Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/13

Τα άστρα φανερώνουν τις βαθιές σου επιθυμίες

Και ήρθε η ώρα να τις μάθουμε...
Κριός...
ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο είναι στα σκαριά και έχεις ρίξει όλο το βάρος εκεί! Αυτό μπορεί να σημαίνει περισσότερα ταξίδια ή ένα νέο χόμπι για να ξελαμπικάρεις, γι'αυτό μην αργείς ετοίμασε βαλίτσες!

Ταύρος: αυτό που αναζητάς αυτή την εποχή είναι βαθιά τρυφερότητα, που μπορεί να σημαίνει ίσως και να αλλάξεις και εσύ η ίδια το μέσα σου λιγάκι. Τα οικονομικά είναι επίσης μέσα στο μυαλό σου αφού ζητάς καλύτερο μισθό και εύχεσαι για τα καλύτερα. Καλά κάνεις η τύχη είναι με το μέρος σου!

Δίδυμοι: αλλάζεις μυαλά συνέχεια, ως συνήθως αλλά ένας και μοναδικός είναι ο κρύος σου πόθος: μια καλή σχέση. Αυτό που θέλεις είναι μια σχέση που να σε καλύπτει , να παίρνεις και να δίνεις αγάπη και να κουρνιάζεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου! Κάνε λίγη υπομονή ακόμη γιατί σου έρχεται!

Καρκίνος: τώρα αυτό που ζητάς περισσότερο από όλα είναι να βρεις μια δουλειά που να σε κάνει να νιώθεις χρήσιμη! Ακόμη αυτό που θέλεις είναι να μεγαλώσει ο κύκλος των φίλων σου και να κάνεις νέες γνωριμίες! Στο χέρι σου είναι!

Λέων: θέλεις διασκέδαση, ενθουσιασμό και πολύ πολύ τρυφερότητα! Αυτό που θέλεις βασικά είναι αγάπη, αγάπη και αγάπη! Την αγάπη που ζητάς θα την βρεις αν είσαι έτοιμη να δώσεις κιόλας!

Παρθένος: ψάχνεις για ένα χαρούμενο σπίτι! Οτιδήποτε κομψό και πρακτικό σε κερδίζει με σκοπό να το τοποθετήσεις κάπου μέσα στη φωλίτσα σου! Ένα δημιουργικό πρότζεκτ θα σου φέρει τον θαυμασμό των άλλων!

Ζυγός: αφθονία και γενναιοδωρία σε ουρανοκατέβατη μορφή είναι αυτό που ζητάς τώρα, έτσι ώστε να περάσεις ζάχαρη!

Σκορπιός: θέλεις ανεξαρτησία και ασφάλεια, οικονομική και συναισθηματική. Αν βάλεις τα δυνατά σου, θα πετύχεις όλους σου τους στόχους!

Τοξότης: η βαθιά σου επιθυμία αυτή την εποχή είναι μία: να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου! Θέλεις να βγεις από το καβούκι σου και να αρχίσεις να λες όλα αυτά που σκέφτεσαι! Αν είσαι λοιπόν τόσο γενναία κάντο και δε θα σου βγει σε κακό!

Αιγόκερως: τώρα αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να βάλεις πίσω σου το παρελθόν και να ατενίσεις με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό που θέλεις περισσότερο απ' όλα είναι να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και αν το προσπαθήσεις το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το πετύχεις!

Υδροχόος: περισσότεροι φίλοι είναι το ζητούμενο αυτή την εποχή! Και πιο βαθιά μέσα σου αυτό που θέλεις είναι να κάνεις την κοινωνία πολύ καλύτερη.

Ιχθείς: ψάχνεις να βρεις το κουράγιο που θα σε σπρώξει προς τα εμπρός και τον τρόπο για να δείξεις στους άλλους τα ταλέντα σου!