Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/7/14

Sex : Οι φτωχοί το “κάνουν” περισσότερο !


Sex : Οι φτωχοί το “κάνουν” περισσότερο !
Σύμφωνα με την έρευνα, το ένα τρίτο εκείνων που βγάζουν πάνω από 60.000€ το χρόνο κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα. Αντίθετα, μόνο το 17% εκείνων που κερδίζουν λιγότερα από 18.000€ το χρόνο κάνουν σεξ μία φορά την εβδομάδα.


Επίσης το 20% εκείνων που έχουν χαμηλό εισόδημα όταν τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν την όρεξη τους για σεξ, απάντησαν 10 (σε κλίμακα 1 – 10), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό σε όσους έχουν μεγάλα εισοδήματα ήταν 10%,

Πάντως, αν και οι λεφτάδες κάνουν λιγότερο σεξ, όταν το κάνουν αναζητούν την περιπέτεια:
Ενα 45% έχει κάνει τρίο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στα φτωχαδάκια, είναι το 19%.
Το 83% των κονομημένων έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά και οι χαμηλόμισθοι με 66% δεν πάνε πίσω…

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, την οποία διεξήγαγε ανάμεσα σε 1.600 άτομα η εταιρεία Lovehoney, 4 στους 5 λεφτάδες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο σεξ και κάπου στα ίδια επίπεδα βρίσκεται και το ποσοστό των φτωχότερων.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος της Lovehoney ένας απο τους λόγους που οι υψηλά αμειβόμενοι δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά με το σεξ είναι γιατί δουλεύουν περισσότερες ώρες (αλήθεια;;;) και σκεφτονται περισσότερες ώρες την καριέρα τους.

Γενικά το συμπέρασμα της έρευνας μπορεί να θεωρηθεί ως μια παρηγοριά για εκείνους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα: η φτώχεια θέλει καλοπέραση κτλ, όμως όσοι παίρνουν πάνω από πέντε χιλιάρικα το μήνα μάλλον γελάνε με κάτι τέτοια…


πηγή:69magazine.gr