Σελίδες

Thessaloniki video tour

7/2/12

Θα πήγαινα σε εκπομπή της Μενεγάκη μόνο μετά από μια συγνώμη!

Για την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στο entertv η Κατερίνα Λάσπα. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια έκανε λόγο για μια «άτυχη στιγμή» ενώ είπε...


συγκεκριμένα : «Όταν συνέβη ήθελα να πιστεύω ότι πρόκειται για άτυχη στιγμή (αν θεωρήσουμε ότι μια ώρα είναι μια στιγμή) όπου μια εξήγηση, μια συγνώμη θα ήταν αρκετή. Κάτι όμως που δεν συνέβη. Άρα δεν πρόκειται για διαμάχη αλλά για μια ''Συγνώμη'', τουλάχιστον».
Η διαμάχη των δύο γυναικών ξεκίνησε πρι διετίας, όταν στην εκπομπή "Καφές με την Ελένη" έγινε αναφορά στο πρόσωπο της κ. Λάσπα και ειπώθηκε πως έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, από τη σχέση της με το σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι. Η Κατερίνα Λάσπα όταν πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελένης Μενεγάκη , των συνεργατών της, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ζητώντας 500.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση.
Το δικαστήριο αποφάσισε πως το περιεχόμενο της εκπομπής «Καφές με την Ελένη», δεν ήταν προσβλητικό για την Κατερίνα Λάσπα δικαιώνοντας, έτσι την Ελένη Μενεγάκη και αφήνοντας την Λάσπα θιγμένη ηθικά όπως η ίδια ισχυρίζεται και χωρίς να πάρει και τα χρήματα που ζητούσε για την αποκατάσταση της φήμης της.
Ερωτηθείς αν σήμερα θα πήγαινε ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Λάσπα αποκάλυψε: «Σπανίως εμφανίζομαι σε εκπομπές, ειδικά όταν δεν πρόκειται για τη δουλειά μου. Άλλωστε άνευ συγνώμης θα ήταν φτηνός θεατρινισμός και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι για να αδράξω επιπλέον δημοσιότητα».