Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/11

Αναλυτικά ο καιρός σε όλη τη χώρα την Πρωτομαγιά

Με λίγες νεφώσεις, όπως όλα δείχνουν, θα «πιάσουμε» τον Μάη αύριο, Κυριακή. Σύμφωνα με τις προγνώσεις, θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ στη βορειοδυτική χώρα ενδεχομένως να υπάρξουν πρόσκαιρες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Σιγά σιγά θα στραφούν νότιοι στην ίδια ένταση, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο.

Στην Αθήνα, την Κυριακή, αναμένονται νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν από το μεσημέρι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός όλη την ημέρα και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιά θα επικρατεί και στην Τρίπολη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πιο ζεστά, αλλά επίσης συννεφιασμένα, θα είναι στη Ναύπακτο, όπου το θερμόμετρο θα ανέβει το μεσημέρι στους 23 βαθμούς.

Ασθενείς βροχές προβλέπονται και για την Τσαριτσάνη. Καλημέρα και καληνύχτα με βροχή, ενώ το μεσημέρι θα έχει συννεφιά και το θερμόμετρο θα δείξει 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Βροχή και στη Δράμα το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς.

11- 17 βαθμοί Κελσίου στα Τζουμέρκα και κυρίως βροχή σχεδόν όλη την ημέρα.

Πιο τυχεροί όσοι θα βρίσκεστε στο Σουφλί, καθώς θα έχει καλή θερμοκρασία για την εποχή και τα σύννεφα δεν θα φέρουν, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, βροχή.

Ίδιο σκηνικό και στη Φολέγανδρο, όπου το μεσημέρι θα υπάρχουν σύννεφα και ίσως σημειωθεί ασθενής βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς, ενώ κατά τις βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Τέλος, καλύτερος θα είναι ο καιρός στον Κίσσαμο, όπου το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή:deltiokairou