Σελίδες

Thessaloniki video tour

2/9/14

Τα Ζώδια του μήνα Σεπτέμβριος 2014, κάτι μυστήριο πλανάται στον αέρα, by F’Ariel!


Σεπτέμβρης, λατρεμένος μήνας. Ζεστός, δροσερός, ρομαντικός, που φέρνει πάντα αλλαγές. Σε κάποιους καταστροφικές, σε κάποιους ευχάριστες, σαρώνει σίγουρα στο πέρασμά του.. Το Φθινόπωρο ξεκινά με
τις σχέσεις να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα ζευγάρια που πέρασαν δύσκολα, θα το πουν το αντίο, ανεξάρτητα από τις ευκαιρίες που δόθηκαν και τη καλή τη θέληση που υπήρχε.
Άλλοι θα συνεχίσουν τη προσπάθεια, αλλά αγαπητοί μου, σκούρα τα πράγματα πολύ!

Βέβαια υπάρχουν και τα ζώδια που θα ανέβει το ερωτικό τους θερμόμετρο, θα σαγηνεύσουν με το βλέμμα τους και θα προχωρήσουν σε μυστήριες καταστάσεις.. Δίδυμοι, Καρκίνοι και Παρθένοι, κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί απογειώνεστε και ζείτε ονειρεμένες και καυτές νύχτες, αν απελευθερωθείτε φυσικά..

Οι λοιποί στο πηγάδι, παρακαλώ πολύ… Πω πω, τα κρύα καλά βαστούν, απορώ πότε εμείς τα ξωτικά, θα δούμε μια άσπρη ημέρα..??

Καλό μήνα σε όλους!


Κριός
Γλυκά μου, δε σας μπαίνει καλά ο Σεπτέμβρης. Λυπάμαι που σας το λέω, έτσι χύμα στο κύμα, όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Τα βάζετε με το ταίρι σας και αν η σχέση σας κρέμεται ήδη σε μια κλωστή, παίζει να κοπεί και να χωρίσετε. Εντάσεις, λόγια, καυγάδες, παρεξηγήσεις, από όλα τα κακά έχει το καλάθι που διάλεξε το σύμπαν για εσάς και δε νομίζω να καταφέρετε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Αν δε χωρίσετε, που θαύμα θα είναι, τότε εκτιμήστε διαφορετικά τη κατάσταση. Στη δουλειά σας τη πέφτουν από παντού, επίθεση κανονική και καλά θα κάνετε και εκεί να είστε προσεκτικοί στα πάντα. Η πανσέληνος στις 9, σας βγάζει από τα ρούχα σας και παρεκτρέπεστε οικονομικά. Κατά τα άλλα, δυστυχώς, δε σας μπαίνει καλά το φθινόπωρο.. Υπομονή!

Ταύρος
Οι Σχέσεις σας είναι αυτές που σας βασανίζουν αρκετά. Εκεί που κάτι φτιάχνει, εκεί χαλάει κιόλας και απορείτε το γιατί. Ο Άρης στο Σκορπιό φταίει, τα έχει κιμιάσει και με το Κρόνο, μη περιμένετε να δείτε άσπρη ημέρα ως τις 14! Το μήνα αυτό, θα εκτιμήσετε πολύ περισσότερο τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και θα κάνετε πάλι ένα ξεσκαρτάρισμα και θα μείνουν λίγοι και καλοί. Αυτοί θα σας βοηθήσουν και στα επαγγελματικά σας ζητήματα, αλλά και στα προσωπικά. Η κοινωνική σας ζωή, δεν υπάρχει καν, είτε δε βρίσκετε κάποιο ενδιαφέρον, είτε δεν έχετε το χρόνο, κάτι που θα σας ρίξει κάπως ψυχολογικά. Επαγγελματικά ως τις 15 ότι κάνετε. Αλλαγές έρχονται, νέα σχέδια, νέα πλάνα και εσείς θα πρέπει να διαλέξετε το δρόμο το σωστό. Χρήματα έρχονται, έστω και λίγα, έστω και προσωρινά. Θα τη πάρετε την ανάσα, πού θα πάει..??

