Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/11/11

Ν. Νυφούδης: Να μεταδίδονται στο διαδίκτυο οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου


Την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη ζήτησε υποβάλλοντας σχετικό ερώτημα προς...

την δημοτική αρχή ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Νίκος Νυφούδης.
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Νυφούδης κάλεσε τη διοίκηση του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη να μεριμνήσει για να μπορούν όλοι οι δημότες να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μέσω internet. Πρόκειται για ένα μέτρο που εφαρμόζεται ήδη σε αρκετούς Δήμους της επικράτειας και έχει τονώσει αποδεδειγμένα την ενασχόληση των πολιτών με τα δημοτικά πράγματα.
"Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του ανώτατου οργάνου διοίκησης του δήμου μας. Πολλά θέματα θα είχαν διαφορετική έκβαση εάν ξέραμε ότι το μάτι του δημότη μας παρακολουθεί. Εμείς επιζητούμε αυτό τον έλεγχο από τους συμπολίτες μας. Καλώ τον κ. Καϊτεζίδη να δώσει άμεσα εντολή προκειμένου να δρομολογηθεί η απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου μας", τόνισε ο κ. Νυφούδης σχετικά με το θέμα της διαδικτυακής αναμετάδοσης των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.