Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/8/14

Σαρλίζ Θερόν: Στα 40 είμαστε στα καλύτερά μας

Σαρλίζ Θερόν: Στα 40 είμαστε στα καλύτερά μας




Η 39χρονη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν ισχυρίζεται πως οι γυναίκες στα 40 είναι στα καλύτερά τους και κατηγορεί τον κόσμο της κοσμετολογίας ότι προωθεί και προβάλλει κορίτσια με τα μισά της χρόνια αλλά και τους ασκεί ψυχολογική πίεση.

«Είναι τόσο ειρωνικό που έχουμε χτίσει έναν κόσμο ομορφιάς γύρω από εικοσάχρονα που δεν έχουν ίχνος σοφίας, δεν ξέρουν τι είναι η ζωή και έχουν την εμπειρία μερικών σχέσεων», τονίζει η Σαρλίζ Θερόν.
Όπως προσθέτει: «Γι' αυτό πιστεύω ότι λένε πως οι γυναίκες είναι στα καλύτερά τους στα 40. Και μετά για κάποιον λόγο η κοινωνία μας θέλει να... αποσυρθούμε, σαν να είμαστε μαραμένα λουλούδια. Είναι λες και μαρανόμαστε για κάποιον λόγο. Και οι άνδρες είναι σαν  καλό κρασί, όσο μεγαλώνουν τόσο καλύτεροι γίνονται. Είναι παρανόηση. Είναι μια χαμένη ευκαιρία γιατί τότε πιστεύω ότι η γυναίκα απολαμβάνει καλύτερα τον αισθησιασμό της. Πιστεύω ότι οι γυναίκες βρίσκουν τη δύναμή τους στη σεξουαλικότητά τους, μέσα στον αισθησιασμό τους, με το να μεγαλώνουν και να νιώθουν ασφάλεια».