Σελίδες

Thessaloniki video tour

30/4/11

Με 30 κιλά κάνναβης και παρέα με ένα Καλάσνικοφ συνελήφθησαν 4 άτομα

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς μετά τις πέντε τα ξημερώματα Η επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός νεαρού Αλβανού στην περιοχή της Κακαβιάς, την ώρα που εισήγαγε στην χώρα 30 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και ένα αυτόματο Καλάσνικοφ, οδήγησε τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων στον εντοπισμό και των τριών Ελλήνων παραληπτών των ναρκωτικών που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα.

Ο μεταφορέας των ναρκωτικών  ομολόγησε ότι θα παρέδιδε τα ναρκωτικά και το όπλο σε τρεις Έλληνες οι οποίοι θα του έδιναν την αμοιβή του κατά την παράδοση και δέχθηκε να συμμετάσχει σε ελεγχόμενη μεταφορά στο σημείο του προκαθορισμένου ραντεβού, στην συνοικία του Αγίου Οικουμενίου στα Σεισμόπληκτα Τρικάλων.

Πράγματι, μόλις οι παραλήπτες  εμφανίστηκαν στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας για να παραλάβουν τα ναρκωτικά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους συνέλαβαν. Πρόκειται για δυο άνδρες από την Λάρισα και έναν από την Γαστούνη, που μάλιστα δέχθηκαν επίθεση από ηλικιωμένους οι οποίοι βγήκαν από το παρακείμενο ΚΑΠΗ και άρχισαν να τους χτυπούν με μαγκούρες, να τους βρίζουν και να τους φτύνουν κατηγορώντας τους ότι καταστρέφουν την νεολαία!

blog