Σελίδες

Thessaloniki video tour

15/11/12

Πρέβεζα: Κλειστά τα φαρμακεία στις 26 & 27 Νοεμβρίου


 Πρέβεζα: Κλειστά τα φαρμακεία στις 26 & 27 Νοεμβρίου

  • 11
     


Κλειστά θα είναι στις 26 και 27 Νοεμβρίου τα φαρμακεία της Πρέβεζας συμμετέχοντας στην διήμερη απεργία που θα πραγματοποιήσουν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας.
Δυναμικές κινητοποιήσεις για το επόμενο διάστημα προγραμματίζουν οι φαρμακοποιοί «οικοδομώντας ένα μέτωπο για την υπεράσπιση της Δημόσιας υγείας και την επαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, μαζί με τους υπόλοιπους υγειονομικούς και τους εκπρόσωπους εργαζομένων και συνταξιούχων.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας – Λευκάδας Γρ. Κατσίλη, ο Σύλλογος τάσσεται υπέρ της απόφασης του Πανελλήνιου Οργάνου και θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις.
Ο ίδιος επισήμανε πως η δύσκολη κατάσταση συνεχίζεται στα Φαρμακεία της Πρέβεζας, λόγω της έλλειψης φαρμάκων. Ανάλογες και οι δηλώσεις του γραμματέα του συλλόγου κ. Κύρλα ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «Θα πρέπει όλοι οι φαρμακοποιοί να κρατήσουμε ενιαία διεκδικητική στάση.
Κοινή συνισταμένη όλων μας είναι να υπάρξει συσπείρωση, όχι μόνο των φαρμακοποιών, αλλά όλων των κλάδων που αφορούν την Υγεία, συνδικάτων, εργαζομένων και συνταξιούχων, καθώς ο ΕΟΠΥΥ είναι υπόθεση όλων μας και μας επηρεάζει όλους».
epirusgate
Πηγή: pamepreveza.gr