Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/15

Η νέα μέθοδος για σαρκώδη χείλη που δείχνουν φυσικά!


lips 
Σαρκώδη χείλη που να  δείχνουν ταυτόχρονα φυσικά κι επιθυμητά, μπορεί να αποκτήσει πλέον κάθε γυναίκα, χάρη στη μέθοδο αυξητικής χειλιών PERMALIP. Η μέθοδος η οποία είναι αρκετά διαδεδομένη στις ΗΠΑ, εφαρμόζεται πλέον και στη χώρα μας.

Η συγεκριμένη τεχνική αυξητικής χειλιών είναι απλή, γίνεται στο ιατρείο και αρκούν μόλις λίγα λεπτά για να αποκτήσει η ενδιαφερόμενη το μέγεθος των χειλιών που επιθυμεί.
Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείται ένα υλικό από ελαστομερές σιλικόνης με πολύ απαλή και λεία επιφάνεια για τέλειο και μόνιμο αποτέλεσμα. Το ένθεμα τοποθετείται κατά μήκος του χείλους με ειδική βελόνα. Είναι μια πολύ μικρή επέμβαση η οποία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Στην Αμερική έχει πάρει έγκριση από τον FDA και είναι πολύ διαδομένη. Εδώ πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το υλικό αυτό δεν έχει καμία σχέση με την υγρή σιλικόνη, η οποία έχει απαγορευτεί.
Και στη διαδικασία της αυξητικής των χειλιών όπως και σε οποιαδήποτε άλλη επέμβαση αισθητικού χαρακτήρα, ο ενδιαφερόμενος ή η ενδιαφερόμενη πρέπει να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες. Το αποτέλεσμα για να είναι επιτυχημένο πρέπει να δείχνει ΦΥΣΙΚΟ.
Το αποτέλεσμα, το βλέπουμε άμεσα και την απόφαση για το πόσο θα μεγαλώσουν τα χείλη, καλό ασθενής και γιατρός να την παίρνουν μαζί, δηλαδή να λέει ο ασθενής τα «θέλω του» και να του δείχνει ο γιατρός τα όρια, ώστε τα χείλη να μην δείχνουν αφύσικα ή υπερβολικά μεγάλα.
Πώς πρέπει όμως να δείχνουν τα τέλεια χείλη;
– Η αναλογία από το ανώτερο σημείο του άνω χείλους μέχρι το κατώτερο σημείο του κάτω χείλους πρέπει να είναι 1/2.
– Στα νεανικά συμμετρικά χείλη το τόξο του Έρωτα, όπως λέγεται, το πάνω περίγραμμα του άνω χείλους είναι καλοσχηματισμένο, έντονο  κι ευδιάκριτο.
– Έντονο είναι και το αυλάκι (το φίλτρο με τις δύο στήλες αριστερά και δεξιά), που ξεκινά από τη ρινική βάση, και τελειώνει στο τόξο του έρωτα, δίνοντας όγκο στο πάνω χείλος, ο οποίος χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.
Επίσης, το άνω χείλος πρέπει να προεξέχει 1 έως 2 mm από το κάτω χείλος.