Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/5/15

Δείτε τι λένε τα ΖΩΔΙΑ για την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5...




Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου πρώτα, αντί να κυριαρχείσαι από την επιθυμία να σε αγαπάνε οι άλλοι



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι εγκλωβισμένος/η σε σκέψεις και συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν και όλο αυτό ίσως και να σε ξεπερνάει. Το να επικεντρώνεσαι σε κάτι αρνητικό σε κάνει να μην βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.
Ερωτικά: Η αναχώρηση ενός Σκορπιού μπορεί να σου φέρει μελαγχολία γιατί ξέρεις ότι ένα διάστημα θα είστε χώρια και αυτό γενικά δεν είναι εύκολο να το αντέξεις. Επίσης, μέσα σου μπορεί να περνάς τη φάση μιας σχέσης που τελείωσε και να σου βγουν στην επιφάνεια στενάχωρα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τις φιλοδοξίες σου και το τι περιμένεις από τα άλλα άτομα, όμως μάλλον θα διαπιστώσεις ότι περιμένεις πολλά και ίσως δεν είναι εύκολο να γίνουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να ασχολείσαι με τα δικά σου θέματα αναγκαστικά θα στραφείς και σε άτομα που είναι γύρω σου και θα μοιραστείς μαζί τους τις έγνοιες και τα προβλήματα τους. Αυτό σίγουρα σε ανοίγει και σε βγάζει από τα δικά στου τα κουτάκια.
Ερωτικά: Όταν σχετίζεσαι με τον Σκορπιό είναι σαν να πέφτεις σε ένα καζάνι με καυτό λάδι γιατί ταιριάζετε τόσο πολύ που και εσύ μερικές φορές νιώθεις ότι είναι το άλλο σου μισό και φοβάσαι να μην το χάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου, αμφιβάλλεις για το αν θα μπορέσουν να καταλάβουν την αξία σου και να σε υποστηρίξουν, γιατί σήμερα έχεις ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είναι μια περίεργη ημέρα για σένα γιατί πρέπει να συνδυάσεις αταίριαστα πράγματα και αυτό είναι που σε κουράζει περισσότερο. Το ότι θα γίνεις ιδιαίτερα μυστικοπαθής ίσως να σου κάνει καλό γιατί θα ζυγίζεις από πριν τα λόγια και τις πράξεις σου και ίσως από κάπου να προστατεύεσαι.
Ερωτικά: Είσαι βαθιά κολλημένος/η στο συναίσθημα και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο/η γιατί μπαίνεις με τα μπούνια σε μια σχέση η οποία μπορεί να μην σου δώσει καν περιθώριο να αναπνέεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προκαλείς κάπως τον εαυτό σου γιατί πιθανόν να κάνεις συγκρίσεις με άλλα άτομα που έχουν επιτύχει με τον τρόπο που θα ήθελες εσύ και σίγουρα βλέπεις ότι ίσως να μην τα έχεις καταφέρει όπως σχεδίαζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να γίνεις για λίγο έφηβος/η, δεν θα καταφέρεις. Θα ανταποκριθείς σε αυτό τον ρόλο που στην ουσία σε σπρώχνει το κορμί σου γιατί έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να περάσει καλά.
Ερωτικά: Η στάση σου απέναντι σε ένα Σκορπιό είναι πολύ άνετη, ανοικτή αλλά και πολύ του ρίσκου γιατί δείχνεις ανοικτά τι νιώθεις και ίσως κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου να έχεις την ιδέα ότι θα εκτεθείς αλλά θα το κάνεις γιατί έχεις πάρει φόρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για σένα για αυτό επιζητάς την εξασφάλιση ακόμα και σε μικρά απλά πράγματα και ζητάς να είσαι ασφαλής.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Κρατάς ένα κομμάτι δικό σου καλά κρυμμένο γιατί δεν σου αρέσει να πιστεύει κανένας για σένα ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνεις και αρνητικές ή ακόμα και καταστροφικές σκέψεις. Τα παλιά μπαούλα και γενικά οτιδήποτε σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν και τις ρίζες σου θα σε απασχολήσουν.
Ερωτικά: Κρατάς την καρδιά ενός Σκορπιού στα χέρια σου αλλά δεν του δείχνεις τίποτε γιατί κάτι σε εμποδίζει. Είτε φοβάσαι ότι είναι σε άλλη σχέση και θα εκτεθείς, αν μιλήσεις, είτε δεν μπορείς να υποθέσεις τι θέλει από εσένα. Προχώρα και μην φοβάσαι. Όποιος ρισκάρει ποτέ δεν χάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Με ένα βουβό τρόπο γίνεσαι ανταγωνιστικός/η και δεν μπορείς να κάνεις πίσω επάνω σε ένα θέμα που συμμετέχεις μαζί με άλλα άτομα. Γιατί θα πρέπει να πάρεις θέση και ίσως να πληρώσεις κάποια έξτρα έξοδα. Τα χρήματα σήμερα σε απασχολούν περισσότερο από άλλες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο μπορείς γίνεσαι συγκεκριμένος/η και δείχνεις αυτά που ξέρεις με ένα τρόπο διαφορετικό από ό, τι μέχρι τώρα. Η φαντασία σου θα είναι μοναδική όταν είναι να ασχοληθείς με δημιουργικά κομμάτια.
Ερωτικά: Προσπαθείς μέσα από συζητήσεις ή μισόλογα να ψαρέψεις για να βγάλεις συμπεράσματα, αν σε θέλει ο Σκορπιός ή όχι. Η ευθεία μέθοδος μπορεί να είναι η καλύτερη γιατί θα την σεβαστεί κιόλας.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια αναστάτωση εξαιτίας των πολλών πραγμάτων που πρέπει να κάνεις. Αλλά εσύ καλύτερα να δώσεις βάση σε εκείνα που σου δίνουν άμεσα χρήμα και όχι σε μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Απαιτείς να μαζέψεις κάποια προσωπικά αντικείμενα που έχεις δώσει από εδώ και από εκεί και θα σηκώσεις και το τηλέφωνο να τα ζητήσεις, αν πιστέψεις έστω για μια στιγμή ότι ορισμένα άτομα δεν θα στα γυρίσουν πίσω, κυρίως αν έχουν συναισθηματική αξία για σένα.
