Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/3/14

Τζάκετ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει



Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να επιλέξεις ένα κομμάτι και να το ταιριάζεις με τα πάντα, είτε είναι πρωί είτε είναι βράδυ.
Ένα τζάκετ, λοιπόν, από δερμάτινο μέχρι τζιν, είναι ιδανικό και για να σε κρατάει ζεστή και για να σε κάνει διαφορετική.

Δες ποια είναι τα 5 τζάκετ που κάθε κοπέλα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της..

Το bomber τζάκετ

Παλαιότερα τα φορούσαν οι πιλότοι. Σήμερα αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας. Για μία πιο θηλυκή προσέγγιση προτίμησε ένα με ανοιχτόχρωμο προβάτινο γιακά.

Το μαύρο δερμάτινο τζάκετ

Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί από ένα δερμάτινο τζάκετ. Υπάρχουν πολλών ειδών δερμάτινα.. από πολύ μίνιμαλ μέχρι πολύ ιδιαίτερα με αλυσίδες και περίεργες τσέπες. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και θα κάνεις τη διαφορά.

Το κολεγιακό τζάκετ

Τα κολεγιακά τζάκετ δεν είναι μόνο για αθλητές του κολλεγίου αλλά και για κάθε μοντέρνα γυναίκα που της αρέσει να ακολουθεί τις τάσεις. Ταίριαξε το δικό σου με μία πλισέ φουστίτσα ή όπως αλλιώς θέλεις και τράβηξε τα βλέμματα πάνω σου.

Το πολύχρωμο blazer

Χρειάζεται αρκετή αυτοπεποίθηση για να φορέσεις ένα τέτοιο blazer. Το μυστικό, αν δεν θέλεις να τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, είναι να διαλέξεις ένα κοινό χρώμα - όπως είναι το μπλε. Ένα statement τζάκετ σαν αυτό θα γυρίζει κεφάλια για τους σωστούς λόγους.

Το τζιν τζάκετ

Το τζιν τζάκετ μπορείς να το ταιριάξεις με τα πάντα. Είναι ένα πολύ απλό κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις είτε με επίσης τζιν παντελόνι άλλου χρώματος, είτε με ένα απλό μαύρο skinny παντελόνι είτε ακόμα και με φούστα.