Σελίδες

Thessaloniki video tour

29/2/12

Δεκαεπτάχρονος ομολόγησε για την τραγωδία του Ohio



Στην ομολογία ότι πυροβόλησε εναντίων μαθητών προέβη ένας 17χρονος, μαθητής παραπλήσιου σχολείου, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος ως το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από την αιμοσταγή επίθεση που σημειώθηκε στο Ohio high school, με απολογισμό τρεις νεκρούς, από τα πυρά, ανήλικους.

Ο T.J. Lane ομολόγησε ότι μπήκε στο σχολείο με ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι, πήγε στην καφετέρια του λυκείου και άρχισε να πυροβολεί «στην τύχη» τους μαθητές. Από τα πυρά του έχασαν τη ζωή τους οι 17χρονοι Demetrius Hewlin και Russell King Jr. και ο Daniel Parmertor 16 ετών.

Ο νεαρός θα κρατηθεί εν αναμονή της απαγγελίας των κατηγοριών, κάτι που αναμένεται να συμβεί την 1η Μαρτίου, η οποία αποτελεί την καταληκτική ημερομηνία για τους ενόρκους.

«Η οικογένεια μου ζήτησε να διαμηνύσω στους πολίτες του Geauga County και Northeastern Ohio, ότι είναι συγκλονισμένη από το γεγονός αυτό. Είναι κάτι που δε θα μπορούσε ποτέ να προβλεφθεί. Η οικογένεια του T.J. θα επιθυμούσε λίγη ηρεμία και ιδιωτικότητα, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει πως συνέβη μια τέτοια η τραγωδία, ενώ ταυτόχρονα πενθεί για τις θλιβερές απώλειες για την κοινότητά τους», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Bob Farinacci.






zougla.gr