Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/11

Θρίλερ με το ταξίδι του μέλιτος

Μία ακόμη έκπληξη μας επιφυλάσσει το νιόπαντρο πριγκιπικό ζευγάρι και δεν είναι άλλη από τον προορισμό που έχει επιλέξει για το ταξίδι του μέλιτος.

Ο William έχει πάρει 15 ημέρες άδεια από την εργασία του στην Βασιλική Αεροπορία και μάλιστα λέγεται πως δεν έχει αποκαλύψει ούτε στην ίδια την Catherine τη χώρα που θα περάσουν τις πρώτες τους ημέρες ως παντρεμένοι.

Από τις πρώτες πληροφορίες και όσα ανέφερε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, λέγεται πως το νιόπαντρο ζευγάρι θα επιλέξει έναν εξωτικό προορισμό, όπως το Lizard Island στην Αυστραλία, ένας προορισμός που είχε επιλέξει και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Νταϊάνα το 1981 που παντρεύτηκαν.

Ο William σε επίσκεψή του στην Αυστραλία τον περασμένο Μάρτιο, είχε δηλώσει: «Πάντοτε ήθελα να επισκεφτώ το Lizard Island και να βουτήξω στα νερά του. Σίγουρα θα έρθω ξανά, ίσως στο ταξίδι του μέλιτος μου».

Υπάρχουν φήμες βέβαια πως ο William και η Catherine θα ταξιδέψουν στην Ιορδανία, χώρα στην οποία η Catherine πέρασε πολλά χρόνια όταν ήταν παιδί, λόγω της εργασίας του πατέρα της.

Φημολογούμενος προορισμός, σύμφωνα με άλλες βρετανικές εφημερίδες, είναι η αρχαία πόλης της Πέτρας.
Από τη λίστα όμως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μεσογειακοί προορισμοί με την Σικελία, αλλά και τη χώρα μας να φιγουράρουν στα στοιχήματα για το ταξίδι του μέλιτος του πριγκιπικού ζεύγους.

Χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, βρετανικά περιοδικά κάνουν λόγο για επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στην Κέρκυρα, εκεί που ο παππούς του William, πρίγκιπας Φίλιππος γεννήθηκε.

Το παλάτι κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που θα διαλέξει ο William για να ταξιδέψει με την Catherine, όπου θα περάσουν δύο εβδομάδες μακριά από όλους και θα χαρούν τον ερωτά τους.
zougla