Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/8/11

Στις φυλακές Αλικαρνασσού ο Πεταλωτής


Το Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού, καθώς και τη Στέγη Ανηλίκων, στο Ηράκλειο, επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής.

Κατά την επίσκεψή του στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού, ο Γιώργος Πεταλωτής συναντήθηκε με τον διευθυντή και τους προέδρους των σωματείων των εργαζομένων, καθώς και την υπεύθυνη του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ που λειτουργεί εντός του Καταστήματος.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ επίσης διερευνήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα λειτουργίας ΙΕΚ και Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, μέσα στο κατάστημα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου, αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Γιώργος Πεταλωτής επιθεώρησε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος, ενώ τόνισε πως θα καταβληθεί συντονισμένη προσπάθεια, από το Υπουργείο, για την προσέλκυση των φορέων της τοπικής κοινωνίας, ώστε «να δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση, όπου και αυτή να συνδράμει στην καλή λειτουργία της Στέγης, της οποίας οι υπηρεσίες μπορούν και πρέπει να επεκταθούν, αγκαλιάζοντας και καλύπτοντας ανάγκες και της τοπικής κοινωνίας».

Τέλος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Λαμπρινό με τον οποίο συζήτησε εκτενώς, θέματα που αφορούν την απονομή της Δικαιοσύνης στο Νομό.
 
 
 
zougla.gr