Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/3/12

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης από επιχειρηματικούς φορείς της Θεσσαλονίκης


Στη σύσταση Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης...
και Αρωγής, που θα προσφέρει στήριξη σε ευπαθείς ομάδες και φιλανθρωπικά σωματεία, προχώρησαν έξι παραγωγικοί φορείς της Βόρειας Ελλάδας, με επικεφαλής τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών (ΣΒΒΕ). 


Στόχος του Δικτύου είναι η υλοποίηση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσω της σύνδεσης, με την επιχειρηματική κοινότητα, των Φορέων που προσφέρουν κοινωνικό έργο, ιδιαίτερα προς τα παιδιά και τους νέους.
Συγκεκριμένα στους σκοπούς του Δικτύου περιλαμβάνεται η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων, μέσω της διασύνδεσής τους με την επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας, με στόχο την προσφορά προς αυτούς αρωγής σε υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες από ενδιαφερόμενα μέλη του ΣΒΒΕ και των Επιμελητηρίων και επιχειρηματικών Φορέων που συμμετέχουν.
Ο ρόλος του Δικτύου είναι μεσολαβητικός και παρέχει, κυρίως, οργανωτική βοήθεια. Το Δίκτυο διατηρεί ειδικό μητρώο επιχειρήσεων, που έχουν εκδηλώσει τη βούληση προσφοράς/αρωγής σε υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί όσες εμπορικές επιχειρήσεις επιθυμούν να συμβάλλουν με την παροχή αγαθών ή/και υπηρεσιών στο έργο του Δικτύου, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου (τηλ.2310547887, 2310538790, αρμόδια κα Ρωμυλία Κωστίνου-μέλος Δ.Σ.)