Δίδυμος
Από πού να ξεκινήσω δε ξέρω! Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας σταθμός για εσάς, άκρως ερωτιάρικος και πολύ προβληματικός! Η τρέλα η ίδια, αλλά ο κλήρος έπεσε σε εσάς, τι να κάνουμε τώρα! Ερωτικά, θα είστε φωτιά που καίει, πολύ γοητευτικοί και σέξι, γεγονός που θα φέρει πολλούς ανθρώπους στα πόδια σας. Βέβαια όσο αποφεύγετε μια σχέση μόνιμη, άλλο τόσο γίνεται και όλο και σας αρέσει. Μην αντιδράτε σε αυτό που σας προσφέρει το σύμπαν έτσι απλόχερα. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και εκεί που θα ζείτε τον έρωτα, εκεί η τσέπη σας θα αδειάσει και εκεί θα σας πιέζουν να πληρώσετε τα χρέη σας, όλα αυτά μαζί σας χαλούν το όνειρο κανονικά. Μετά τις 15 ότι γίνει επαγγελματικά, όμως μέχρι τότε θα διαπιστώσετε ότι σας σκάβουν το λάκκο κανονικά, ότι κάποιοι τελικά δεν είναι και τόσο φίλοι και δε θα πρέπει να τσακωθείτε μαζί τους με τίποτα. Κάποιο μάτι τα βλέπει όλα αυτά και σίγουρα θα σας βοηθήσει για το καλύτερο. Αλλαγή τοπίου..

Καρκίνος
Φοβερός ο μήνας αυτός για εσάς, από όλες τις απόψεις! Ο Έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και ίσως να είναι και κεραυνοβόλος. Σε ένα ταξίδι, σε μια διαδρομή, πάνω σε κίνηση τέλος πάντων, θα κάνετε τη γνωριμία της ζωής σας! Εσείς που σκοπεύετε να ταξιδέψετε μέσα στο Σεπτέμβρη, κάντε το στην αρχή και φροντίστε να μην είστε μόνοι. Βέβαια πάλι σε περιπέτειες θα μπλέξετε, πάλι θα σας πιάσουν τα νεύρα σας, όμως η εμπειρία θα αξίζει το κόπο. Οι δεσμευμένοι της παρέας, τα ξανά βρίσκετε με το ταίρι σας και παίζει πολύ αγάπη και γούτσου-γούτσου. Καιρός ήταν. Επαγγελματικά ως τις 15 θα πετάει η ομάδα και αν πάρετε πρωτοβουλίες και κινηθείτε δραστικά, τότε θα έχετε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Λεφτά έρχονται προς τα τέλη του μήνα, όμως προσοχή στα έξοδα. Θα σας πιάσει μια απίστευτη μανία, γεγονός που ίσως να ξεπαραδιάσει και τη τσέπη του συντρόφου σας!

Λέων
Παράξενος μήνας ο Σεπτέμβρης για εσάς, λυπάμαι που σας πετσοκόβω τα φτερά κάπως έτσι. Μπορεί ο Δίας να είναι στο ζώδιό σας, όμως οι άλλοι πλανήτες βάζουν το χεράκι τους και σας τα κάνουν μαντάρα. Ο Ποσειδώνας είναι αυτός, που θα πιάσει τη φαντασία σας όπου και θα οργιάσει κανονικά. Η σχέση σας δεν είναι τόσο τέλεια όσο τη νομίζατε, για αυτό καλύτερα να δείτε τη πραγματικότητα κατά φάτσα και να την αντιμετωπίσετε, παρά να κάνετε σενάρια, που μόνο κακό και πόνο θα σας φέρουν. Επαγγελματικά τώρα αλλάζουν πολλά, περισσότερη δουλειά, πίεση, άγχος και θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας κυρίως με τους ανωτέρους σας. Κάθε τι που θα πείτε ή θα κάνετε θα είναι εις βάρος σας, είτε έχετε δίκιο, είτε όχι. Έξοδα πολλά έξοδα, που σας αναστατώνουν τη ζωή!

Παρθένος
Λοιπόν φτιάξτε τη ντουλάπα σας, ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, φρεσκάρετε τα ρούχα σας, γιατί θα τα χρειαστείτε όλα! Δημόσιες σχέσεις στο φουλ, έξοδοι, βόλτες, νέες γνωριμίες και ή ένας έρωτας ξαφνικός, ή πολύ φλερτ και ένας κακός χαμός.. Ναι το ξέρουμε δεν είναι του χαρακτήρα σας, όμως τα άστρα με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, θα σας παρασύρουν και θα ξεφύγετε κάπως. Πιο πιθανό είναι να απογοητευθείτε παρά να νιώσετε την απόλυτη ευτυχία, για αυτό να κρατάτε μικρό καλάθι τουλάχιστον σε αγνώστους. Από την άλλη είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε το σύντροφό σας για τα λάθη του και να επιστρέψετε πίσω σε μια αγάπη ή να μονιάσετε τέλος πάντων. Επαγγελματικά σας χτυπούν από παντού, μεγάλος ο ανταγωνισμός και εντάσεις πολλές θα υπάρξουν μέσα στο Σεπτέμβρη. Ξεπαραδιάζεστε αφού ξαφνικά γεμίζετε το σπίτι σας με τα πάντα και κάνετε και δώρα, έτσι για να ρίξετε και λίγη στάχτη στα μάτια των δικών σας..

