Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/14

Ποια χώρα κάνει το περισσότερο σεξ , ποια το καλύτερο και ποια είναι η πιο... άπιστη;;; (Τι θέσεις έχει η Ελλάδα;;;)


ΕΡΕΥΝΑ: Ποια χώρα κάνει το περισσότερο σεξ , ποια το καλύτερο και ποια είναι η πιο... άπιστη;;; (Τι θέσεις έχει η Ελλάδα;;;)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ήταν μια αφορμή για να συναντηθούν πολλοί φίλαθλοι από κάθε γωνιά του πλανήτη και να γιορτάσουν το πιο αγαπημένο άθλημα.

Φαίνεται όμως ότι οι λαοί ανταγωνίζονται και σε ένα άλλο, ακόμη πιο ενδιαφέρον, «άθλημα» και αυτό φυσικά είναι το σεξ!
Η σουηδική εταιρία LELO θέλησε να εξερευνήσει ποιες είναι οι χώρες που... σηκώνουν την κούπα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σεξ, μελετώντας βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή, όπως η ικανοποίηση και οι αντοχές.
Για το σκοπό αυτό, ανέλυσαν δεδομένα που αφορούσαν σε περισσότερες από 30 χώρες και πάνω από 35.000 άτομα.
Στην πρώτη θέση όσον αφορά την ικανοποίηση από το σεξ, ισοψήφισαν η Αγγλία και η Ελλάδα. Στην τελευταία θέση αυτής της λίστας βρίσκεται η Χιλή.
Όσον αφορά τις αντοχές στο σεξ, οι Βραζιλιάνοι κρατούν τα ηνία, καθώς τα στατιστικά αποκαλύπτουν πως αντέχουν περισσότερα από 45 λεπτά στο κρεβάτι!
Οι Ελβετοί, από την άλλη, φάνηκε πως είναι αυτοί που κάνουν το περισσότερο σεξ, με το 26% των συμμετεχόντων από τη χώρα αυτή να δηλώνει πως έχει συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από 20 διαφορετικούς συντρόφους.
Τέλος, ο πιο... άπιστος λαός φαίνεται πως είναι οι Γάλλοι, με το 75% των συμμετεχόντων να παραδέχονται ότι έχουν υποκύψει σε ερωτικά παραστρατήματα


onmed.gr