Σελίδες

Thessaloniki video tour

27/10/14

Μην πάει το μυαλό σου στο ΠΟΝΗΡΟ! Δες γιατί αυτό το spa είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ! (PHOTOS)


Μην πάει το μυαλό σου στο ΠΟΝΗΡΟ! Δες γιατί αυτό το spa είναι το ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ! (PHOTOS)

Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες!
Εγγυημένα πρόκειται για το όνειρο κάθε άντρα! Δεν μιλάμε για τις πανέμορφες κυρίες, που βρίσκονται στη μπανιέρα...

Πρόκειται όμως για ένα μοναδικό και πρωτότυπο spa, που βρίσκεται στην πανέμορφη Πράγα και προσφέρει εκτός των υπηρεσιών και άφθονη μπύρα!
Το Beer Spa δεν σερβίρει μόνο μπύρα, αλλά και η διαδικασία του spa περιλαμβάνει αντίστοιχες μεθόδους που ηρεμούν το σώμα με τη διαδικασία ζύμωσης και επεξεργασίας του ζύθου!
Όπως έχετε διαβάσει στο παρελθόν στο athensmagazine.gr το μπάνιο σε μπύρα, προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα, τα οποία είναι γνωστά από τα αρχαία χρόνια. Το Beer Spa στην Πράγμα, επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν μία βουτιά σε μπανιέρα γεμάτη με όλα τα φυσικά συστατικά, που χρησιμοποιούνται στη ζύμωση μπύρας, συμπεριλαμβανωμένων κριθαριού , λυκίσκου και μαγιάς διατηρούμενα σταθερά στους 37 βαθμούς με συνεχές βρασμό! Με τον τρόπο αυτό, τα συστατικά απελευθερώνουν βιταμίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες!
Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτού του 30λεπτου προγράμματος, οι επισκέπτες, μπορούν να καταναλώσουν όση μπύρα θέλουν από τις κάνουλες στο πλάι της μπανιέρας! Στη συνέχεια περνάνε σε θερμαινόμενο κρεβάτι ή 20λεπτο μασάζ...
Γνωρίστε το Beer Spa μέσα από το athensmagazine.gr