Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/7/14

Το προφίλ του συντρόφου - δυνάστη


Το προφίλ του συντρόφου - δυνάστη
Έχει ταλέντο στα λόγια. Σε έχει "διαβάσει" καλά και "πατάει" εκεί που έχεις αδυναμία. Αυτός ο άντρας που τώρα σε κάνει να νιώθεις πως το χρειάζεσαι όσο κανέναν άλλον είναι τοξικός για τη ζωή σου. Πώς θα τον καταλάβεις; Αυτά είναι τα 11 στοιχεία του χαρακτήρα του που θα πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις.


1. Σε κάνει να απορείς για τη λογική σου. Όλες τις φορές 1+1 κάνει δύο. Εκείνος, όμως,  είναι τόσο ικανός με τα λόγια, που σε κάνει να αμφισβητείς τι είπες, τι άκουσες, τι σου υποσχέθηκε, που ήταν προχτές.

2. Ξέρει τις αδυναμίες σου τις οποίες και σου επισημαίνει συχνά. Δεν χρειάζεται να έρχεται στο γυμναστήριο μαζί σου απλά και μόνο για να σου λέει ότι κάνεις λάθος την άσκηση! Αυτό δεν είναι ενθάρρυνση.

3. Θέλει συνέχεια να βγαίνει μαζί σου. Όχι, επειδή σε αγαπάει πολύ. Αλλά γιατί θέλει να σε κρατήσει μακριά από τους φίλους.

4. Σου λέει ότι θέλει να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, αλλά ποτέ δεν κάνει σχετική κίνηση. Το να σε κρατάει κοντά με λόγια, υποσχέσεις και όχι με πράξεις είναι τουλάχιστον δειλία.

5. Σε κρίνει για τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη. Για παράδειγμα σε ρωτάει: "μα, γιατί κάνεις μαθήματα χορού"; "Γιατί ίσως μου αρέσει ;" είναι η σωστή απάντηση.

6. Σύμφωνα με εκείνον έχεις πάντα λάθος. Ή τουλάχιστον σε κάνει να το πιστεύει. Και φυσικά πάντα βγαίνει από πάνω στους τσακωμούς σας. Για αυτό και δεν μπαίνεις πλέον στον κόπο να διαφωνήσεις μαζί του γιατί ξέρεις πως θα τελειώσει ο διάλογος σας.

7. Καταφέρνει πάντα με ένα μοναδικό τρόπο να πάτε στη ταινία που εκείνος θέλει να δει, στο εστιατόριο που εκείνος προτιμά. Οι δικές σου ανάγκες έρχονται δεύτερες.

8. Κοιμάσαι πάντα εσύ σπίτι του γιατί δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Εσύ, όμως, είσαι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι.

9. Κανονίζεις τις δραστηριότητες σου σύμφωνα με το δικό του πρόγραμμα. Μανικιούρ, κομμωτήριο, ψώνια πας όταν σε έχει ενημερώσει πως είτε θα πάει στους δικούς του, είτε θα δει μπάλα!

10. Σου κάνει γλυκές χειρονομίες ΜΟΝΟ όταν θέλει κάποια χάρη από σένα. "Σου έφτιαξα φαγητό. Μπορείς να βάλεις πλυντήριο τα ρούχα ενώ θα βλέπω τηλεόραση; Τόσο κόπο έκανα"! Συναισθηματικός εκβιασμός λέγεται και δεν πρέπει να πέσεις. Μην λες σε όλα ναι.

Πηγή:queen.gr