μετά από κανά 2μηνο και αφού είναι ακόμα μαζί όταν την ξαναβλέπω της λέω το πως ένιωθα για αυτή τόσο καιρό. Δε μίλησε απλά φαινόταν πολύ αμήχανα όταν την είπα ότι δεν θέλω να την ξαναδώ μου είπε 2-3 φορές αν νιώσω καλύτερα να τηλεφωνήσω και τέτοια. Λέτε να της άρεσα έστω και λίγο η απλά αυτά τα έκανε για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της
Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος, Νίκος Βαμβακάρης. 

 Νικόλαος Βαμβακάρης
http://www.normavitae.com
Καλησπέρα σας, ξεκινώντας με τα δεδομένα που μας δίνετε, αυτό που σίγουρα μπορούμε να αναγνωρίσουμε είναι ότι υπήρχε ένα αμοιβαίο παιχνίδι μεταξύ σας, παρόλαυτα τα μηνύματα που πήρατε από αυτή την κοπέλα δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρα.
Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι δεν είχατε την κατάλληλη ευκαιρία να πείτε κάποια πράγματα παραπάνω, είτε ο ένας απ' τους δυο ή ακόμη κι οι δύο μαζί δεν πήρατε την απόφαση.
Έτσι λοιπόν από τη μία πλευρά τα μπερδεμένα μηνύματα της κοπέλας , και από την άλλη πλευρά η έλλειψη αντικειμενικής αναγνώρισης της κατάστασης  δηλαδή η έλλειψη αποφάσεων   είχε ως αποτέλεσμα την "επιστροφή" της κοπέλας σε μία πιο "ασφαλή" και γνώριμη κατάσταση  κάτι το οποίο γίνεται πάρα πολύ συχνά.
Όσον αφορά τη στάση της κοπέλα στο τέλος, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν σας ζήτησε, να της τηλεφωνήσετε από ένοχες ή από πραγματικό ενδιαφέρον, αυτό μπορείτε να το εξακριβώσετε μιλώντας ειλικρινά για τα συναισθήματά σας πάντοτε μέσα στα πλαίσια της αναγνώρισης της νέας της σχέσης.