Σελίδες

Thessaloniki video tour

14/7/14

Κάντε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ασκήσεις διαλογισμού για τους παρακάτω 7 λόγους!


Ομμμμμ! Κάντε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ασκήσεις διαλογισμού για τους παρακάτω 7 λόγους!

Η καθημερινή μας ηρεμία μπορεί να έρχεται ως συνέπεια πολλών πράξεων. Γιατί λοιπόν να μην την ενισχύσουμε;
Δείτε τους 7 καθοριστικούς λόγους, που εποφελούμαστε κάνοντας ασκήσεις διαλογισμού σε ημερήσια βάση!

1. Μείωση άγχους
Ο καθημερινός διαλογισμος, παρέχει μεγαλύτερη προσβασιμότητα στα σημαντικά πράγματα της ζωής. Οικονομικά, και επαγγελματικά προβλήματα, που μπορεί να γιγαντώνονται στο μυαλό μας, θα ελαχιστοποιηθούν άμεσα. Τα ζητήματα σε φιλικές, οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όμως μέσω του διαλογισμού, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε.
2. Μεγαλύτερη ενέργεια
Υπάρχει μία μεγάλη πηγή ενέργειας στο εσωτερικό μας, που υπολειτουργεί σε περιόδους άγχους. Με το διαλογισμό, θα μπορέσετε να "καθαρίσετε" μέσα σας και να έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση εκεί.
3. Καλύτερη σταθερότητα
Κούραση, θυμός και στρες λειτουργούν ως τροχοπέδη για τη συναισθηματική σταθερότητα του οργανισμού μας. Με καθημερινές ασκήσεις θα μπορέσετε να απομακρύνετε τα δύσκολα συναισθήματα, πριν έχουν αντίκτυπο στο σώμα σας.

4. Αναζωογόνηση
Με το διαλογισμό προσφέρετε ξεκούραση στο σώμα σας. Όταν είναι ξεκούραστο, τότε μπορεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αυτό θα κάνει το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα, να θεραπευτεί ταχύτερα και να βελτιώσετε εν γένει την υγεία σας
5. Καταπολέμιση αϋπνιών
Εάν έχετε δυσκολία στο θέμα του ύπνου, προσπαθήστε να κάνετε διαλογισμό όταν ξυπνάτε. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις φευγαλέες σκέψεις που σας ταλανίζουν και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας, για να έχετε ευκολότερο ύπνο.
6. Βελτίωση αντίληψης
Όσο τα κακά συναισθήματα αυξάνονται, τόσο μειώνονται οι ικανότητες της ορθής σκέψης και του λογικού. Η αντίληψη δεν έγκειται μόνο στην αναγνώριση των καλών λεπτομερειών της ζωής, αλλά και στην καλύτερη αντίληψη και αντιμετώπιση ενοχλητικών φόβων, που έχουν αντίκτυπο στη ζωή μας
7. Υψηλότερη αυτοσυγκέντρωση
Πολλοί αντιμετωπίζουν το αίσθημα της αφαίρεσης. Εάν έχετε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που "χάνεστε", προσπαθήστε να κάνετε καθημερινά ασκήσεις διαλογισμού, καθώς θα σας βοηθήσουν να έχετε μεγαλύτερη οργανωτικότητα και να επικεντρώνεστε σε κάθε στόχο για την εκπλήρωσή του.