Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/6/13

Σέρβιραν σε μπαρ της Ίου «μπόμπες» που έφτιαχναν οι ίδιοι!


2A0439D71676F8CE9ED5BD8846E048B8.jpg

  • 0
     


Ποτά «μπόμπες» αμφίβολης ποιότητας  σέρβιρε στους ανυποψίαστους θαμώνες ένα μπαρ στην Ίο προκαλώντας σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία τους!
Η 53χρονη Βρετανίδα ιδιοκτήτρια είχε εγκαταστήσει ολόκληρο εμφιαλωτήριο σε αθέατο σημείο, όπου παρασκεύαζε τα παράνομα ποτά μαζί με έναν 46χρονο Έλληνα υπάλληλό της.
Τα «σφηνάκια» που πρόσφεραν άπλετα στους Έλληνες και αλλοδαπούς πελάτες, παρασκευάζονταν από προσμίξεις άγνωστων αυτοσχέδιων ποτών και στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που συνέλαβαν τους δυο επιτήδειους, κατέσχεσαν μέσα σε προθήκες και το ψυγείο δεκάδες γυάλινες και πλαστικές φιάλες με άγνωστα αλκοολούχα ποτά. Η Βρετανίδα και ο συνεργός της παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τη δημόσια υγεία και τα αλκοολούχα ποτά.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 22 πλαστικά και 37 γυάλινα μπουκάλια με άγνωστο ποτό και αυτοσχέδιες ετικέτες ονομασίας, 37 μικρά φιαλίδια με διάλυμα άγνωστης χημικής σύνθεσης, ένα πλαστικό μπουκάλι με αλκοολούχο λοσιόν, 25 πλαστικά δοκιμαστικά σωληνάρια με ένα άγνωστο κόκκινο και κίτρινο αλκοολούχο μείγμα και 16 άδεια, 22 πλαστικές βαλβίδες ασφαλείας, 21 πλαστικά πώματα φιαλών, τρία γυάλινα δοχεία που περιείχαν χρυσόσκονη. Στο σπίτι όπου διέμεναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν άλλα 138 γυάλινα φιαλίδια και δέκα πλαστικά μπουκάλια με άγνωστο υγρό, 107 πλαστικές βαλβίδες ασφαλείας φιαλών, ένα μπουκάλι με αλκοολούχο λοσιόν, τρία σακουλάκια καραμέλες, ένα μπολ με σοκολατούχο σκόνη, ένα βάζο με σοκολάτα, ένα χωνί, τέσσερα σουρωτήρια, δύο δοσομετρητές, ένα σέικερ και μια σέσουλα.