Ζυγός
Ο Σεπτέμβρης γλυκά μου σας παραπλανεί κανονικά. Σας μπερδεύει το μυαλό και τη καρδιά και ξαφνικά δε θα μπορέσετε να διαλέξετε ποιον ή ποια αγαπάτε καλύτερα. Ιδιαίτερα εσείς που το παίζετε σε πολλά ταμπλό. Λίγο τα λόγια σας, λίγο τα λόγια των άλλων θα το χάσετε το θέμα, αλλά αν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, θα δείξει το πράγμα από μόνο του. Όλο και κάπου θα καταλήξει. Και εσείς θα είστε εκεί, πανέτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία. Νέες γνωριμίες πάλι προκύπτουν, νέοι πειρασμοί και ταξιδεύετε να έχετε έτοιμες βαλίτσες. Ξεχάσετε τη ξεκούραση και τους ύπνους, ξεκινάει μια περίοδος που θα είστε υπερδραστήριοι από όλες τις απόψεις. Ακόμα θα συνδυάσετε δουλειά με διακοπές, ή ακόμα καλύτερα εσείς που ψάχνετε κάτι θα βρείτε. Μετά τις 15 οι ημέρες σας θα είναι ακόμα πιο τυχερές. Το χρήμα που το ψάχνετε με το κιάλι θα έρθει και θα είναι μαύρο! Χα χα.. ακόμα και τα άστρα έχουν εκπαιδευτεί στις οικονομικές ορολογίες τις εποχής. Πάρτε το κάντε τη πάπια. Το χρειάζεστε περισσότερο από το καθένα! Και μη το πείτε και πουθενά!

Σκορπιός
Αν δε χωρίσατε μέσα στον Αύγουστο τότε τίποτα δε θα σας το προκαλέσει αυτό. Τα δύσκολα πάει έφυγαν, τώρα πρέπει εσείς οι δεσμευμένοι, να φτιάξετε το τοπίο και να σταματήσετε τη γκρίνια. Βρείτε τις ισορροπίες ξανά, ο Σεπτέμβρης θα σας βοηθήσει πολύ από άποψη ψυχολογική. Οι μοναχικοί της παρέας, μη το βάζετε κάτω. Βγείτε έξω, δείτε φίλους και γνωστούς και από εκεί ίσως να προκύψει και μια νέα γνωριμία. Επαγγελματικά είστε σε μια φάση περίεργη. Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει. Όλα παίζουν για αυτό να είστε άκρως προσεκτικοί με τις επιλογές σας. Μετά τις 15 θα φτιάξουν τα πράγματα, ίσως αποφασίσετε να συνεργαστείτε και με κάποιο φίλο. Κάντε το, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Περισσότερο ανήσυχους σας βρίσκω και απαιτητικούς παρά έτοιμοι να παραδώσετε τα όπλα. Συμβιβαστείτε με το σήμερα και μη προσμένετε λαγούς με πετραχήλια! Προσοχή λίγο με τη φαντασία σας, ο Ποσειδώνας σας παίζει άσχημα παιχνίδια!

Τοξότης
Τόσα σκοτάδια καιρό έχουν να σας επισκεφτούν. Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που θα σας τα κάνει κάπως μαντάρα και στο ψυχικό σας κόσμο και στην αληθινή σας ζωή. Η πανσέληνος δε στις 9 θα σας τρελάνει εντελώς, ίσως να κλαίτε και όλη μέρα και όλη νύχτα, για όσο κρατήσει η επιρροή της. Θα μεταμορφωθείτε σε κάτι πολύ κακό, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε, να δείξετε ποιος είναι ο καλύτερος, με αποτέλεσμα να χάσετε την ουσία. Αποφύγετε τις νέες γνωριμίες γιατί ναι μεν αλλά.. Επαγγελματικά να περιμένετε να σας αλλάξουν θέση, ή ακόμα και τίτλο. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να προσαρμοστείτε άμεσα δίχως να χάσετε το χρόνο σας με τους συναισθηματισμούς που θα σας πνίξουν στη κυριολεξία. Έξοδα πολλά έξοδα και λογαριασμοί, θα σας αποτρελάνουν. Ακόμα κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε.

