Σελίδες

Thessaloniki video tour

4/3/15

Πουκέτ: Ο εξωτικός παράδεισος που κάνει διακοπές ο Ντι Κάπριο



Το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης, το Πουκέτ, θεωρείται πλεόν ένας από τους πιο όμορφους και εξωτικούς παγκόσμιους προορισμούς για όσους αναζητούν μαγευτικές παραλίες, μέρη για κατάδυση στη θάλασσα Ανταμάν αλλά και μία εμπειρία εξωτικών διακοπών. Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Πουκέτ είναι από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο, για να αποφύγετε την περίοδο των μουσώνων. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Πουκέτ είναι ο αγαπημένος προορισμός διακοπών πολλών σταρ του Χόλιγουντ με κυριότερο τον Λεονάρντο ντι Κάπριο!

Μία ατμόσφαιρα ονείρου για διακοπές που θα χαραχτούν για πάντα στη μνήμη των ταξιδιωτών. Με άλλα λόγια ένα σουρεαλιστικό τοπίο! Τα θαλάσσια σπορ στο Πουκέτ θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες καθώς το μέρος φημίζεται για το θαλάσσιο φυσικό του πλούτο αλλά και για την πολιτιστική του κληρονομιά όπως για παράδειγμα είναι αμέτρητοι ναοί χτισμένοι προς τιμή του Βούδα. Ένα τροπικό νησί που μονοπωλεί τη μαγεία του εξωτισμού, με πολύχρωμα λουλούδια, με φρούτα – μάνγκος, μπανάνες, ανανάδες, με απέραντες αμμώδεις παραλίες, με άφθονες ψαροταβέρνες, με μπαρ, με γραφικά καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα της περιοχής και καλοδουλεμένα σουβενίρ. Θεωρείται ο κατάλληλος προορισμός για νεόνυμφους αλλά όχι μόνο. Συνδυάζοντας το καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον με τουριστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών έχει εξελιχθεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο της χώρας, αλλά και της νοτιοανατολικής Ασίας.
Η πιο διάσημη παραλία του νησιού είναι η Patong, περίπου 15 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, με εκατοντάδες ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ αλλά και υπαίθριες αγορές και εμπορικά κέντρα.Εξίσου οργανωμένες και γνωστές, αλλά πιο ήρεμες, οι παραλίες Karon και Kata οι οποίες εκτός από κολύμπι και ηλιοθεραπεία, προσφέρονται για υποβρύχιο ψάρεμα, ιστιοπλοΐα και windsurfing.Για μοναδικές δραστηριότητες διαλέξτε οπωσδήποτε το πρωτότυπο σαφάρι με ελέφαντες αλλά και μην παραλείψετε να κάνετε την ανάλογη κρουαζιέρα στα μικροσκοπικά γειτονικά πανέμορφα νησάκια.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Boathouse Wine & Grill
Μοναδικές αυθεντικές συνταγές της περιοχής σε ένα μέρος που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Πέρα από τις thai επιλογές στο μενού έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε και πιάτα Μεσογειακής επιρροής όπως επίσης και εξαιρετικά τοπικά κρασιά.
Breeze
To Breeze σ'ένα γραφικό σημείο πάνω στο νησί προσφέρει μοντέρνα και πρωτότυπη κουζίνα η οποία χαρακτηρίζεται από τα πιο φρέσκα υλικά και ένα μενού που αλλάζει σχέδον κάθε μέρα. Ίσως μία γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη! Μην παραλείψετε να κάνετε κράτηση.
Patong Seafood
Ένα κλασικό εστιατόριο με τραπέζια δίπλα στην θάλασσα και όμορφα διακοσμημένα πιάτα με την μοναδική ιδιαιτερότητα ότι διαλέγεις από διάφορες γυάλες τα ψάρια και τα θαλασσινά που θέλεις να φας καθώς τα μαγειρεύουν σχεδόν δίπλα σου. Τα φρέσκα προϊόντα θα σας καταπλήξουν όπως επίσης και οι θαλασσινές συνταγές.
ΔΙΑΜΟΝΗ
The Village Coconut Island Beach Resort (330 ευρώ/ ημέρα)
Το πολυτελές Village Coconut Island προσφέρει ήσυχη παραλία, ευρύχωρες σουίτες και ιδιωτική πισίνα σε κάθε βίλα. Παρέχονται δωρεάν ενοικίαση ποδηλάτων και καγιάκ, ενώ στις εγκαταστάσεις θα βρείτε σπα και παραθαλάσσιο εστιατόριο. Οι ευρύχωρες σουίτες και βίλες είναι διακοσμημένες με μοντέρνα έπιπλα και σχέδια αφηρημένης τέχνης. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν εξωτερική πισίνα ή υδρομασάζ σε ιδιωτικούς κήπους.
The Nchantra Pool Suite Phuket (220 ευρώ/ ημέρα)
Το The Nchantra Pool Suite Phuket βρίσκεται στην παραλία Siray Bay και προσφέρει ευρύχωρες σουίτες με ιδιωτική πισίνα και κουζίνα. Το κατάλυμα απέχει 5 λεπτά οδικώς από την αποβάθρα Rassada Pier, ενώ διαθέτει πισίνα, τουριστικό γραφείο και 24ωρη ρεσεψιόν. Σε όλους τους χώρους του καταλύματος παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Το Nchantra Pool Suite Phuket βρίσκεται 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά από το Phuket και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία του Patong. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Phuket είναι προσβάσιμο οδικώς σε 45 λεπτά.
Regent Phuket Cape Panwa (210 ευρώ/ημέρα)
Το Regent Phuket Cape Panwa προσφέρει πολυτελή καταλύματα, εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπαλκόνι, iPad και δωρεάν Wi-Fi. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περιποιήσεις σπα ή να χαλαρώσουν στο κατάστρωμα της πισίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων προϊόντων μίνι μπαρ επιλεγμένου αριθμού ρούχων. Το κατάλυμα απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το πανέμορφο Πουκέτ και 40 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Το Cape Prom Thep είναι 30χλμ. μακριά.
Grand Mercure Phuket Patong (120 ευρώ/ ημέρα)
Το Grand Mercure Phuket Patong απέχει 600μ. από την οδό Bangla. Προσφέρει πισίνα, γυμναστήριο και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.Το ξενοδοχείο απέχει 300μ. από την παραλία Patong και 40χλμ. από το διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Τα δωμάτια διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ψυγείο. Το ιδιωτικό μπάνιο τους είναι εξοπλισμένο με ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Κάποιοι τύποι δωματίων έχουν επίσης μπαλκόνι.