Σελίδες

Thessaloniki video tour

20/12/11

Coca-Cola 3Ε: Νεός οικονομικός Διευθυντής ο Μιχάλης Ήμελλος

Coca-Cola 3Ε: Νεός οικονομικός Διευθυντής ο Μιχάλης Ήμελλος
ο κ. Μιχάλης Ήμελλος, επί του παρόντος γενικός διευθυντής των
δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Ρουμανία και τη Μολδαβία, θα διαδεχθεί τον κ. Murray στη θέση του οικονομικού διευθυντήτης Coca-Cola Τρία Έψιλον.  Προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση, ο διορισμός θα τεθεί σε ισχύ κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012.


Ο κ. Ήμελλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από τη θέση του Οικονομικού Περιφερειακού Διευθυντή, θέση που τον κατέστησε υπεύθυνο για αρκετές από τις χώρες της Εταιρείας συμπεριλαμβανομένων της Νιγηρίας, της Ρουμανίας, της Μολδαβίας, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και της Βουλγαρίας. Τον Ιούλιο του 2011 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ρουμανίας και της Μολδαβίας.
Προτού εργαστεί στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο κ. Ήμελλος κατείχε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην Xerox στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένδεκα χρόνια, μεταξύ των οποίων τη θέση του Office Europe Finance Director και του European Mergers & Acquisitions Director.
Ο κ. Ήμελλος είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales από το 1994. Επίσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.