Σελίδες

Thessaloniki video tour

28/7/12

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας


Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς οι διωκτικές αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη 14 ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 14 συλλήψεις σε ολόκληρη τη χώρα, για σκληρά βίντεο και φωτογραφίες που πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας στρατιωτικός και ένας Βρετανός τουρίστας στην Κρήτη, δύο κομμωτές, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας δικηγόρος και άλλα 8 άτομα.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε τις τελευταίες 48 ώρες κάτω από άκρα μυστικότητα στο Ηράκλειο ερευνώντας τις πληροφορίες και τα στοιχεία που είχαν προκύψει και που επιβεβαίωναν την ύπαρξη του κυκλώματος στο νησί. Το προσωπικό της υπηρεσίας έδρασε αστραπιαία και προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Κρήτης.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας, το οποίο εντοπίστηκε στην οικία του συλληφθέντα, σε υπολογιστή και σε αρχεία που διατηρούσε το συγκεκριμένο άτομο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στρέφονταν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του ατόμου που συνέλαβαν, σόκαραν ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση!




zougla.gr