Ερωτικά: Κινείσαι αργά και δεν επιδιώκεις να λύσεις αμέσως όλα τα θέματα που σας απασχολούν γιατί θέλεις να κάτσεις μόνος/η να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Αυτό ίσως είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, αρκεί να μην φοβάσαι ότι το άλλο άτομο δε θα δεχτεί τους όρους σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και ίσως έχεις και την πίεση από την οικογένειά σου ότι πρέπει να βοηθήσεις ή να επιστρέψεις κάποια χρήματα. Σίγουρα όλο αυτό σε κουράζει, κυρίως όταν πρέπει να είσαι υπόλογος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αντανακλάς την δύναμή σου προς τα έξω και αυτό είναι αρκετά επιβοηθητικό γιατί τα μάτια σου, όταν φωτίζονται, είναι μοναδικά και λένε με τον τρόπο τους τα συναισθήματα που θέλεις να δείξεις. Έχεις ανάγκη να σε υπολογίζουν ενώ σε σένα θα βρουν ένα άνθρωπο πιστό και σταθερό δίπλα τους.
Ερωτικά: Έχεις πολλές ιδέες για το πως θα μιλήσεις και θα σταθείς και ίσως κάνεις και πρόβες στον καθρέπτη γιατί η σημερινή συνάντηση θέλεις να πετύχει. Το έχεις ανάγκη γιατί έχεις κουραστεί από τις συνεχόμενες εναλλαγές αυτής της περιόδου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να περάσεις απαρατήρητος/η αυτό δεν θα γίνει γιατί νταλαβερίζεσαι με πολύ κόσμο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σου δώσουν την ώθηση να αποφασίσεις ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Αναζητάς να κινείσαι περισσότερο με ελευθερία και ας έχεις λιγότερα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι πολλά και γίνεσαι και το κεντρικό πρόσωπο μιας πολύ στενάχωρης κατάστασης γιατί δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από συναισθήματα που σε ταλαιπωρούν. Η βοήθεια σε άτομα που έχουν προβλήματα θα σου δώσει ανακούφιση.
Ερωτικά: Μπορεί να βιώνεις αρκετά βαριά μια ιστορία που έχει ήδη τελειώσει. Άσχετα αν δεν είσαι μόνος/η σου αλλά μέσα σε σχέση, οι αναμνήσεις είναι πολύ έντονες, οπότε μπορεί να μην είναι εύκολο να τις ελέγξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις περισσότερα χρήματα γιατί έχουν προκύψει έξτρα υποθέσεις και πληρωμές που δεν τις περίμενες. Έχεις παρατηρήσει όμως πως όταν είναι να πληρώσεις όλα σου βγαίνουν πολύ ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δεν σου αρέσει να υποκρίνεσαι, ούτε και να μιλάς χωρίς να γνωρίζεις εύκολα κάτι. Θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις ό,τι γνωρίζεις σε μια ομάδα κι αυτός είναι ο όρος σου.
Ερωτικά: Όταν σου λέει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι θέλει να είστε και φίλοι κάπου σε ενοχλεί γιατί σε βγάζει έξω από τις δικές σου επιθυμίες. Αν βέβαια στο πει ένας Υδροχόος, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι γιατί είναι αυτό που ονειρεύεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και εκμεταλλεύεσαι και την παραμικρή ευκαιρία προκειμένου ακόμα και να συζητήσεις με άτομα που κατά τη γνώμη σου έχουν κύρος και επιρροή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Σου βγαίνει μια αγανάκτηση κι ένας θυμός γιατί δεν γίνονται ακριβώς αυτά που θέλεις αλλά και με την ταχύτητα που θέλεις, αφού όλα καθυστερούν. Η σκοπιμότητα πάντως που μπορεί να κρύβει η κίνησή σου ίσως να μην γίνεται από εσένα απόλυτα αντιληπτή.
Ερωτικά: Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι παίρνει τελικά από αυτή την σχέση και μήπως δεν παίρνει τίποτα. Όσο το λες αυτό, τόσο θα δυσκολεύεις την άνεση αλλά και την ελευθερία της σχέσης με το Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει λάθη και τώρα που χρειάζεσαι κάτι παραπάνω δεν μπορείς να το έχεις. Αντί να στεναχωριέσαι, κοίταξε τι μπορείς να κάνεις από εδώ και πέρα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Προσπαθείς να αναβαθμίσεις κάποιες επαφές σου, βάζοντας όμως μέσα εμπειρίες που ήδη έχεις από το παρελθόν. Δεν θέλεις να κάνεις τον/την έξυπνο/η αλλά μερικές φορές πιστεύεις ότι οι άλλοι που είναι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν αυτά που θέλεις να τους πεις.
Ερωτικά: Η διαίσθησή σου σε οδηγεί και κάπως κάνεις κινήσεις που τουλάχιστον δεν σε εκθέτουν. Με τον Ταύρο ή Σκορπιό έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση γιατί θα μιλάτε πλέον σε άλλο επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια πίεση από κάποια άτομα να εκτελέσεις μια υπόσχεση που έχεις δώσει. Πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει και μετά να ασχοληθείς με την υπόθεση.

Πηγή: astrology.gr