Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/11

Tοποθέτησε το κινητό στην ''έδρα'' του για να μην το βρουν οι δεσμοφύλακες

Tοποθέτησε το κινητό στην έδρα του για να μην το βρουν οι δεσμοφύλακες
Έχουμε ακούσει άπειρες ιστορίες για τις επινοήσεις εγκλείστων
 να μεταφέρουν εντός της φυλακής απαγορευμένα αντικείμενα και ουσίες, κυρίως ναρκωτικά, αλλά ετούτο είναι πρωτάκουστο.

 Πρόσφατα ένας κρατούμενος των φυλακών Λάρισας επέστρεφε από πενθήμερη άδεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται από τους φύλακες έλεγχος αποσκευών κ.λ.π. ο οποίος ενίοτε περιλαμβάνει και πέρασμα από ανιχνευτή μετάλλων, όπως συμβαίνει και στα αεροδρόμια.Ο κρατούμενος, αφού έβγαλε από πάνω του κάθε μεταλλικό αντικείμενο, πέρασε από τον ανιχνευτή ο οποίος, όμως, συνέχισε......να αναβοσβήνει υποδηλώνοντας ότι κάτι μεταλλικό υπάρχει ακόμα επάνω του.

 Ο ίδιος το αρνήθηκε, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την σωματική έρευνα που του έγινε με τα χέρια. Παρόλα αυτά το μηχάνημα επέμεινε ότι υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο. «Βγάλε τα ρούχα σου και πέρνα γυμνός», πρόσταξε ο σωφρονιστικός υπάλληλος.Ο κρατούμενος πέρασε ξανά από το μηχάνημα, γυμνός πιά, αλλά εκείνο επέμενε να χτυπάει! Οι φύλακες που έχουν βέβαια γνώση από τέτοιες ιστορίες, τον οδήγησαν αμέσως για ακτινογραφία όπου διαπίστωσαν ότι η αιτία που ο ανιχνευτής μετάλλων δεν έλεγε να ησυχάσει, ήταν ένα κινητό τηλέφωνο επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό του... πρωκτού!!!

 Μέγεθος και μάρκα δεν γνωρίζουμε αλλά, απ΄ότι μας εξήγησε πηγή των φυλακών, τα κινητά τηλέφωνα εντός του σωφρονιστικού καταστήματος διακινούνται έναντι δύο χιλιάδων ευρώ..!Ο καθείς, λοιπόν, όπως ξέρει και μπορεί. Ειδικά στις φυλακές...