Σελίδες

Thessaloniki video tour

20/8/14

Δύο 19χρονοι οι υπαίτιοι του φονικού της Μάνης

Δύο 19χρονοι οι υπαίτιοι του φονικού της Μάνης


Δύο έφηβοι 19 ετών είναι οι υπαίτιοι της διπλής δολοφονίας των Κωνσταντίνου Σγουρού και Γιάννη Κομμάτη στην Καρδαμύλη.

Οι αρχές συνέλαβαν τους δύο υπόπτους μετά από σειρά προσαγωγών καθώς κατά την διάρκεια της ανάκρισης δεν έδιναν πειστικές απαντήσεις και το άλλοθι και των δύο δεν στέκει.
Ομολόγησαν την δολοφονία των δύο νεαρών και οι αιτίες του φονικού φέρεται να είναι οικονομικές διαφορές από διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών. Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί είναι αν ο Γιάννης Κόμματης συμμετείχε στις παρανομίες ή απλά βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος ώρα.
Η αστυνομία εντόπισε περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που βρέθηκαν τα σώματα των θυμάτων ένα σκούτερ, το οποίο θεωρείται ότι ήταν το μέσο των δολοφόνων για να φτάσουν στη Καρδαμύλη.
kardamili
Το χρονικό
Ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του, Γιάννης Κόμματης από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου.
Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.
manh1
Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.