Αιγόκερως
Αναστενάξτε γιατί ο Σεπτέμβρης θα σας φέρει μπόλικο από αυτό το πράγμα. Εσείς που είστε σε σχέση και που είχατε φουρτούνες όλο το καλοκαίρι, θα βασανιστείτε λίγο ακόμα. Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα τη κατάσταση και αν δώσατε μια ευκαιρία ακόμα και δε τσουλάει το πράγμα, τότε θα χρειαστεί να πείτε ένα μεγάλο αντίο. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για εσάς και αν έχει χαθεί τότε δε ξανά βρίσκεται με τίποτα. Μπορείτε να βρεθείτε για λίγο στη θέση του συντρόφου σας? Έχετε την υπομονή και τη ψυχραιμία να το κάνετε? Μόνο τότε μπορεί κάτι να δείτε και να αλλάξτε γνώμη. Όχι ο μήνας δεν είναι καθόλου ερωτικός για εσάς. Και οι ελεύθεροι ξεκουραστείτε καλύτερα. Επαγγελματικά τώρα δεν έχετε και πολλά κέφια για να ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων. Τουλάχιστον ας είστε προσεκτικοί και να μη κάνετε λάθη. Το καλό είναι ότι θα δείτε λεφτά στη τσέπη σας. Κάτι θα πουλήσετε, ένα ακίνητο ας πούμε και θα γλυκαθείτε αρκετά!

Υδροχόος
Δεν είναι καλός μήνας για εσάς ο Σεπτέμβρης. Πάλι αλλαγές έρχονται αφού οι σχέσεις σας κρέμονται σε μια πολύ λεπτή κλωστή και θα δώσετε και εσείς τη τελειωτική και όποιον πάρει ο χάρος. Θα ζηλέψετε αρκετά, θα θελήσετε κάτι πολύ περισσότερο και αυτή η έντονη επιθυμία που θα νιώσετε για κάποιον ή για μια σχέση, θα δώσει ένα τέλος σε όλα τα άλλα. Ο τρόπος σας θα είναι άγαρμπος, ως συνήθως, για αυτό αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, μη κουνηθείτε καν. Ως τα μέσα του μήνα το μυαλό σας θα είναι θολωμένο, από τα πάθη σας, για αυτό καλύτερα να μη πάρετε καμία απόφαση εν βρασμώ. Επαγγελματικά, μέτρια τα πράγματα, άλλωστε δεν είναι η εποχή σας. Οργανωθείτε για τον Οκτώβρη, που σας βρίσκει με νέα επαγγελματικά σχέδια. Θα έρθουν τα χρήματα και θα μείνουν στη τσέπη σας, αφού πληρώσετε τα χρέη σας και προς τα τέλη του μήνα. Υπομονή!

Ιχθύες
Θα βγει ο μπαμπούλας το Σεπτέμβρη και θα πάρει κεφάλια. Θα σας πιάσει το αυστηρό σας και ξαφνικά θα περάσετε τους πάντες από κόσκινο με σκοπό να μάθετε ποιοι θα είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι όχι. Ακόμα και με το σύντροφό σας τα βάζετε, τύπου ή θα έχει σεξ ή υπάρχει πρόβλημα. Αρκετοί που είχατε κατά νου ένα χωρισμό, θα προχωρήσετε τελικά και ο καθένας θα πάρει το δρόμο του, όμορφα και ωραία. Θέλετε να μάθετε αν το ταίρι σας αγαπάει ως άνθρωπο και όχι ως τσέπη. Κάντε ένα τεστ και θα καταλάβετε. Άλλωστε ο μήνας αυτός δε θα σας φέρει τα λεφτά που περιμένατε και θα πρέπει να κόψετε μερικές κακές συνήθειες. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας θα είστε αυστηροί με τους πάντες και θα βάλετε νέους κανόνες που ίσως να ζορίσουν και εσάς τους ίδιους. Αν είστε θυμωμένοι με κάποιον ή μια κατάσταση, καλύτερα να ξεδώσετε εκεί που πρέπει, παρά να βασανίσετε τους πάντες. Δε φταίνε οι λοιποί… Φτιάξτε τα υπαρξιακά σας καλύτερα..

magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com