Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/11

Συνεργασία Καντάφι / McLaren

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» η McLaren ήταν πολύ κοντά σε οικονομική συνεργασία με την οικογένεια Καντάφι για την προώθηση του τουρισμού στη Λιβύη.

Σύμφωνα με το site της εφημερίδας , η McLaren είχε φτάσει πολύ κοντά σε οικονομικό συμβόλαιο με τον Σαΐφ Καντάφι για να προβληθεί στο μονοθέσιο το σύνθημα Visit Libya» για να προωθηθεί έτσι ο τουρισμός της χώρας, τομέας που ήταν δραστηριότητα του γιού του Λίβυου ηγέτη.
Τις επαφές με την οικογένεια Καντάφι φαίνεται πως είχε αναλάβει ο Άλεξ Γουότερς, οδηγός της Formula 3, Βρετανίας. Ο Γουότερς ισχυρίζεται, πως είχε υπογράψει συμβόλαιο για την αμοιβή του ως μεσάζοντας εφόσον ολοκληρωνόταν η συμφωνία με την αγγλική ομάδα, όμως το ενδιαφέρον από τον Σαΐφ Καντάφι «πάγωσε».
Η «Daily Mail» αναφέρει πως έχει στην κατοχή της e-mail που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές, αλλά σε αυτά δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της McLaren ή κάποιου στελέχους της. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της F1 ισχυρίζεται μέσω εκπροσώπου της πως: « δεν έγινε καμία συνάντηση στελεχών της ομάδας με εκπροσώπους επιχειρηματιών από τη Λιβύη και πως όλα έμειναν στο επίπεδο της πρότασης και δεν έφτασαν ποτέ στο επίπεδο της συμφωνίας».