Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/9/14

Μπουτάρης: Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης αλλά θα συναινέσουμε




«Είναι βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του...
δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τον επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αξιολόγηση τους.

Ο κ.Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του δήμου να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σε ότι αφορά τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη δήλωση του δημάρχου ανέφερε: «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το νόμο. 'Εχουμε πάγια θέση. Υπερασπιζόμαστε τους νόμους και το Σύνταγμα».

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη» έκανε λόγο για «γκεμπελική, κυβερνητική προπαγάνδα», ενώ ο Γιάννης Δελής, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ανέφερε «αυτός είναι ο πραγματικός Μπουτάρης, ο προηγούμενος ήταν ο προεκλογικός».